Saltar al contenido

Temppuja auton ajovalojen puhdistamiseen ja kiillotukseen

20 de abril de 2023
Temppuja auton ajovalojen puhdistamiseen ja kiillotukseen

Auton ajovalot ovat yksi niistä elementeistä, joita laiminlyödään ja joista on kuitenkin eniten huolta. Jos ajovalot eivät ole oikein, voit estää sinua ohittamasta ITV:tä.

Tästä syystä tänään Clicarsissa annamme vinkkejä auton ajovalojen puhdistamiseen ja kiillotukseen.

Miksi ajovalot menettävät läpinäkyvyyden ja kirkkauden?

Auton ajovalot kärsivät paljon huonosta säästä sekä erilaisista elementeistä, jotka projisoivat teitä, joissa ne liikkuvat. Hyönteiset, huono sää… Kaikki vahingoittavat ajovaloja ja voivat vaarantaa matkustajat.

Suurin osa nykyajan autojen ajovaloista, niiden käyttämästä tekniikasta riippumatta, on valmistettu helposti muovattavasta kestomuovista. Tämä raaka-aine kuitenkin hapettuu auringon tai lämpötilan muutosten vaikutuksesta.

Kotitemppuja ajovalojen puhdistamiseen

Tässä Clicars-viestissä aiomme puhua kotitekoisia temppuja ja kaupallisia temppuja auton ajovalojen puhdistamiseen. Haluamme, että sinulla on mahdollisimman laaja valikoima ratkaisuja.

Sitruuna ja ruokasooda ajovalojen puhdistamiseen

Käytä sitruunan ja ruokasoodan sekoitus Se on yksi parhaiten toimivista kotitekoisista ratkaisuista. Leikkaa puolikas sitruuna, kasta se ruokasoodaan ja levitä seos ajovalojen päälle.

Etikka ajovalojen puhdistamiseen

Etikka on kotitekoinen ratkaisu ajovalojen puhdistamiseen, jota käytetään monissa yhteyksissä, ei vain autossa, vaan myös vaatteiden tahrojen poistamiseen tai lattian puhdistamiseen. Etikkaliuoksen levittämiseksi sinun tarvitsee vain lämmittää etikka. Sinun ei tarvitse antaa sen kiehua ja liuos poistetaan saippualla ja vedellä.

Tuhkaa ajovalojen puhdistamiseen

Tuhka on toinen kodin tapa kiillottaa ja kirkastaa ajovalot. Tietenkin on varmistettava, että tuhkassa ei ole puun jäämiä tai muita hiukkasia, jotka voivat naarmuttaa optiikkaa. Se on parasta käyttää hienoa jauhettua tuhkaa. Tuhka on sekoitettava veteen tahnan saamiseksi. Kostea liina auttaa ajovalojen kiillotusta paremmin.

kotitekoisia temppuja auton ajovaloihin

Saippuaa ja vettä ajovalojen puhdistamiseen

Yksi käytetyimmistä menetelmistä auton ajovalojen puhdistamiseen on saippuan ja veden seos. Hän hiekkapaperin käyttö mahdollistaa kirkkauden ja kirkkauden palauttamisen. On suositeltavaa käyttää eripainoisia hiekkapaperia. Jälleen sinun on poistettava seos kostealla liinalla.

Hammastahna ajovalojen puhdistamiseen

Ajovalojen puhdistaminen hammastahnalla on toinen käytetyimmistä ratkaisuista. Mutta jotta tämä menetelmä toimisi, sinun on suoritettava sarja vaiheita:

  • Ajovalot on puhdistettava perusteellisesti saippualla ja vedellä.
  • Kuivaa mikrokuituliinalla estää niitä naarmuuntumasta
  • Kehystä majakka kanssa eristysteippi jotta tahna ei vaikuta maaliin
  • Anna tahnan vaikuttaa neljä tai viisi minuuttia.
  • Viimeistele lasinpuhdistusaineella ja ota pois mikrokuidun vuosiluvulla

Kaupalliset tuotteet

Suosittelemiemme kotitekoisten ratkaisujen lisäksi on olemassa lukuisia tuotteita, joita voit ostaa verkosta tai autokaupoista parantaaksesi ajovalojen kirkkautta ja kirkkautta. Noudata ohjeita tarkasti niiden soveltamiseksi.

Jos haluat jättää ajovalot autojotta ne näyttäisivät uusilta, Voit lisätä lopullisen lakan suihkeen muodossa prosessin viimeistelemiseksi. Anna tuotteiden aina kuivua huonojen sovellusten välttämiseksi.

Clicarsilla valaistamme ostoksesi!

sinun hakusi käytetty ja käytetty auto Clicarsissa pelkäämättä jäävänsä epävarmuuteen tai varjoihin, koska kaikki automme läpäisevät markkinoiden kattavimman tarkastuksen, jossa on 270 tarkastuspistettä. Opastamme sinua myös ostoprosessissasi! Neuvonantajamme ovat täällä neuvomassa sinua prosessin kaikissa osissa.

Oliko tästä viestistä apua?