Saltar al contenido

Suosituksia skootterin ostamisesta

5 de agosto de 2021
Suosituksia skootterin ostamisesta

Hetkellä osta skootteri On olemassa joitakin näkökohtia, jotka on otettava huomioon oikean päätöksen tekemiseksi ja valitun mallin kanssa. Koska ei ole sama olla aloitteleva moottoripyöräilijä, joka aikoo hankkia ensimmäisen moottoripyöränsä, kuin kokemus kahdella pyörällä ja haluaa hankkia yhden näistä kevyistä moottoripyöristä toinen kiinnike ja tavoitteena liikkua ympäri kaupunkia välttääkseen ruuhkat tai vaarantavat tilanteet, joita voi esiintyä suuremmalla moottoripyörällä.

Ensimmäinen numero: uusi tai käytetty

Tämä on ensimmäinen tärkeä päätös ja riippuu pitkälti siitä taloudellisia mahdollisuuksia ostajalta. Jos siitä tulee toinen moottoripyörä tai aloittelijan ensimmäinen kokemus, on yleensä hyvin tavallista ostaa käytetty skootteri. Toisaalta, jos haluat olla tavallinen moottoripyörä, joka antaa korkean suorituskyvyn, sinun on todennäköisesti valittava uusi malli.

Jos kuitenkin valitset käytetyn, sinun ei pitäisi tehdä tyypillisimpiä virheitä, nimittäin:

  • Älä tarkista, onko se sisällä hyvä mekaaninen kunto.
  • Älä testaa sitä etukäteen.
  • Et varmista, että kaikki maksusi ovat ajan tasalla ja olet vapautettu pakotteista.

Se ei ole vain moottoripyörän hinta

Kun sinulla ei ole korkeaa budjettia, sinun on otettava huomioon, että kulut eivät vastaa vain sitä, mitä moottoripyörästä maksetaan, mutta silloin on myös muita yhteistyökumppaneita, joita ei pidä sivuuttaa.

  • moottoripyörävakuutus. Kaikilla ajoneuvoilla on oltava vakuutus, ja tämä voi olla kolmansille osapuolille, franchising, kaikki riski … Vähimmäismäärä voi olla noin 165 euroa, mutta se ei ole aina sopivinta valita, koska ajoneuvon läpi ajaessa voi tapahtua onnettomuuksia kaupunki.
  • Jotta voit ajaa moottoripyörällä, sinun on oltava hyvin varusteltu, eli kuljettava a homologoitu kypärä. Ja vaikka se on ainoa pakollinen asia suojakäsineiden ohella, se ei vahingoita muiden vartalon suojaamista muilla vahvistetuilla vaatteilla: takki, saappaat, housut …
  • Jos ajat myös alueen läpi, jossa yleensä sataa, pyydä vedenpitävä huopa sitä suositellaan myös jalkojen ja moottoripyörän suojaamiseksi.
  • Lopuksi, jos skootteri jätetään kadulle, sinun on ostettava varkaudenestojärjestelmä jotta muiden ystävillä ei olisi pahoja kiusauksia.

Lisää vinkkejä skootterin valitsemiseen

  • Polttoaineenkulutus. Yksi tavallisista kuluista ajon aikana on tankin täyttäminen, joten ei haittaa tarkistaa, kuinka paljon kukin jälleenmyyjälle menevä malli kuluttaa ja tekee laskelmia.
  • Tee jalka. Kun ostat skootteria, sinun on yritettävä olla mukava ja liikkua vähintään muutaman metrin. Ja yksi tärkeistä näkökohdista on nousta seisomaan, kun sinut pysäytetään, koska se auttaa hallitsemaan liikennevaloja ja niin edelleen.
  • Lopuksi sinun on myös tiedettävä, veloitetaanko se yleensä joku matkustaja tai jos se päinvastoin ammutaan yksin. Ensimmäisessä tapauksessa on valittava malli, joka on mukava matkustajalle ja riittävän tehokas, jotta hänen liikkumisensa ei maksaisi jyrkässä maastossa.

Oliko tästä viestistä apua?