SsangYongin koettelemuksilla ei näytä olevan loppua. Etelä-Korean vanhin ja pienin autonvalmistaja ei näytä löytävän sitä mielenrauhaa, jota se tarvitsee jatkaakseen toimintaansa. Ehkä se johtuu siitä, että sen johtajat eivät ole tienneet, miten toimia, mutta viime vuosina olemme nähneet, kuinka se upposi hieman enemmän jokaisella yrityksellä elvyttää sitä. Todiste: se on kuulunut Daewoolle, SAIC:lle tai Mahindra & Mahindralle.

Se oli nimenomaan Mahindra joka heitti hänet tyhjyyteen ilmoittamalla siitä En kuluttaisi siihen enempää rahaa.. Siitä lähtien tappelu SsangYong oli ratkaiseva: löytää luotettava teknologiakumppani. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että onni kääntää edelleen hänelle selkänsä huolimatta siitä, että viime tammikuussa hän ilmoitti sopimuksesta Edison Motorsin kanssa. Ilmeisesti tämä yhdistys olisi hypännyt viimeisten ongelmien takia. Kerromme, mitä tapahtuu.

SsangYong etsii uutta kumppania ennen Edison Motorsin maksukyvyttömyyttä…

SsangYong Korando ja Tivoli LPG

SsangYongin julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan Edison Motors ei ole maksanut sovittua rahaa säädetyn ajan kuluessa. Jos unohdit, Mahindra & Mahindra myi lähes kaikki SsangYongin osakkeet 252 miljoonalla dollarilla. Ja maksu suoritettiin seuraavalla tavalla. 10 % ennakkoon ja vielä keskeneräinen 90 % piti maksaa ennen 25. maaliskuuta. Tulos: hindut eivät ole nähneet kovaa…

Amen mitä sopimusta ei ole täytetty ja siksi heillä on oikeus heittää se pois ja muuttaa se märäksi paperiksi. Ongelmana on tietää, mitä tästä eteenpäin tapahtuu. Mahindra (vaikkakin vastahakoisesti) ei ole pysähtynyt päivitä SsangYong-sarja hienovaraisilla päivityksillä. Viimeisimpiä kehityssuuntia meillä on Korando, joka on jo tasalla yleisten kilpailijoidensa kanssa, tai Tivoli ja Tivoli Grand, joista pidetään ja joita nähdään yhä enemmän Euroopan kaduilla.

Muutama kuukausi sitten opimme sen Etelä-Korean talo työskenteli eri projekteissa. Ensimmäinen ja ilmeisin on Korando EV sataprosenttisesti sähköinen, joka tulee esittelytiloihin lähikuukausina. sitä paitsi x200 ja J100 jotka on suunniteltu tälle vuodelle 2022 tai viimeistään vuonna 2023. Täytyy katsoa, ​​saapuvatko ne ajoissa nyt kun tarvitset niitä niin kovasti, varsinkin kun ne ovat esittelykirje uusien kumppaneiden löytämiseen…

Lähde – SsangYong