Saltar al contenido

Temppuja auton nopeaan pysäköimiseen

13 de marzo de 2023
Temppuja auton nopeaan pysakoimiseen

Pysäköintioperaatio on yksi niistä, joita teemme useita kertoja päivässä. Se ei tarkoita, että se olisi vaikeaa. Siksi, koska napsautuksiaaiomme opettaa sinulle temppuja nopea pysäköinti missä tahansa tilassa, linjassa, akussa tai vinossa.

Opi pysäköimään autokoulussa

Pysäköinti nopeasti ja turvallisesti on vuosien varrella opittua, varsinkin harjoittelun ansiosta, vaikka jokainen liike onkin koko maailma. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat.

Pysäköinti on jotain, jonka oppii siitä hetkestä lähtien, kun saat ajokortin. On harvinaista, että tutkinnon vastaanottaja ei aio testata pysäköintitaitojasi.

Tästä syystä tämän päivän neuvomme on tarkoitettu myös aloitteleville kuljettajille, jotka saavat tuntiensa aikana joitain temppuja, jotka helpottavat ennen kaikkea liikkeitä alussa.

Pysäköintityypit

Vaikka pysäköintiin liittyy tuhansia oletuksia, Kaikki kuljettajat kohtaavat yleensä kolme perusliikettä:

 • puisto verkossa
 • pysäköidä akkuun
 • pysäköidä vinoon

Joka tapauksessa sinun on otettava huomioon ympäröivä tila ja ohjattava liikettä aina taustapeilien tai apujärjestelmien, kuten nykyaikaisimpien autojen kameroiden, kautta.

Pysäköinti verkossa, askel askeleelta

Online-pysäköinti on yksi yleisimmistä. Pysäköi autosi helposti ja nopeasti noudattamalla seuraavia ohjeita.

 1. signaali vilkkulla se puoli, jota kohti aiot pysäköidä
 2. Eteen pysäköity ajoneuvo rinnakkain reiästä yhden metrin etäisyydellä (temppu: sovita peilit)
 3. Takaisin ylös suoraan: kun oikean takaikkunan läpi näet toisen auton vasemman takakulman, varten. (Vinkki: voit ottaa viitteeksi myös, kun autosi taka-akseli on toisen ajoneuvon kulman korkeudella tai kunnes nokka osuu toisen ajoneuvon peiliin)
 4. Käänny kokonaan oikealle ja peruuta uudelleen. kunnes näet vasemmassa peilissäsi takanasi olevan auton oikean ajovalon tai kunnes oikea peili osuu sinua edeltävän ajoneuvon viimeisen osan kanssa.
 5. Tällä hetkellä, autosi tulee muodostaa noin 45 asteen kulma muiden pysäköityjen ajoneuvojen kanssa.
 6. Käänny kokonaan vasemmalle ja peruuta laittaa auton
 7. Asenna ajoneuvo ja säädä etäisyys niin, että se on suunnilleen sama kuin edessä ja takana olevan ajoneuvon kanssa.

Linjapysäköinti on parasta, jos siellä on tilaa, koska estät niitä vahingoittamasta autoasi avaamalla ovetmutta siellä esiintyy enemmän kitkaa liikkeen monimutkaisuuden vuoksi.

On myös suositeltavaa, että et pysäköi vetokoukulla varustettujen autojen taakse, sillä se voi vahingoittaa omaasi käynnistyksessä. Älä jätä ajoneuvoa jalkakäytävälle, koska voit vahingoittaa pyöriä ja iskunvaimentimia.

Älä myöskään tee kovin äkillisiä lähestymisliikkeitä, jotka päätyvät sisään reunakiveyksiäkoska voit aiheuttaa pyörän rikkoutumisen tai ohjausvirheen.

Jos pysäköit autosi rinteeseen, voit kääntää pyörät reunakiveyttä päin estääksesi sen vierimisen taaksepäin.

Pysäköinti akulla, askel askeleelta

Akun pysäköinti on aina helpompaa, mutta silti se vaatii temppujaan.

Seuraavaksi kerromme vaihe vaiheelta kuinka pysäköidä akulla.

 1. Aseta suuntavilkku sille puolelle, jolle aiot pysäköidä
 2. aseta autosi kohtisuoraan metrin etäisyydelle pysäköityille
 3. Käänny kokonaan oikealle ja mene takaisin varmistaen, että oikea peili autosi ei osu jo pysäköityyn autoon
 4. Kun auto on käännetty oikealle, jatka peruuttamista katsoa vasempaan peiliin varmistaaksesi, että et törmää vasemmalla olevan ajoneuvon kanssa
 5. Suorita vielä viimeinen tarkastus ja tarvittaessa ohjaa autoa täysin rinnakkain

Pysäköinti akkuun on toimenpide, joka on yksi suositeltavimmista, jos saat sen nopeasti käsiksi. Muiden ajoneuvojen koolla ei ole väliä ja aukko on helpompi löytää.

Suuri ongelma akkupysäköinnissä on, että ovet voivat osua sinuun lähtiessäsi. Paras tapa pysäköidä akkuun on tehdä se aina taaksepäin, koska liikettä ei vaadita juurikaan. Jos syötät «kasvot», sinulla on paljon enemmän vaikeuksia.

Reunusten kanssa on oltava varovainen riippumatta siitä, pysäköitkö eteenpäin vai taaksepäin, koska ne ovat elementtejä, jotka vaikka nykyiset anturit havaitsevatkin ne, aiheuttavat vaurioita, koska niitä on vaikea nähdä.

pysäköidä vinoon

Vino pysäköinti, askel askeleelta

Vinopysäköinti on helpoin tapa pysäköidä, minkä vuoksi tämän tyyppisiä pysäköintipaikkoja tehdään yhä enemmän, mikä helpottaa pysäköintiä huomattavasti.

Pysäköi kulmaan nopeasti ja helposti seuraavasti:

 1. Aseta vilkku sille puolelle, jolle aiot pysäköidä
 2. Käänny kokonaan ja siirry eteenpäin katsoen taustapeilistä, ettet kosketa vieressäsi olevaa autoa
 3. Älä hankaa autosi etukulmia
 4. Saat auton ulos yksinkertaisesti perääntymällä suoraan ja kääntämällä kokonaan oikealle, kun autosi taka-akseli saavuttaa ajoneuvon oikealla olevan takakulman.

Pysäköi omaan tahtiisi, mutta Clicarsin kanssa

Pysäköinti tänne tai sinne, peräkkäin tai riviin… Nämä ovat ainoat huolenaiheesi, joita sinulla on käytetty ja käytetty auto napsautuksissa. Teemme sen sinulle helpoksi, jotta pääset tien päälle mahdollisimman pian! Tutustu laajaan varastoomme!

Oliko tästä viestistä apua?