Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Jos pidät urheilullinen kompakti, kiinnitä huomiota, koska tämä artikkeli kiinnostaa sinua. Ja se on, että meillä on a uusi ennätys etuvetoisille tuotantoautoille Nordschleifellä in nurburgring. Tiedämme jo, että nämä ajat Saksan radalla ovat loppujen lopuksi markkinointikampanjaa. Mutta niilläkin on oma merkityksensä. Honda Civic Type R on päähenkilö.

Seat León Cupran, Volkswagen Golf Clubsportin, Renault Mégane RS:n ja Honda Civic Type R:n välinen taistelu ei ole lakannut vuosiin. No, paitsi että osa niistä ei ole enää markkinoilla… Oli miten oli, tämän päivän uutiset ovat sitä uusi Civic Type R on jahdannut nopeinta aikaa legendaarisella Saksan radalla. Ja hän on saavuttanut sen.

Kompakti japanilainen etsi sitä ennätystä kuukausi sitten pysäyttäen ajastimen klo 7:44,881 pitkässä versiossa, jossa on yhteensä 20,8 kilometriä. Tällä säällä hän ei ole vain nopein hothatch etuvetoisella, mutta sekin on melkein neljä sekuntia nopeampi tällä radalla kuin Volkswagen Golf R 20 Aniversario333 CV, neliveto ja erityisesti tätä piiriä varten viritetty ajotila.

@actualidadmotor

Honda Civic Type R teki Nürburgringin ennätyksen #honda #hondacivic #tyyppi #nurburgring #autot #urheilu

♬ alkuperäinen ääni – kuumamoottori

Muistamme, että tämä Honda Civic Type R:n uusi sukupolvi – kuudes Civic Type R – on juuri tuotu markkinoille. Konepellin alla sijaitsee lohko 2,0 litran turbokehittyy nyt 329 hv ja 420 Nm parista. Siinä on myös uusittu vaihdelaatikko, joka pystyy tekemään 0-100 kohdassa 5.4 sekuntia ja saavuttaa huippunopeuden 275 km/h.