Saltar al contenido

Toyota Prius Plus

18 de agosto de 2021
Toyota Prius Plus

Toyota Prius + on Toyota-hybridi, 7-paikkainen tila-auto, ensimmäinen japanilaisen yrityksen mukaan maailmassa. Vuonna 2011 esitellystä Toyota Prius +: sta tuli sarjan ainoa tila -auto sen jälkeen, kun valmistaja oli poistanut vähitellen dieselmoottorit henkilöautoluettelostaan ​​ja korvannut sen hybridivaihtoehdoilla.

Toyota -logo

Toyota Prius Plus ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen tila -auto
ovet5
aukioita7
runko232 l
tehoa136 hv
kulutus4.6 – 4.9 l / 100 km
hinta 26 190 €
arviointi

The Toyota Prius + Se on Toyotan hybridi 7-paikkainen tila-auto, ensimmäinen japanilaisen yrityksen mukaan maailmassa. Vuonna 2011 esitellystä Toyota Prius +: sta tuli sarjan ainoa tila -auto sen jälkeen, kun valmistaja oli poistanut vähitellen dieselmoottorit henkilöautoluettelostaan ​​ja korvannut sen hybridivaihtoehdoilla. Keskellä selkeää hyökkäystä katumaasturien keskuudessa, Toyota Verson takaisinveto se jätti Prius +: n Toyotan ainoaksi tarjoukseksi tila -autojen segmentissä.

Kuten nimi osoittaa, Toyota Prius Plus on suurempi versio kuin Toyota Prius, Toyotan myydyin hybridi. Sen mitat ovat 4 645 mm pitkiä, 1 775 leveitä ja 1 575 korkeita, ja niiden akseliväli on 2 780 mm, mikä takaa suuren tilan matkustajille.

Toyota Prius Plus 2

Sen tärkeimmät kilpailijat mittojen suhteen ovat Citroën C4 Grand Picasso, Opel Zafira, Peugeot 5008 tai Renault Grand Scénic, vaikka kummastakaan ei ole saatavana hybridiversiota. Toyota Prius + -hybridi, vain seitsemän paikkainen itsestään latautuva sähköhybridimalli yleismarkkinoilla. Jos aiot ostaa jonkin mainituista Prius Plus -vaihtoehdoista, älä missaa oppaamme keskikokoisten 7-paikkaisien tila-autojen ostamiseen, joilla on parhaat vaihtoehdot markkinoilla.

Toyota Prius Plus ulkoasu

Mitä tulee sen ulkoiseen kuvaan, löydämme raittiuden tila -auton, ilman suurta hälinää ja perinyt joitakin ominaisuuksia, jotka luonnehtivat kolmannen sukupolven Toyota Priusia, vaikka tässä tapauksessa vähemmän eksoottisia ja teräviä viivoja edessä. Kattolinja pysyy erittäin korkeana aina takaluukkuun asti, jotta matkustajille jää tilaa viimeinen istuinrivi, mikä saa sen näyttämään erittäin korkealta ja suurelta ajoneuvolta klassisen tila -auton linjassa. Sen varusteisiin kuuluu vakiona 16 tuuman kevytmetallivanteet.

Toyota Prius Plus 1

Toyota Prius Plus sisustus

Mitä sisätiloihin, läsnäolo päällä olevat digitaaliset instrumentit keskikonsolin, ohjauspyörän säätimien ja avaimettoman käynnistysjärjestelmän, joka sijaitsee tässä tapauksessa juuri pienen vaihteenvalitsimen yläpuolella ja sijaitsee ilmastointilaitteen vieressä. Tämä asento jättää paljon enemmän tilaa kahden etuistuimen välille. Toisella istuinrivillä on itsenäinen keskusaukio, mikä antaa enemmän mukavuutta tehdessäsi pitkiä matkoja, joihin mahtuu täydellisesti seitsemän aikuista. Tavaratila, jossa on seitsemän istuinta ilman taittoa, pienentää tavaratilansa vain 200 litraksi, mikä paranee selvästi viimeisen kerätyn rivin myötä, jolloin luvut ylittävät 500 litraa.

Toyota Prius Plus -moottori:

Moottorin osalta se on saatavana vain hybridikonfiguraatiossa, 1,8 litran, 99 hv: n Atkinson-syklin bensiinimoottorilla, jota puolestaan ​​tukevat 60 kW: n sähkömoottori ja litiumioniakut. Se on plug-in-hybridi, jonka teho on 136 hv nivel (100 kW), Full Hybrid -teknologia, joka on aina luonnehtinut japanilaisen yrityksen yhdistelmämoottoreilla varustettuja malleja ja joka näkyy vuorostaan ​​muualla, Toyota Yariksesta Toyota C-HR: ään. Toyotan mukaan kulutus on 4,1-4,4 litraa 100 kilometriä kohden.

Sen lähetys on a automaattivaihteisto tyyppiä CVT (katso Mikä on CVT -vaihteisto? ja Kuinka Toyota on parantanut CVT -vaihteistoaan?).

Toyota Prius Plus 4

Toyota Prius Plus -sarja:

Toyota Prius + -mallisto keskittyy edelleen kolmeen vaihtoehtoon: Eco, Advance ja Executive. Access-versiossa on jo elementtejä, kuten 4,2 tuuman TFT-näyttö, LED-päiväajovalot, 16 tuuman kevytmetallivanteet ja avaimeton käyttö. Advance-mallissa on 17 tuuman pyörät, valo- ja sadetunnistimet, peruutuskamera, sähköväriset peilit ja nahkaverhoiltu ohjauspyörä.

Ottaen huomioon huippuluokkaa, Executive -viimeistely, sisältää monia uusia elementtejä, kuten navigointi- ja edistyneitä toimintoja sisältävän infomediajärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen, pysäköintitutkan, integroidun hälytyksen, törmäystä edeltävän turvajärjestelmän ja täydellisen äänentoistojärjestelmän, jossa on 8 kaiutinta.

Toyota Prius Plus 5

Prius Plus, Toyota -taksi:

Vuonna 2016 Toyota päätti hyväksy ja tarjoa Toyota Prius + käytettäväksi taksina sen jälkeen, kun on suljettu pois, että perinteisen Toyota Priuksen uusin sukupolvi on edelleen tähti tässä liiketoimintastrategiassa ja keskittyy erityisesti yksilöihin. Prius + -ominaisuudet ammattilaisille tarkoitettu versio Eco -viimeistely ja mahdollisuus saada viisi tai seitsemän istuinta toiminnosta riippuen. Vakiona siinä on 7 turvatyynyä, ankkurit ISOFIX, Korkeussäädettävä kuljettajan istuin, jossa on tehosäädettävä ristiseläntuki, automaattinen ilmastointi, mäkilähtöavustin, vakionopeudensäädin ja avaimeton sisään- ja käynnistys.

Toyota Priusta ei enää hyväksytä taksinkuljettajan autoksi.

Oliko tästä viestistä apua?