Saltar al contenido

Toyota prius

18 de agosto de 2021
Toyota prius

Toyota Prius on C-segmentin hybridiauto. tyylikäs ja rohkea muotoilu sekä tehokas hybridimekaniikka. Kun otetaan huomioon sen erityinen lähestymistapa, Hyundai Ioniq on malli, jonka oletetaan olevan Toyota Priuksen suuri kilpailija. Jos harkitset Priuksen kaltaisen hybridiauton ostamista, älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat hybridiautot. Tällä hetkellä kohtaamme Toyota Priuksen neljännen sukupolven.

Toyota -logo

Toyota Priuksen ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet5
aukioita5
runko360 l
tehoa122 hv
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

The Toyota prius Se on hybridiauto segmentti C, a kompakti että kaukana «tavallisista» malleista, kuten Renault Mégane, Volkswagen Golf tai SEAT León, se tarjoaa meille erityisen näkemyksen segmentistä, avantgarde-muotoilu ja rohkea mukana tehokas hybridimekaniikka. Kun otetaan huomioon sen erityinen lähestymistapa, Hyundai Ioniq on malli, jonka oletetaan olevan Toyota Priuksen suuri kilpailija.

Jos harkitset Priuksen kaltaisen hybridiauton ostamista, älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat hybridiautot.

Olemme tällä hetkellä edessään neljännen sukupolven Toyota Prius. Se esiteltiin vuoden 2015 lopussa nimellä MY2016 (katso kaikki vuoden 2016 Toyota Priusin yksityiskohdat) ja esitteli tärkeitä parannuksia, jossa oli uusi alusta, uusi muotoilu, ohjaamo, jolla oli paremmat ominaisuudet ja uudistettu mekaniikka, vähemmän tehokas, mutta tehokkaampi . Sen rakenne osoittaa päättäväisyytensä saavuttaa korkea aerodynaaminen kerroin. Vuoden 2018 lopussa se sai ensimmäisen suuren päivityksensä Toyota Prius 2019 -nimellä, joka jätti hybridimoottorinsa koskemattomaksi, mutta muutti sen estetiikkaa ja varusteita.

2019 Toyota Prius 1218 02

Toyota Prius ulkoasu

Kuvissa Toyota Priuksen pituus on 4 540 mm, leveys 1760 mm, korkeus 1470 mm ja paino 1450 kg. Sen polttoainesäiliö on 43 litraa ja sen runkoRiippuen siitä, asennammeko hätäpyörän, «tavallisen” renkaan vai puhkaisun korjaussarjan, se vaihtelee 412–502 litran välillä.

Sitä ei voi sivuuttaa Toyota Priuksen suunnittelu on erittäin riskialtista ja henkilökohtaista, ja sen tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen aerodynamiikkamutta samalla sen tavoitteena on tuoda esille käsityksensä erilaisesta ja «uraauurtavasta» ajoneuvosta. Puhumme erittäin merkityksellisistä ja tunnistettavista Priuksen yksinomaisista linjoista, muut tuotemerkin mallit, kuten Toyota Corolla, tarjoavat perinteisemmän mallin.

Uudelleenmuotoilun yhteydessä Vuonna 2018 Toyota sisällytti suuren muutoksen Priuksen kuvaan varjostamaan sen ominaisuuksia, muutospaketti, joka vaikutti lähinnä sen optiikkaan, luopua terävästä alkuperäisestä suunnittelusta raikkaamman esteettisyyden vuoksi.

Toyota Prius 2019 1118003

Toyota Prius -moottori:

Toyota Priuksessa on a Atkinsonin syklin bensiinimoottori neljästä sylinteristä ja 1,8 litran iskutilavuudesta, joka sähköjärjestelmän seurassa kehittää tehoa 122 hevosta. Tämä hybridimekaniikka ei ole plug-in.

Sen lähetys on a e-CVT automaattivaihteisto toiminta on hyvin samanlainen kuin jatkuva variaattori (katso Mikä on CVT -vaihteisto?).

Tällä mekanismilla Toyota Prius merkitsee 0–100 km / h 10,6 sekunnissa, saavuttaa huippunopeuden 180 km / h (saavuttaa sähkötilassa jopa 110 km / h) ja merkitsee keskimääräistä kulutusta, joka voi laskea, sisään asennetusta vanteesta riippuen, 3 l / 100 km (katso Toyota Prius 2016 -testi).

2019 Toyota Prius 1118007

4×4 -versio Toyota Priuksesta

Kun Toyota Prius uusittiin vuonna 2018, japanilainen valmistaja esitteli a uusi versio neliveto. Puhumme elektronisesta nelivetojärjestelmästä, jossa ei ole fyysistä yhteyttä akselien välillä, ja jonka tavoitteena on parantaa Priuksen vetokykyä liukkailla pinnoilla, kuten lumella tai jäällä.

Priuksen nelivetojärjestelmä on nimeltään AWD-i ja se perustuu asennukseen taka -akselin sähkömoottori, jonka maksimiteho on 5,3 kW. Tämä potkuri toimii hybridimoottorin avustajana vastuussa etupyörien siirtämisestä. Tämä potkuri käynnistyy 0–10 km / h, mutta pystyy toimimaan jopa 70 km / h nopeudella niin kauan kuin otteen menetys havaitaan. Teknisellä tasolla päähybridilaitokseen ei tehdä muutoksia lukuun ottamatta akkuja, joista tulee NiMh, koska ne kestävät paremmin alhaisia ​​lämpötiloja.

Toyota Prius 2019 1118006

Sisustus ja varusteet

Jos Priuksen ulkomuoto erottuu tarjoamalla melko silmiinpistävää ja erityistä esteettisyyttä, sen sisustus ei ole erilainen ja se panostaa yhtä riskialtiseen muotoiluun. Me puhumme tilava hytti, jossa kojelauta on ehdoton päähenkilö, hallintalaitteet ja mittarit keskitetyssä asennossa haluavat tarjota mukavan ja yksinkertaisen ajokokemuksen.

Mitä laitteet Vakiovarusteena Toyota Priuksella on hyvä varustelu, jossa ei ole puutetta kaksivyöhykkeellisestä ilmastoinnista, mukautuvasta vakionopeudensäätimestä, älykkäästä valaistusjärjestelmästä, pysäköintitutkista edessä ja takana, Head-Up-näytöstä, langattomasta latausalustasta älypuhelimille, renkaasta tai Touch & Go -kosketusnäytön multimediajärjestelmä.

Toyota Prius 2019 1118005

Ajamisen vaikutelmia

Olemme testanneet Toyota Priuksen eri tilanteissa (katso Toyota Prius 2017 -testi) korostaen sen hybridimekaniikan tasaisuutta, mukavuutta ja hyvää työtä maksimaalisen polttoainetalouden saavuttamiseksi. On noin kaupungin suunnittelema auto, koska avoimella tiellä sen tehokkuus ja ajokokemus kärsivät voimansiirron erityisestä toiminnasta, e-CVT-vaihteisto, jolle on tunnusomaista synkronoinnin puute kiihdytyksen ja moottorin kierrosten välillä ja vahvemman vastauksen puuttuminen. Jopa niin, Älä unohda, että Priuksen maksimi on saavuttaa aina mahdollisimman pieni polttoaineenkulutus..

Oliko tästä viestistä apua?