Saltar al contenido

SEAT Ibizan hinnat ja versiot: Lue lisätietoja saatavilla olevista vaihtoehdoista

27 de junio de 2023
SEAT Ibizan hinnat ja versiot Lue lisatietoja saatavilla olevista vaihtoehdoista

Tiesitkö, että Ibiza istuin Onko se yksi karismaattisimmista autoista koko kansallisella näyttämöllä? Epäilemättä puhumme ajoneuvosta, joka on käynyt läpi useita sukupolvia ja joka on osannut sopeutua muuttuviin aikoihin niin, että se merkitsee tempo omalla alallasi. Lisäksi voimme löytää erilaisia versiot monien muiden kanssa hinnat autosta, joka on epäilemättä todellinen tae tulevaisuudelle.

Ibiza, turvallinen sijoitus

Ei ole väliä kuinka vanhoja olemme, sillä tämä ajoneuvo sopii sekä ajokortin saaneille että henkilöille, jotka ovat olleet ratin takana monta vuotta. Itse asiassa tämä lajike mahdollistaa sen, että se on johtava eri aloilla, sekä monia etuja kompaktina autona, mutta ihanteellinen kaupunki- ja pitkille matkoille.

Segmentissä B sijaitseva ajoneuvo on ollut tuotannossa vuodesta 1984 perinteitä menettämättä, sillä sitä kehitetään edelleen Katalonian tehtaalla. Martorell (Barcelona). Tällä tavalla olemme tällä hetkellä edessämme erittäin ominaisen ajoneuvon viides sukupolvi.

Tämä sukupolvi oli julkaistiin vuonna 2017 ja vuosi vuodelta parannuksia tehdään sekä sisällä että ulkona, jotta kilpailukykyä ei menetettäisi alansa muihin ajoneuvoihin verrattuna. Samoin edessämme on hyötyajoneuvo, jonka laadun ja hinnan välinen suhde on erinomainen, mitä kuvailemme seuraavilla riveillä.

SEAT Ibiza 2023 hinnat

Hän Ibiza 2023 tulee täynnä uutisia sekä istuimen ibiza moottori kuten muissa korin tai sisustuksen kohokohdissa. Joka tapauksessa kaikki nämä Ibizalaiset tyypit Ne osoittavat, että mahdollisuudet ovat melko laajat ja että se on ihanteellinen auto ulkoiluun ystävien, parin tai perheen kanssa. Siksi tässä kerromme yksityiskohtaisesti eri moottoreista ja hinnoista, joita voimme löytää tästä mallista:

  • Ibiza 1.0 MPI 59 kW Reference XM, bensiinimoottorilla ja 80 hevosvoimalla 17 650 eurolla.
  • Ibiza 1.0 MPI 59 kW font-weight: 400;» aria-level=»1″>Ibiza 1.0 MPI 59 kW font-weight: 400;» aria-level=»1″>Ibiza 1.0 TSI 81 kW font-weight: 400;» aria-level=»1″>Ibiza 1.0 TSI 81 kW font-weight: 400;» aria-level=»1″>Ibiza 1.0 TSI 81 kW FR XS, bensiinimoottorilla ja 110 hevosvoimalla 23 400 eurolla.
  • Ibiza 1.0 TSI 81 kW FR XM, bensiinimoottorilla ja 110 hevosvoimalla 23 610 eurolla.
  • Ibiza 1.0 TSI 81 kW FR XL, bensiinimoottorilla ja 110 hevosvoimalla 23 620 eurolla.
  • Ibiza 1.5 TSI FR XS DSG, bensiinimoottorilla ja 150 hevosvoimalla 28 740 eurolla.
  • Ibiza 1.5 TSI FR XM DSG, bensiinimoottorilla ja 150 hevosvoimalla 28 958 eurolla.
  • Ibiza 1.5 TSI FR XL DSG, bensiinimoottorilla ja 150 hevosvoimalla 28 968 eurolla.

Näin ollen näemme, että halvin Seat Ibiza alkaa 17 650:sta, kun taas moottoroinnin nousu nostaa summan hieman alle 29 000 euroon. Joka tapauksessa investointi on enemmän kuin perusteltu kunkin mallin tarjoamien etujen vuoksi.

Mikä on halvin Seat Ibiza?

Kuten olemme kommentoineet, Ibiza 1.0 MPI 59 kW Reference XM on edullisin versio, jonka voimme löytää, vaikka tämä ei tarkoita, että se olisi täydellisesti varustettu ajoneuvo. Itse asiassa 17 650 eurolla meillä on Ibiza bensiinimoottorilla, bensiinimoottorilla ja 80 hevosvoimalla 17 650 eurolla.

Joka tapauksessa emme saa unohtaa, että kyseessä on ajoneuvo, jonka kilometrikustannukset ovat alhaiset, minkä vuoksi se herättää enemmän huomiota. Siten tämän moottorin 90 hevosvoimaa on enemmän kuin tarpeeksi normaalin elämän kehittämiseen, johon lisäämme 13 kilon tavaratilan.

Ibiza-tyypit

Riippuen moottoritEnnen kaikkea löydämme kolme tyyppiä Ibiza se on korostettava. Toisaalta moottorit 90 hevosta Ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka haluavat liikkua kaupungissa ja tehdä matkan, johon lisätään design-sisustus ja erikokoinen tavaratila. Jos kuitenkin haluamme lisää tehoa, voimme valita version 110 hevostamolemmat vaihtoehdot bensiinimoottoreilla.

Tämä toinen vaihtoehto on linjassa suurempaa urheilullisuutta ja eleganssia, joka on kasvanut eksponentiaalisesti Ibizan moottoreilla varustettujen mahdollisuuksien myötä. 150 hevosta, mikä osoittaa sinulle tämän auton todellisen tehon. Epäilemättä nämä mallit sopivat paremmin, jos joudumme tekemään enemmän reittejä moottoriteillä tai moottoriteillä.

Lyhyesti sanottuna kaikki yllä oleva osoittaa, että Ibiza istuin Se on auto, joka eri moottoreineen ja yleisesti ottaen melko edulliseen hintaluokkaan sopeutuu täydellisesti yhteiskunnan eri profiileihin ja sektoreihin. Lisäksi tiedot osoittavat tämän, sillä se on yksi parhaimman myyntisuhteen omaavista autoista koko maassa. Mitä odotat kokeillaksesi sitä?

Oliko tästä viestistä apua?