Saltar al contenido

Seat Ibiza kuvissa: tiedä kaikki Martorellin kuuluisimman kompaktin salaisuudet

5 de marzo de 2022
Seat Ibiza kuvissa tieda kaikki Martorellin kuuluisimman kompaktin salaisuudet

The istuin ibiza kuvia He kertovat sinulle kaikki yhden maamme tunnetuimman kompaktin salaisuudet. The Ibiza erottuu segmentissään houkuttelevuudestaan ​​ja monipuolisuudestaan. Tämä malli sopii kaikille kuljettajille, koska se mukautuu kaikkiin tarpeisiin. On syytä mainita, että Ibiza istuin Se kootaan brändin tehtaalla, joka sijaitsee Martorellissa, Barcelonassa.

Seat Ibizan valokuvat osoittavat, että se on kompakti auto, joka tarjoaa erinomaisen asumisen. Sen pituus on 4,05 metriä, leveys 1,78 metriä ja korkeus 1,44 metriä. Kaikkea tätä täydentää akseliväli 2,56 metriä. Mitä tulee tavaratilaan, kompakti espanjalainen homologoi kapasiteettia 355 litraa joka voi nousta jopa 1 165 litraan, jos takaistuimet on käännetty alas.

istuin ibiza tavaratilan kuva

istuimen ibiza sivukuva

Seat Ibiza on yksi tasapainoisimmista vaihtoehdoista, jos etsit a kompakti auto pystyy kaikkeen Se tarjoaa urbaanin ja urheilullisen lähestymistavan ja on ihanteellinen kuljettajille, jotka haluavat liikkua helposti ja mukavasti.

istuin ibiza takakuva

Seat Ibiza on yksi niistä tuotteista, jotka on suunniteltu täyttämään kaikkien kuljettajien tarpeet. tarjoaa mahtavan asuttavuus ja dynaamisesti se on erittäin tasapainoinen kompakti ja sen avulla voit matkustaa mukavasti ja tarjoaa enemmän kuin miellyttävän ajotuntuman.

istuimen ibiza sisustuskuva

Seat Ibizan kuvissa näet yhden kompaktin vahvuuksista; sen moottorointi. Se on saatavana moottoreilla 80, 110 ja 150 hv voimasta Lisäksi on kaksipolttoaineversio, joka tarjoaa 90 CV tehoa ja voi toimia paineistetulla maakaasulla, CNG. Myydyin vaihtoehto kulkee 110 hv:n lohkon läpi ja on enemmän kuin tarpeeksi kestämään kaikkiin tieolosuhteisiin. Tehokkaimmat lohkot voidaan liittää manuaalivaihteistoon tai kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon, DSG:hen.

istuin ibiza moottori kuvia

seat ibiza valokuva vaihteisto

Mallin kulutus on melko alhainen, vaikka kaikki riippuu valitsemastasi vaihtoehdosta. Seat Ibiza tarjoaa jopa kahdeksan varustelutasoa, joita kutsutaan ns Reference, Reference Plus, font-weight: 400;»>Seat Ibizan kuvissa näkyvä muotoilu huokuu dynaamisuutta. Ulkopuolelta sen uudet ajovalot ja linjat erottuvat, mikä antaa espanjalaiselle kompaktille uudistetun persoonallisuuden. Takana , erottuvat heidän joukostaan uusia valoryhmiä ja fontti, jolla merkki kirjoittaa mallin nimen.

seat ibiza valokuvat ajovalotSeat Ibizan matkustamoa johtaa a näyttö, joka hallitsee tieto- ja viihdejärjestelmää ja se sijaitsee uudistetun kojelaudan yläosassa. Merkki on myös suunnitellut uudelleen ilmanvaihtojärjestelmän ulostulot, jotka ovat vieläkin valaistuja. Ohjauspyörässä on nopeudenrajoittimen painikkeet.

istuimen ibiza valokuvanäyttö

Seat Ibizan teknologisesta arsenaalista erottuu langattomat liitännät järjestelmien kanssa Apple CarPlay ja Android Auto, mutta emme voi unohtaa puheentunnistusjärjestelmää, joka aktivoidaan komennolla «Hei, hei». Sovelluksesta istuimet Connect voit hallita ajoneuvon eri tietoja ja jopa avata ja sulkea sen etänä. Lisävarusteena kompakti voidaan varustaa digitaalisella kojetaululla, jossa on 10,25 tuuman näyttö.

Seat Ibiza valokuvat infotainment

Mitä tulee turvallisuuteen, Seat Ibizassa on aktiivinen vakionopeudensäädin kaistanpitoavustin automaattisella opastuksellaliikennemerkkien tunnistaminen ja kuolleiden kulmien havaitseminen mm.

Istuta Ibiza kuvissa, löydä se ja osta se Clicarsista

Päällä napsautuksia Käytössäsi on laaja valikoima tuhansia autoja, jotta voit valita mallin, josta pidät eniten ja joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tutustu ja osta verkossa a Seat Ibiza käytettynä se ei petä sinua.

Oliko tästä viestistä apua?