Saltar al contenido

SEAT Mii sähköinen

15 de agosto de 2021
SEAT Mii sahkoinen

SEAT Mii electric on kaupunkiajoneuvo, segmentti A, jota SEAT on valmistanut vuodesta 2012. Tällä hetkellä markkinoidaan ensimmäistä sukupolvea, joka päivitettiin vuonna 2019 yksinomaan sähköajoneuvoksi.

SEAT -logo

SEAT Mii electricin ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet5
aukioita4
runko251 l
tehoa83 hv
kulutus l / 100 km
hinta 11 000 euroa
arviointi

The SEAT Mii sähköinen Se on kaupunkiajoneuvo, segmentti A, jota SEAT on valmistanut vuodesta 2012. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, ja se päivitettiin vuonna 2019 yksinomaan sähköajoneuvoksi. SEAT Mii electricille on ominaista lyömätön vastine rahalle, ja se on yksi suosituimmista autoista kaupunkimatkoille. Sitä valmistetaan Skodan tehtaalla Bratislavassa, Slovakiassa.

Niiden kaupunkiautojen joukossa, jotka haluavat kilpailla SEAT Mii sähköinen tapaamme muita luokkansa kaupunkilaisia, joista Toyota Aygo, FIAT 500, Skoda Citigo iV tai Volkswagen e-up! On tärkeää huomata, että SEAT Mii electric on kehitetty rinnakkain kahden viimeksi mainitun kanssa ja jakaa suurimman osan komponenteista heidän kanssaan.

Istuin Mii Electric 82 Hq

SEAT Mii sähköinen muotoilu

The SEAT Mii Se on ollut markkinoilla vuodesta 2012, mutta sen ulkonäkö on tuskin muuttunut ajan myötä. Se on selvästikin ajoneuvo, joka on suunniteltu käytännölliseksi ja asuttavaksi ilman liikaa myönnytyksiä suunnitteluun, räätälöintiin tai ylellisyyteen. SEAT Mii on kehitetty rinnakkain Volkswagen ylös! ja Skoda Citigo, kaksi mallia, joiden kanssa se jakaa lähes kaikki komponentit.

Sen pituus on 3,56 metriä SEAT Mii Electric Se on yksi markkinoiden pienimmistä autoista, vaikka kyllä, sitä myydään vain viisiovisella korilla. Sen nenä on erittäin kompakti, ja siinä on pieni grilli ja kaksi suurta ajovaloa., kun taas lähes pystysuora takaosa, jossa taka -akseli on käytännössä ulospäin, parantaa näkyvyyttä ja ohjattavuutta kaupungissa.

Seat Mii Electric Dm Radiography 1

SEAT Mii sähkömoottorit

The SEAT Mii sähköinen on saatavana vain sähkömoottorilla, joka koostuu sähkömoottorista 83 hv ja 212 NM virtalähteenä 36,8 kWh litiumioniakku; 32,3 kWh hyödyllinen SEATin mukaan. Etuakselin pyöriä ajaessa SEAT Mii Electricistä tulee todellinen kaupunkieläin, nopeus 0-50 km / h 3,9 sekunnissa.

Sen suurin nopeus on kyllä, rajoitettu 130 km / h, ja se voi ajaa nopeudella 100-110 km / h täydellä mukavuudella ja arvioidulla kantamalla noin 200 km. Sekapyöräisen WLTP: n homologisoitu autonomia on 260 km, vaikka on mahdollista ylittää 300 km itsenäisyyttä 100% kaupunkikäytössä, missä SEAT Mii electric näyttää parhaansa.

Istuin Mii Electric 73 Hq

SEAT Mii sähköinen sisätila

SEAT Mii electricin sisätilat on suunniteltu periaatteessa käytännöllisiksi ja kestäviksi. Siten muotoilu ei ole erityisen houkutteleva, vaikka se on enemmän kuin miellyttävä normaalikäyttöön. Tässä tapauksessa meidän on unohdettava «hienoja juttuja», kuten digitaaliset instrumentit, jättimäiset näytöt infotainment -järjestelmän ohjaamiseksi tai kosketuspinnat.

Kova muovi, paljaat metallilevyt ja minimaaliset koristeosat: sen me saamme mökissä, johon mahtuu 4 matkustajaa mukavasti. Tavaratila puolestaan ​​on jonkin verran niukempi kuin kaupungin ajoneuvoa käyttävän käyttäjän päivittäiset tarpeet kuutioimalla reilut 251 litraa.

Istuin Mii Electric 59 Hq

SEAT Mii electricin varustus ei ole kovin laaja, mutta se riittää ajoneuvolle, jolla on vanhentunut muotoilu ja kaupunkitapa. Siten se voidaan varustaa esimerkiksi valo- ja sadetunnistimilla, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmällä, automaattisella ilmastoinnilla (yksi vyöhyke) tai vakionopeudensäätimellä.

SEAT Mii electricin dynamiikka

Pienimmistä SEAT -autoista hyötyvät erittäin pienet mitat, erittäin pitkä akseliväli (jos mahdollista) ja erittäin alhainen painopiste kun paristot asennetaan ajoneuvon lattialle, mikä mahdollistaa myös auton massan keskittämisen molempien akselien välille tasapainottamalla niiden käyttäytymistä.

Istuin Mii Electric 23 Hq

Näiden ainesosien avulla SEAT Mii Electricistä tulee suriseva kaupunkiauto, joka on erityisen mukava ja hiljainen jopa 80 km / h nopeuksiin asti, mutta samalla se on erittäin hyväksyttävää kaupunkien välisille matkoille. Meidän on tietysti pidettävä mielessä, että se on auto, jolla on vähän äänieristystä ja vähän eristystä.

SEAT Mii Electricin esittelyvideo

1629047241 822 SEAT Mii sahkoinen

Oliko tästä viestistä apua?