Saltar al contenido

Toyota avensis

17 de agosto de 2021
Toyota avensis

Toyota Avensis on 4,75 metriä pitkä, neljän oven sedan. Nykyinen Toyota Avensis on syvä kasvojenkohotus, perusteellinen päivitys, jota on markkinoitu vuodesta 2015 alkaen mallilla, jonka alkuperä on vuodelta 2009.

Toyota -logo

Toyota Avensisin ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet
aukioita5
runko509 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 22 150 €
arviointi

The Toyota avensis Se on sedan Pituus 4,75 metriä ja neljä ovea. Nykyinen Toyota Avensis on syvä kasvojenkohotus, perusteellinen päivitys, jota markkinoidaan vuodesta 2015 lähtien. malli, jonka juuret ulottuvat vuoteen 2009. Toyota Avensis on yksi segmentin vanhimmista tarjouksista, mutta se on pysynyt ajan tasalla tuotemerkin päivitysten ansiosta. Sitä tarjotaan myös perheelimessä, tässä tapauksessa nimeltään Touring Sports. Lähimpien kilpailijoiden joukosta – yleisellä segmentillä – löydämme Opel Insignian, Ford Mondeon tai Volkswagen Passatin. Älä missaa osto -oppaamme, jossa on parhaat sedanit ja kaikki tiedot Toyota Avensista ja sen kilpailijoista.

Toyota Avensisilla on moderni muotoilu, samanlainen kuin muut tuotemerkit, kuten Toyota RAV4 tai Toyota Auris. Se on tilava ja mukava auto, joka on suunnattu kuljettajan ja matkustajien mukavuuteen pitkillä matkoilla. Ei etsi urheilullisia tunteita tai crossoverin visuaalista pakkaustamutta puhdasta ja yksinkertaista käytännöllisyyttä. Hiljattain tehdyn perusteellisen kunnostuksen myötä Toyota Avensisin sisätilat ovat saaneet modernia, houkuttelevaa ja teknologisia ratkaisuja. Tässä viimeisessä kohdassa se on selvästi alla sen kilpailijat, joilla on täysin digitaalinen instrumentointi ja edistyneempiä ajovälineitä.

toyota-avensis-sarja-6

Tällä hetkellä 3 neljästä Toyota Avensis -asiakkaasta on vuokrayrityksiä tai laivastoja. Segmentti D on selvässä laskussa.

Rahtikapasiteetin ja käytännöllisyyden kannalta Toyota Avensis on tavaratila, jonka suurin lastitilavuus on 509 litraa nelivetoisessa versiossa sekä leveät ja leveät takaistuimet. Se on yksi hänen parhaista omaisuuksistaan. Toyotan sedan kilpailee kovassa segmentissä. Porrasperäsegmentti on selvässä laskussa johtuen kuluttajien mieltymysten siirtymisestä katumaastureihin ja crossoveriin. Samaan aikaan hänen palvelussuhteensa toimii häntä vastaan, ja myynti saattaa kyseenalaistaa hänen pysyvyytensä Toyotan Euroopassa.

Toyota Avensis -moottorit

Toyota Avensis on saatavana kolme moottoria, yksi bensiini ja kaksi dieseliä. Kaikissa tapauksissa ne ajavat etuakselia, eikä kaikissa versioissa ole neliveto-vaihtoehtoa. Bensiinimoottori on ilmanottoilma 1,8 VVT-i, 147 hv tehoa. Se on yksinkertainen ja erittäin luotettava moottori, jonka ilmoitettu kulutus on 6,7 l / 100 km, lähellä tämän sedanin todellista kulutusta. Se voidaan yhdistää sekä kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon että portaattomasti vaihtelevaan MultiDrive-vaihteistoon. Se on Avensis -sarjan ainoa automaattivaihteisto: dieselmoottorit ovat vain manuaalisia.

toyota-avensis-alue-8

Se on yksi harvoista nykyisistä Toyotasta, jossa ei ole vaihtoehtoa hybridimoottorille.

Mitä tulee dieseliin, meillä on ennen kaikkea a 1.6 turbodiesel 111 hv tehoa ja alueen huippua, a 2.0 turbodiesel, teho 143 hv. Nämä moottorit erottuvat hyvin suljetusta kulutuksestaan, ja niiden hyväksytty keskimääräinen kulutus on 4,2 l / 100 km ja 4,5 l / 100 km. Molemmat moottorit ovat BMW -alkuperää1,6-litrainen diesel on BMW: n suunnittelema moottori, mutta rakennettu PSA-suunnittelulohkoon. Toyotalla oli 2,2 D-4D -moottori omalla laskullaan ja 150 hv Avensis-sarjassa, mutta siitä luovuttiin, koska sen mukauttaminen nykyisiin pilaantumisenestolainsäädäntöihin oli kallista.

Lisää ajon vaikutelmat ja polttoaineen kulutus Toyota Avensis -testissä.

Toyota Avensis -varusteet

Toyota Avensis -mallisto on rakennettu ympärille Business, Business Advance, Advance ja Executive päättyy. Business-viimeistely sisältää elementtejä, kuten kevytmetallivanteet, ilmastointi, vakionopeudensäädin tai Bluetooth-handsfree. Vain ennakkomaksusta voimme nauttia Toyota Safety Sense aktiivinen turvasarja, jossa on itsenäinen jarrutus, kaistanvaihdon varoitus tai liikennemerkkien tunnistus – siinä ei ole varoitusta vapaa -asennossa oleville ajoneuvoille. Advance -viimeistelyssä se on jo asennettu vakiona Toyota Touch 2 -tietoviihdejärjestelmään, jossa on 7 tuuman näyttö ja peruutuskamera.

toyota-avensis-alue-12

Executive -viimeistelyssä on ylellisiä elementtejä, kuten nahkaverhoilu tai kattoluukku.

Toyota Avensis Touring Sports

The Toyota Avensis Touring Sports on versio perhe Toyota Avensiksesta. Ne ovat identtisiä C-pilariin asti, sieltä perheenjäsenellä on «laatikko», joka sallii sen maksimikuormituksen olevan suurempi. Rungossaan – täysin säännölliset muodot ja matala lastausportti – ne mahtuvat jopa 543 litran esineitä. Se on oikea kapasiteetti, vaikka se ylittää kilpailijoiden, kuten Skoda Octavia Combin, kapasiteetin. Tästä kantokyvyn lisäyksestä maksettava hinta on 5 senttimetrin pituinen lisäys ja a lisämaksu 1 250 euroa sedaniin verrattuna.

toyota-avensis-sarja-11

Oliko tästä viestistä apua?