Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

The Audi RS3 Se on yksi autoista, joka on yllättänyt minut eniten vuonna 2022 siitä, kuinka monta olen kokeillut. Lisäksi minulla oli mahdollisuus ajaa sitä tasaisesti avoimella tiellä viikon ajan ja myöhemmin tehdä muutama kierros vaativalla Navarra Circuitilla Los Arcosissa. Totta kai, nyt se tulee ABT Sportsline ja esittelee tämän brutaalin ABT RS3-R Audi Sport Compact -mallissa, mikä parantaa sen suorituskykyä jopa 500 hv.

Muistamme, että Audi RS 3:ssa on 2,5 TFSI 5-sylinterinen, alkuperä, tuottaa 400 hv ja 500 Nm. Tehoa on enemmän kuin tarpeeksi, ja elektronisen ohjelmoinnin, S tronic -vaihteiston ja quattro-voimansiirron ansiosta tämä malli kiihtyy 0-100 km/h 3,8 sekunnissa. Huippunopeus voi puolestaan ​​olla 290 km/h varusteista riippuen. Sillä ei ole mitään tekemistä Audi A3:n kanssa.

ABT RS3-R Audi moottori

Kaikki edellä oleva tekee erittäin selväksi, että RS 3 -sarja on jo korkealentoinen auto. Mutta aina on niitä, jotka haluavat enemmän etuja tai enemmän yksinoikeutta. Ja siellä ABT nostaa parhaat korttinsa. He ovat luoneet ABT RS3-Rjoka tulee olemaan rajoitettu 200 yksikköön valmistajan itsensä mukaan. Katsotaanpa, mitä tämä valmistelu vaatii ollakseen niin erikoista.

Saksalainen asiantuntija kommentoi, että suorituskykypäivitys on tehty vaihtamalla välijäähdytin ja ohjausyksikkö. Ne eivät kerro mitään syvemmistä muutoksista, kuten turboista, suuttimista tai muista komponenteista. Vain välijäähdytin ja ohjausyksikkö. Kaikki tämä purettavaksi 100 hv lisää ja 100 Nm pari lisää, joten se asettuu paikalleen 500 hv ja 600 Nm maksimiarvoja. Siellä ei ole mitään, 25% enemmän tehoa ja 20% enemmän vääntöä.

Kiihtyvyys nollasta sataan paranee 3,8 sekunnista 3,3 sekuntiin, kun taas huippunopeus voi olla 300 km/h.

ABT Audi RS 3 vanteet

Kuten kuvista näkyy, on myös tärkeitä esteettisiä muunnelmia, mikä tekee siitä aggressiivisemman. Tässä Audi RS 3:ssa tai pikemminkin ABT RS3-R:ssä on 20 tuuman taotut pyörät, hiiliaerodynaaminen paketti ja modifioidut mattamustat ruostumattomasta teräksestä valmistetut pakoputket. Tähän on lisättävä muunneltu jousitus, jossa on ABT-jousi ja jäykemmät stabilisaattorit.