Saltar al contenido

Seitsemän kymmenestä kuljettajasta keskeyttäisi teorian tänään. Hyväksytkö sen?

5 de agosto de 2021
Seitseman kymmenesta kuljettajasta keskeyttaisi teorian tanaan Hyvaksytko sen

Panoraama tiet Se ei vaikuta parhaalta: nykyiset kuljettajat eivät läpäise testiä eivätkä viimeaikaiset kuljettajat tunne olevansa täysin kykeneviä ajamaan. Tähän johtopäätökseen on tullut Espanjan kuljettajien observatorio DUCIT, sponsoroi RACE, joka on kysynyt autoilijoilta heidän saamastaan ​​koulutuksesta, valmistelusta, jonka koko prosessi antaa heille saavuttaakseen hyväksyä ajokortti ja miten he saavat tietää muutoksista säännöissä.

Tutkimus osoittaa perustavanlaatuisen tuloksen: seitsemän kymmenestä kuljettajasta Epäonnistuisin ajokokeesta. Kyselyyn, johon osallistui 1 500 ihmistä, kuului 10 kysymyksen testi virallisia ajokokeita Liikenteen pääosasto (DGT), ja tulokset olivat säännölliset: vain 6% kyselyyn vastanneista pystyi vastaamaan kaikkiin kysymyksiin oikein ja 25% teki virheen. Yksinkertaisen ekstrapoloinnin avulla loput katsotaan epäonnistuneiksi, koska virallinen tentti koostuu 30 kysymystä ja sallii enintään kolme vikaa.

Näiden tulosten lisäksi autoilijat eivät ole tyytyväisiä tapaan, jolla he arvostavat kuljettajia. pyrkivä kuljettaja. 36% kuultuista katsoo, että valmistelut ja testit ajokortin saamiseksi eivät anna heille mahdollisuutta ajaa turvallisesti. Itse asiassa lähes puolet (48%) tunnustaa, että he eivät tunteneet sitä riittävä turvallisuus ajaa hyväksynnän jälkeen.

Tässä mielessä DUCIT -raportti paljastaa, että noin 80% kuljettajista on samaa mieltä mahdollisia muutoksia ajokortin saamiseen liittyvät valmistautumiseen tietyissä tilanteissa, kuten ajaa huonolla säällä, harjoittele simulaattoreiden, yöajon tai jarrutusapujärjestelmien testaamisen kanssa.

Toinen tämän raportin merkittävimmistä luvuista on koulutukseen ajokortin saamisen jälkeen. Näin ollen 86% kuljettajista kannatti enemmän koulutusta ja säännöllistä harjoittelua. Kuljettajat olivat taipuvaisia ​​tekemään siitä pakollisen (66%), teoreettisen ja käytännön (61%), autokoulussa (53%) ja joka viides vuosi (45%).

Se sanoi, mikä on sinun tapauksesi? Hyväksytkö tänään a teoriakoe? Voit testata itsesi tällä, lehden kysymyksillä Liikenne ja liikenneturvallisuus, pääosasto. Voit sitoutua enintään kolme vikaa.

Oliko tästä viestistä apua?