Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Pariisin autonäyttely on vuoden ensimmäinen suuri merkkiuutisten esittely. Monet osallistujista ovat eurooppalaisia, mutta kiinalaisten valmistajien läsnäolo on yhä tuntuvampaa. Kaikkien «vanhojen» ja tunnetaan nimellä Lotus ja Volvo, joita tukevat Aasian maan yritysten rahastot. Mutta kuten tavallista, muutaman vuoden ajan ne ovat olleet laukaisualusta myös muille hyvin tuntemattomille.

Tiesitkö, että on olemassa tuotemerkki nimeltä Sportequipe? Mutta mielenkiintoisinta kaikessa on, että tämä jalkapallojoukkueelta kuulostava automerkki kuuluu yhdelle suurimmista italialaisista autonvalmistajista. Tämä on DR Automobiles Groupe, joka puolestaan ​​on Cheryn «tytär- tai tytäryhtiö» (kutsutaanko sitä sellaiseksi, koska sen suhde kiinalaisten kumppaneiden kanssa on harvinaista). kyllä ​​ja nyt saapuvat Pariisiin Sportequipe 8 -hybridilaajennuksella.

Salaperäinen uusi Sportequipe 8 Hybrid Plug-in on kiinalainen «Chery 8 Pro Max -klooni»…

Sportequipe 8 -hybridilaajennus 1

Kuten kuvista näkyy, vaikka se on melko pieni, Sportequipe 8 Hybrid Plug-in on SUV, joka sijaitsee segmentissä D. Sen ulkomitta on 4,72 metriä, mikä ylittää Kodiaqin tai Tarracon kilpailijat. Siksi se tarjoaa hytissään tarpeeksi tilaa jopa seitsemälle matkustajalle jaettu kolmeen riviin 2+3+2. Kaikki tämä käärittynä tekniseen ilmapiiriin, joka erottuu laadultaan ainakin visuaalisesti…

Silti se, mikä on todella tärkeää 8 Hybrid Plug-inissä, on sen ihon alla. ensinnäkin siksi se on tekninen klooni toisesta kiinalaismallista: Chery 8 Pro Maxista jota myydään jo Aasian maassa. Tästä syystä se käyttää ladattavaa hybridimoottoria, joka yhdistää 156 hv:n 1,5 Turbo-lämpölohkon, joka on yhdistetty kahteen sähköiseen (toinen 75 hv ja toinen 95 hv). Lopullinen teho on 320 hv ja 510 Nm vääntöä ohjaa automaattivaihteisto.

Sähkökaavio puolestaan ​​käyttää a 19,27 kWh akku jotka antavat 100 kilometrin kokonaisautonomian sähkötilassa. Mutta mielenkiintoisin asia on, että nämä akut ovat irrotettavia (vaikka niiden purkamisjärjestelmää ei tunneta). Ja jos luulit, että uteliaisuudet loppuvat, on enemmän. Kokonaisautonomia on hyvin lähellä 1500 kilometriä, koska ICE-moottori voi «juoda» bensiiniä tai nestekaasua apusäiliöstä…

Joten et joudu hämmentymään, kerromme sinulle, miten se menee. Keskinopeudella sähkömoottorilla. Molemmilla tai rinnakkain ICE-moottorin ja kahden sähkömoottorin kanssa keskinopeudella. Se on sarjassa, kun nopeus on prioriteettitekijä tai ICE-lämpömoottorin kanssa vain, kun akut ovat tyhjentyneet. Jos pidät hänestä ja olet kiinnostunut hänestä, saapuu Italiaan vuonna 2023 ja se tekee niin kahdella muulla moottorilla: a 2.0 TGDI bensiini/nestekaasu 260 hv tai 1.6 TGDI 200 hv.

Lähde – Sportequipe