Saltar al contenido

TOP 10 parasta autoelokuvaa

2 de junio de 2022

Jos olet a moottorin ja elokuvan ystävä, tulet rakastamaan tätä viestiä. Tänään kerromme sinulle, mitkä ovat parhaat autoelokuvat. Elokuvia nopealla kilpailulla, jotkut sarjakuvista, toiset kilpailun maailmasta… Mutta missä neljä pyörää ovat avainasemassa.

Tässä on valikoimamme, mutta sinun tulee tietää, että on olemassa hakusivuja, kuten FilmAffinity, joiden avulla voit etsiä teemoistaan ​​autoelokuvia. Se on nopea tapa löytää suosikkielokuvasi.

Tässä on 10 parasta autoelokuvaa julkaisupäivän mukaan. Eikä spoilereita! Mitä jokaisessa tapahtuu, sinun on löydettävä itse.

Herby (1968)

saagasta Herby Se on klassikko parhaiden autoelokuvien joukossa. Se alkoi vuonna 1968 There goes that kilpa-autolla ja viimeinen erä tapahtui vuonna 2005, jonka jatko-osa oli nimeltään Herbie: täynnä. Niiden kaikkien päähenkilö oli ihmisen näköinen Volkswagen Beetle.

Elokuvat Herby Ne ovat Disneyltä. Auto on itsetietoinen ja osaa ajaa itse. Et tarvitse kuljettajaa. Hänellä on erittäin urheilullinen ilma ja hän osallistuu säännöllisesti autokilpailuihin. Herby Se on täydellinen saaga nautittavaksi koko perheen kanssa.

Highway to Hell (1986)

Highway to Hell on kauhutrilleri jota liftaaja soittaa. Jännittävä ehdotus, joka on yksi parhaista signeeratuista autoelokuvista. Se luo jännityksen ilmapiirin alusta alkaen ja ylläpitää sitä loppuun asti.

Tämä on aikuisille suunnattu autoelokuva, joka on tehty niin yksinkertaisesta juonesta kuin sateinen yö, jossa nuori mies on ajanut koko yön, kunnes löytää salaperäisen liftaajan, jota Rutger Hauer näyttelee mestarillisesti.

Nopeat ja vihaiset (vuodesta 2001)

saaga Hurjapäät Se on yksi myyttisimmistä autoelokuvista. Sarja elokuvia, jotka aiheuttivat vallankumouksen autojen ystävien keskuudessa. Se oli suuri kannustin viritystä ja sen päähenkilöistä tuli aitoja myyttejä.

saaga Hurjapäät Hän koki erittäin suuren tappion Paul Walkerin kuoleman myötä vuonna 2013. Vin Diesel jatkoi elokuvissa, jotka hän oli luvannut vainajalle. Ensimmäinen elokuva Hurjapäät se sai ensi-iltansa vuonna 2001. Se loi todellisen massailmiön, joka jatkuu.

Transporter (2002)

kuljettaja Se on toinen autojen suurista saagoista. Se kertoo tarinan Frank Martinista, entisestä erikoisjoukkojen operaattorista, joka näyttää elävän hiljaista elämää, jossa hän tarjoaa palvelujaan kuljettajana ja tavarankuljettajana. Aina Mercedes-sedanissa, joka vuorottelee BMW:n kanssa.

Päähenkilö ei halua tietää kenelle hän työskentelee, eikä hän kysy mitä kuljettaa. kuljettaja siinä oli toinen osa, joka julkaistiin vuonna 2005 ja kolmas tuli teattereihin vuonna 2008. Kaikissa elokuvissa on hektinen tahti, joka melkein estää katsojaa räpäyttämästä silmiään.

Italialainen työpaikka (2003)

Yksi jännittävimmistä autoelokuvista. Italialainen työ sen suorittaa veteraani, joka haluaa suorittaa suuren ryöstön Venetsiassa. Rikollisjoukko kärsii yhden jäsenensä pettämisestä. Saadakseen saaliin takaisin he päättävät tehdä toisen ison hitin.

Kaikki nämä toiminnot tapahtuvat eriväristen autojen, kuten Austin Mini Cooper S:n, takaa-ajojen keskellä. Yksi malleista, jotka mullistavat autoteollisuuden. Itse asiassa elokuvan loppu tapahtuu sen jälkeen, kun jengi murtautuu Los Angelesin liikenteenohjausjärjestelmään ja luo historian suurimman liikenneruuhkan.

Autot (vuodesta 2006)

ACrs on yksi parhaista autoelokuvista. Modernin animaation klassikko, joka kertoo Salama McQueenin seikkailuista, upouusi punainen kilpa-auto. Kaikki näyttää hymyilevän hänelle, kunnes hänen ylimielinen asennensa saa hänen unelmansa häipymään.

On kolme erää autojajossa Salama McQueen elää erilaisia ​​seikkailuja hahmojen, kuten hinausauto Maten, kanssa, jolla he matkustavat ulkomaille osallistuakseen MM-kisoihin, jotka ratkaisevat, mikä on planeetan nopein auto.

Aja (2011)

Ajaa Se on yksi parhaista autoelokuvista., musta elokuva, jonka pääosassa on Ryan Gosling, joka työskentelee autotallissa ja on stunt-kuljettaja. Mutta hänellä on sivutyö. Yöllä hän työskentelee rikollisten kuljettajana.

Hänen elämänsä muuttuu, kun hän tapaa Irenen, naapurin, jolla on nuori poika ja hänen miehensä vankilassa. päähenkilö Ajaa Hän ei ollut koskaan ollut sekaantunut väkivaltaisiin tilanteisiin, mutta tästä tilanteesta hänestä tulee säälimätön vartija.

Need for Speed ​​(2014)

nopeuden tarve on autoelokuva, joka syntyi yhdestä parhaista autovideopeleistä. Se kertoo tarinan Tobeystä, nuoresta maanalaisesta kilpa-ajajasta, jolla on autotalli autojen virittämiseen. Tapahtumien käänteessä hän päätyy vankilaan.

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun hänen paras ystävänsä kuolee yhdessä kilpailussa. Kun hän pääsee pois vankilasta, hän hakee kostoa. Tässä autoelokuvassa esiintyy korkean tason urheiluautoja, kuten Ford Mustang Shelby GT500 tai Koenigsegg Agera, jota on pidetty vuosia maailman nopeimpana autona.

Mad Max (2015)

saagasta hullu Max on välttämätön kaikissa parhaiden autoelokuvien valinnassa. Vaikka alkuperäinen hullu Max. Villi of Highway on vuodelta 1979, koko saagan ohjaaja George Miller keksi vuonna 2015 upean jatko-osan nimeltä Mad Max: Fury Road.

Tämä uusin autoelokuva piirtää apokalyptisen skenaarion. Sivilisaatio on saavuttanut rajan ja sen selviytyjät yrittävät vastustaa. He tekevät sen jalokivillä modifioiduilla pyörillä, kuten Ford Falcon Interceptor, Ford Model B tai Cadillac DeVille.

Le Mans ’66 (2019)

Le Mans ’66 Se on yksi parhaista autoelokuvista, koska se on todellinen herkkukauppa, joka luo uudelleen alkuperäisen Steve McQueenin kuvaaman dokumentin.. Se keskittyy joukkoon insinöörejä ja suunnittelijoita, jotka kokevat legendaarisen ranskalaisen kestävyyskilpailun jännityksen.

Tositapahtumien inspiroima Henry Ford II ja Lee Iacocca saavat tehtävän rakentaa uusi auto tyhjästä Ferrarin hallitsevan kestävyyden mestaruuden kaatamiseksi.

Onko suusi tullut vettä? Jos haluat myös elää elokuvaelämää, tutustu kaikkiin käytettyjä ja käytettyjä autoja jonka annamme käyttöösi! Ne eivät ole kuuluisia elokuvaautoja, mutta niistä tulee varmasti elämäsi päänäyttelijöitä. 😉

Oliko tästä viestistä apua?