Saltar al contenido

Toyota yaris cross

18 de agosto de 2021
Toyota yaris cross

Toyota Yaris Cross on maastoauto, segmentti B, jota Toyota on valmistanut vuodesta 2020 lähtien. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan vuonna 2020.

Toyota -logo

Toyota Yaris Crossin ominaisuudet

päällirakenteetPieni katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko390 l
tehoa116 hv
kulutus l / 100 km
hinta 22 000 euroa
arviointi

The Toyota yaris cross Se on maastoauto, segmentti B. Se valmistetaan Eurooppaa varten Toyotan tehtaalla vuonna Valenciennes, Ranska.

Niiden B-katumaastureiden joukossa, jotka haluavat kilpailla Toyota yaris cross Löydämme luokassa muita katumaastureita, joista Renault Captur, Peugeot 2008 ja SEAT Arona erottuvat.

Toyota Yaris Cross -malli

The Toyota yaris cross Se erottuu muista japanilaisen tuotemerkin malleista: se tuo markkinoille erittäin houkuttelevan suunnittelukielen, joka on paljon rohkeampi kuin tavallisesti Toyotan luomuksissa. Sen hyvin merkityt viivat ja sen etuosa, erittäin äänekäs, antavat vihjeitä luonteesta, jonka Toyota on halunnut tulostaa luomisensa aikana.

2020 Toyota Yaris Cross 13 Taka

Yksityiskohdat, kuten etuoptiikka, erottuvat taustallaan tumma sävy tai pyöränkaarien ja alustan profiili, päällystetty maalaamattomalla mustalla muovilla japanilaisen mallin takki -kuvan vahvistamiseksi. Kuten Toyota Yariksen uudessa sukupolvessa, sen mallissa, on käynyt ilmi, estetiikka on jälleen tärkeä tekijä brändissä: Toyota Yaris Cross voidaan konfiguroida erilaisilla katon ja korin väriyhdistelmillä.

Toyota Yaris Cross pituus 4,18 metriä, mikä tarkoittaa 24 senttimetrin lisäystä Toyota Yariksen pituuteen verrattuna perinteisellä korilla. Se on ajoneuvo, jolla on melko pienet mitat, mutta ulkonäöltään se antaa isomman ajoneuvon tunteen kuin se todellisuudessa on.

2020 Toyota Yaris Cross 12

Toyota Yaris Cross -moottorit

Toyota Yaris Cross on saatavana vain hybridityyppisellä moottorilla. Se on hybridimoottorijärjestelmä, jonka se jakaa Toyota Yarisin uuden version kanssa, joka on neljännen sukupolven ei-plug-in-hybridimekaniikka, joka käyttää Atkinsonin syklimoottoria, kolmea sylinteriä ja 1,5 litraa 99 hv: n tilavuutta. 80 hv sähkömoottori, jonka kokonaisteho on 116 hv.

Se on yhdistetty automaattiseen epicykliseen vaihteistoon, joka maksimoi kokonaistehokkuuden ja joka voi tarjota etu- tai neliveto, jos päätät asentaa toisen itsenäisen sähkömoottorin taka-akselille. Tämä uusi hybridijärjestelmä pystyy maksimoimaan ajoneuvon käyttöajan pelkällä sähköllä.

Toyota Yaris Cross 2020 Tiedot 03

Kulutus ja vähäiset päästöt ovat tämän uuden hybridijärjestelmän kaksi keskeistä asiaa: valmistajan mukaan Toyota Yaris Cross pystyy kuluttamaan alle 4 litraa / 100 km ja päästää alle 100 grammaa hiilidioksidia jokaista ajettua kilometriä kohden.

Toyota Yaris Cross sisustus

Mökki Toyota yaris cross Se on rakennettu tavalla, jota ei käytännössä voida erottaa Toyota Yarisin tavanomaisemmassa versiossa tarjoamasta. Tällä tavalla löydämme laadukas sisustus, hyvät materiaalit ja moderni muotoilu mikä on myös erittäin käytännöllistä, koska reikiä on runsaasti eri esineisiin.

Toyota Yaris Cross 2020 09 Sisustus

Yksityiskohdat, kuten pehmeän sinisen värin valaistus tai digitaaliset instrumentit, tuovat sisätiloihin lisäarvoa, joka tarjoaa myös enemmän tilaa kuin koskaan sen resurssien optimoinnin ansiosta rakentamisen aikana. Siten neljä ihmistä matkustaa täydellisessä mukavuudessa Toyota yaris cross, kun taas viisi voi kiristää sitä hieman. Lisäksi, tavaratilan kuutiot enemmän kuin Toyota Yarisin, ja se voi taittaa toisen istuinrivin selkänojat yksitellen.

Toyota Yaris Crossin dynamiikka

Toyota Yaris Cross on rakennettu Toyotan modulaarisella TNGA-B-alustalla, sama, joka käyttää perinteistä Toyota Yarista, vaikka se on muutaman tuuman korkeampi ja leveämpi. Toyotan mukaan Yaris Cross on ajoneuvo, jonka runko on erittäin jäykkä joka tarjoaa lisäksi erittäin dynaamisen kaarreajon.

Toyota Yaris Cross 2020 04

Brändi on työskennellyt ahkerasti kehittääkseen ajoneuvon, joka on houkutteleva ajaa, vaikka ilmeisesti sen 116 hevosvoimalla et voi odottaa superautojen suorituskykyä. On tietysti totta, että erittäin älykkään neliveton ansiosta pystymme selviytymään teistä ja liukkaista pinnoista helpommin, vaikka sen mitat eivät ollenkaan ole ajoneuvon mitat, jotka on valmistettu kiertämään säännöllisesti asfaltilta.

Esittelyvideo Toyota Yaris Cross

1629291374 829 Toyota yaris cross

Oliko tästä viestistä apua?