Saltar al contenido

Tiedämme vihdoin, kuka pysäköi huonommin

17 de agosto de 2021

Toinen väärä myytti, joka romahtaa. Monet ovat autoilijoita, jotka olettavat ennakkoluulo mitä naisilla on vähemmän pysäköintimahdollisuuksia, kun todellisuus on hyvin erilainen. UNESPAn, vakuutusyhtiöiden liiton, tekemän » Sosiaalivakuutusraportin 2015 » mukaan profiili korkeampi onnettomuusaste tämän tyyppisessä liikkeessä se vastaa a nuori mies (alle 28 -vuotias) ja vähän kokemusta ratissa.

Analyysi UNESPA viittaa onnettomuuksiin vakuutetuille, jotka esittävät a vaurioitunut osa. Heistä yleisimpiä ovat miehet, joilla on alle kymmenen vuoden lisenssi ajaminen, jotka eivät vain kärsi yleisimmät tapaukset kohteeseen pysäköidä mutta ne ovat myös kotoisin suurempi vakavuus. Niiden törmäykset pilareihin, pollareihin tai seiniin ovat vakuutusyhtiöiden korjattavia kalliimpia, mikä vakautuu 28 vuotta, jolloin miesten ja naisten onnettomuusaste on vertailukelpoinen.

Toinen tutkimuksen paljastama tieto on se naisia on suurempi taipumus siihen ottaa kaikki riskipolitiikat, koska ne muodostavat 30 prosenttia tämän kattavuuden kokonaismäärästä, kun taas pakollisten tai kolmansien osapuolten tapauksessa 25 prosenttia. Osuus pysyy samalla tasolla, kun viitataan väitteisiin yleensä ilman suuria vaihteluja jakautumisessa: 70% vastaa miehiä ja loput 30% naisia.

Kokemus paljastuu oletettavasti yhdeksi keskeiseksi tekijäksi liikenneonnettomuudessa. Kuljettajat, joilla on ajokortti yhdestä kahteen vuoteen, ovat todennäköisimpiä, 26% miehiä ja 15% naisia; päinvastoin, varovaisempi molemmat sukupuolet ovat niitä, jotka ovat ajaneet kolmen ja neljän vuoden välillä, koska siitä hetkestä lähtien onnettomuusaste nousee jälleen jopa kuuteen vuoteen; sitten se vakautuu suuressa määrin ja alkaa laskeutua uudelleen yli kymmenen vuoden kiertämisen jälkeen.

Lopuksi, kuljettajien välillä on yhteisiä tekijöitä molemmat sukupuolet: Viimeisen neljän vuoden aikana korvaukset ovat vähentyneet Espanjassa, me kaikki annamme itsemme enemmän hittejä nuorena, kaskovakuutuksia ostetaan enemmän kaupungeista kuin maaseudulta, ja molemmissa tapauksissa parempia kuljettajia ovat niitä keski-ikäinen ja jollain kokemuksella.

Oliko tästä viestistä apua?