Mercedes-AMG laittaa myyntiin kaksi urheilullisinta versiota sähköisestä Mercedes EQE:stä. Niitä kutsutaan Mercedes-AMG EQE 43 4Matic ja EQE 53 4Matic+, ja tuotto jopa 476 ja 687 CV. Kyllä, niitä voidaan pitää aitoina urheiluautoina suorituskyvyn suhteen, mutta on paljon muutakin, se ei ole vain voimaa.

Alkaen estetiikasta, nämä kaksi uutta Mercedes-AMG EQE -ominaisuutta aggressiivisempi muotoilu kuin sen alueen veljet. Niissä on esimerkiksi selkeämmät erityiset puskurit, AMG-logot, valtavat vanteet omalla designillaan sekä takaosa, jossa on spoileri tavaratilan reunassa ja diffuusori erittäin vihjaileva kiiltävän mustana. Kaikki tämä on aerodynamiikan kannalta huolellisesti arvostettu.

Mercedes-AMG EQE sisustus

Omalta osaltaan, sisällä on urheiluistuimia, joissa on AMG-tiiviste, erityinen verhoilu ja kontrastiväriset punaiset tikkaukset, jotka näkyvät myös muualla sisustuksessa. Kuten tavallista, mitään puuttuu aggressiivisempi ohjauspyörä hiilikuidillahieman litistetty rengas alla ja pyöreät säätimet ajotilojen vaihtamiseen ja muuhun auton dynaamisen osan nopeaan hallintaan.

Se ei ole vain teho… Jopa 1000 Nm vääntömomentti!

Mutta mennään tekniikkaan, joka on näiden kahden muunnelman tärkein asia. Ensimmäisenä mainittava asia on, että molemmat jakavat a 90,6 kWh akku 360 kennolla, joka muuten tukee nopeita latausta jopa 170 kW:iin asti. Hyväksytty autonomia on jopa 533 kilometriä AMG 43 -versiossa ja jopa 518 kilometriä AMG 53 -versiossa.

Ajotilat ovat: Slippery Road, Comfort, Sport, Sport+ ja Individual.

Mitä tulee moottoreihin, niissä on kaksi sähköpotkuria, yksi kummallakin akselilla. Kokonaissuorituskyky Mercedes-AMG EQE 43 4Matic on 476 hv ja vääntö 858 Nmjonka sanotaan pian pystyvän kiihtymään 0-100 4,2 sekunnissa ja saavuttamaan 210 km/h.

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+

Siinä tapauksessa että Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ «Vakio», puhumme 626 CV:stä ja 950 Nm:stä, 0-100 3,5 sekunnissa ja maksiminopeus 220 km/h. Tuotemerkki tarjoaa kuitenkin valinnaisesti paketin DynamicPlus mikä lisää suorituskykyä jopa 687 hv ja 1000 Nm. Jälkimmäisessä tapauksessa hyväksytyt luvut ovat 0-100 3,3 sekunnissa ja huippunopeus 240 km/h.

Tietysti myös runkoon on tehty parannuksia, kuten a kiinteämpi, elektronisesti ohjattu ilmajousitus tai jäykemmät tukitangot mm. Se ei ole yhtä tärkeää Niissä on vakiona ohjattu taka-akseli.jonka ansiosta takapyöriä voidaan kääntää enintään 3,6 astetta ketteryyden parantamiseksi ahtaissa mutkissa ja ajoliikkeissä.

Lopuksi, lisänä voit ostaa a hiilikeraaminen jarrujärjestelmä vähintään 440 mm:n etulevyillä, jotka kestävät paremmin erittäin vaativaa käyttöä. Samaan aikaan renkaat ovat Michelin Pilot Sport EV.

Galleria Mercedes-AMG EQE