Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Harkitsetko sähkölaitoksen ostoa, mutta et halua sijoittaa paljon rahaa? Nykyään olemme yhden markkinoiden järkevimmistä sähköautoista. On Dacia Spring, on saatavilla vain 12 990 eurosta alkaen ja se tarjoaa juuri sen, mitä tarvitsemme päästäksemme pisteestä A pisteeseen B kaupungissa, neljällä istuimella ja tavaratilassa, joka on enemmän kuin tarpeeksi.

Se ei ole suuri, siinä ei ole keskimääräisiä autopäätteitä eikä sillä ole suuria dynaamisia ominaisuuksia. Mutta kuka tarvitsee hyvää laatua tai valtavaa tilaa liikkuakseen kaupungissa? Siinä tapauksessa jokainen tavallinen ihminen etsii halpa, ketterä ajoneuvo, helppo pysäköidä ja kuluttaa vähän, TOSI? Tämä romanialaisen merkin ajoneuvo tarjoaa kaiken tämän.

Dacia Spring 2023: Uusi Extreme viimeistely ja enemmän mekaanista vakavaraisuutta

Dacia kevät tuli markkinoille vuonna 2021. Vain vuotta myöhemmin se sai kosmeettisen päivityksen, joka sisälsi uuden brändikielen. Nyt vuonna 2023 lisäsi juuri kaksi tärkeää uutta ominaisuutta. Ensimmäinen on tämä Äärimmäinen viimeistely. Toinen on a tehokkaampi moottori jonka avulla voit poistua tietyillä takuilla urbaanin ytimen ulkopuolelle.

Itse asiassa molemmat uutiset liittyvät toisiinsa. Dacia on sisällyttänyt uuden Extreme-viimeistelyn neljään malliinsa eli Sanderoon, Joggeriin, Dusteriin ja Springiin. Pienen sähköauton tapauksessa se liittyy tähän uuteen mekaaniseen varianttiin, jolla on suurempi hyöty.

Testaa Dacia Spring -merkintää