Saltar al contenido

Toyota Aygo

17 de agosto de 2021
Toyota Aygo

Toyota Aygo on pienikokoinen kaupunkiauto, segmentti A, jota Toyota on valmistanut vuodesta 2005. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2014 ja päivitettiin vuonna 2018 ulkouudistuksen avulla.

Toyota -logo

Toyota Aygon ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet5
aukioita4
runko198 l
tehoa72 hv
kulutus4.1 l / 100 km
hinta 10500 euroa
arviointi

The Toyota Aygo Se on pienikokoinen kaupunkiauto, segmentti A, jota Toyota on valmistanut vuodesta 2005. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan, esiteltiin vuonna 2014 ja päivitettiin vuonna 2018 ulkouudistuksen myötä. Toyota Aygolle on ominaista oleminen auto, jolla on merkittävä kaupunkiluonne, suunniteltu niille, jotka etsivät 4 hengen hyttiä erittäin pienikokoisena. Sitä valmistetaan Kolínin tehtaalla Tšekissä.

Kaupunkiautojen joukosta, jotka haluavat kilpailla Renault Twingon kanssa, löydämme malleja, kuten Citroën C1, Fiat Panda, Hyundai i10, KIA Picanto, Peugeot 108, Renault Twingo tai SEAT Mii.

Toyota Aygo 0419 Tiedosto 021

Toyota Aygon ulkoasu

Toisen sukupolven Toyota Aygo on kehitetty ja rakennettu jälleen yhteistyössä PSA: n kanssa, jolla on omat mallit – Peugeot 108 ja Citroën C1 – mekaanisesti identtiset ja eroavat toisistaan ​​vain niiden esteettisyyden vuoksi. .

Sen rentoa ja modernia ulkoasua täydentää etuosa, jossa on päivänvalon välttämättömät LED -valot, sekä kromaattinen kontrasti muodostaa X. Kesäkuussa 2018 Toyota Aygo uusittiin. Uudelleenmuotoilu toi mukanaan esteettisiä ja varusteiden muutoksia, jotta malli pysyisi ajan tasalla. Espanjan markkinoilla sitä myydään 3- ja 5 -ovisina versioina.

Toyota Aygo 0419 Tiedosto 013

Toyota Aygon bensiinimoottori ja 72 hv

The Toyota Aygo on saatavana yhdellä bensiinimoottorilla jonka testasimme ottaessamme yhteyttä. Puhumme jo tunnetuista tuotemerkeistä 1.0 kolmesylinterinen, 72 hv ja 95 NM.

Toyota Aygo -moottorin akku 0419 Tiedosto 010

Perinteisen lisäksi 5-vaihteinen manuaalivaihteisto, Aygo on saatavana robottivaihteistolla, myös 5 -liittimellä, ns x-vaihto, joka sisältää myös melat ohjauspyörän takana. Tällä vaihteistolla Aygo luopuu kytkimestä, vaikka tietyissä olosuhteissa se on hidas ja äkillinen voimansiirto.

Pieni potkuri hyväksyy jotkut hyvät kulutusluvut, 4,8 litraa / 100 km WLTP -syklin aikana, mikä vastaa CO2 -päästöt 109 grammasta kilometrillä. Hyödyt ovat sen sijaan erittäin oikeudenmukaisia: kiihtyvyys 0-100 km / h on yli 13,8 sekuntia ja huippunopeus tuskin ylittää 160 km / h.

Toyota Aygo Interior 0419 Tiedosto 012

Toyota Aygon sisustus

Toyota Aygon sisätilat erottuvat yksinkertaisuudestaan. Se on suunniteltu käytännölliseksi säilyttäen houkuttelevan ja ystävällisen kuvan, jotta se ei ole ristiriidassa ulkonäön kanssa. Laite on kilpailijoidensa huipulla, koska Aygo voi asentaa asennuksesta riippuen viimeistelystä, navigointijärjestelmästä, painikekäynnistyksestä, ilmastoinnista ja jopa pehmustetut nahkaistuimet.

Korostamaan a -sarjan sisällyttämistä 7 tuuman kosketusnäytön infotainment -järjestelmä, joka on yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa ja heidän ääniavustajansa. Löydämme myös törmäystä edeltävän avustajan ja varoituksen tahattomasta kaistanvaihdosta.

Toyota Aygo Apple Carplay 0419 -viila 008

Kapasiteetilla 4 matkustajaa, ohjaamon mitat ovat oikein häikäisemättä. Tavaratila, kanssa 168 litraa, tarjoaa jonkin verran rajallista kapasiteettia, vaikka se on keskimäärin lyhyille matkoille, ei pitkille matkoille. Takaikkunoita ei voi avata, vaan niissä on kompassityyppinen taittojärjestelmä.

Oliko tästä viestistä apua?