Saltar al contenido

Toyota yaris

18 de agosto de 2021
Toyota yaris

Toyota Yaris on hyötyajoneuvo, jota Toyota on valmistanut vuodesta 1999 lähtien. Nykyinen on japanilaisen mallin neljäs sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2019. Toyota Yarikselle on ominaista hybridiversio valikoimassaan ja laaja tekninen laitteisto koko valikoimassa ja niillä on erittäin edullinen lähtöhinta. Sen tuotanto on Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) -tehtaalla Valenciennesissa (Ranska), joka vastaa käytännössä koko valikoiman kokoonpanosta. Pohjois-Amerikka. Sen merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut eurooppalaiset hyötyajoneuvot, kuten Citroën C3, Ford Fiesta tai Renault Clio, sekä eräät Aasian tärkeimmistä edustajista, kuten Suzuki Swift, Mazda 2 tai Nissan Micra. Toyota Yarisin muotoilu Toyota Yaris erottuu erittäin houkuttelevasta muotoilustaan, mikä asettaa sen yhdeksi halutuimmista vaihtoehdoista segmentissä.

Toyota -logo

Toyota Yarisin ominaisuudet

päällirakenteetUtilitaristinen
ovet5
aukioita5
runko286 l
tehoa125 hv
kulutus4.8 l / 100 km
hinta 14 600 €
arviointi

The Toyota yaris Se on Toyotan vuodesta 1999 valmistama hyötyajoneuvo, nykyinen on vuonna 2019 esitellyn japanilaisen mallin neljäs sukupolvi Toyota yaris Sille on ominaista hybridiversio valikoimassaan, laaja tekninen laitteisto koko valikoimassa ja erittäin edullinen lähtöhinta. Sen tuotanto on tehtaalla Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) Valenciennesissa (Ranska), joka vastaa käytännöllisesti katsoen koko valikoiman kokoamisesta ja vastaa tässä tapauksessa yli 85 prosentista rakennetuista yksiköistä sekä viennistä 42 kohteeseen Euroopassa ja Pohjois -Amerikassa.

Sen merkittävimpiä kilpailijoita ovat muut eurooppalaiset hyötyajoneuvot, kuten Citroën C3, Ford Fiesta tai Renault Clio, sekä eräät Aasian tärkeimmistä edustajista, kuten Suzuki Swift, Mazda 2 tai Nissan Micra.

Toyota Yarisin muotoilu

The Toyota yaris Se erottuu erittäin houkuttelevasta muotoilustaan, mikä tekee siitä yhden halutuimmista vaihtoehdoista segmentissä. Sen mitat ovat suhteellisen pieniä, koska Pituus 3,94 metriä, leveys 1745 metriä ja korkeus 1,47 metriä, joten se on enintään 4 metriä pitkä segmentissä B, jossa tämä on jo normi.

Yaris -profiili 70 V3

The edestä Se erottuu näkyvästä ilmanotosta ja paljon terävämmillä viivoilla varustetuista ajovaloista, joissa on lisäksi LED -tekniikka vakiona imuvaiheessa. Sivujen koristelistat parantavat edelleen mallin laajaa vaikutelmaa, tunne, joka vahvistuu erittäin merkittyjen etu- ja takarivien ansiosta.

Lasitettu alue on runsas, ja sen takaosaan tulee hyvin pyöristetty pudotus takaosa, jossa on erittäin modernit linjat, jotka ovat innoittaneet brändin uusimmista luomuksista, jolloin palautetaan muistiin mallit, kuten Toyota Corolla tai Toyota C-HR.

Yaris 28 36 V4

Toyota Yaris -moottorit

Mekaaninen syöttö Toyota yaris keskittyy yhteen ei-plug-in-hybridijärjestelmä äskettäin kehitetty, joka koostuu kolmisylinterisestä lämpömoottorista ja 1,5 litran iskutilavuudesta, joka liittyy 80 hevosvoiman sähkömoottoriin, joka toimii litiumioniakulla. Kokonaisteho on noin 115 CV, vaikka tarkkaa lukua ei vielä tiedetä.

Toyota Yaris -hybridijärjestelmä on edistynein Toyota -käyttö, pystyy saavuttamaan todellisen kulutuksen lähellä 3 litraa ja rullaamaan sähkökäytössä enintään 130 km / h nopeudella, erittäin korkea luku. Kuten Toyotalla on tapana, vetovoima on etupyörissä, joita hallitsee a planeettapyörästön automaattivaihteisto. On kuitenkin mahdollista luoda järjestelmä sähköinen neliveto taka -akseliin kytketyn toisen sähkömoottorin ansiosta.

Toyota Parts Vil Battery2 300dpi

Myynnin alueesta riippuen Toyota Yaris on saatavana myös muilla moottoreilla, aina bensiinilläJoko manuaalivaihteistolla tai automaattisella CVT -vaihteistovaihteistolla.

Toyota Yaris sisustus

Toyota Yarisin sisustus erottuu suunnittelustaan, hyvin edistynyt siihen, mihin Toyota on tottunut, ja suorituskyvyn laadusta, joka asettaa sen yhdeksi segmentin parhaiten toimivista. Kaksitasoinen kojelauta erottuu joukosta ja siinä on ennennäkemättömiä elementtejä, kuten 100% digitaalinen instrumentointi tai värillinen Head-Up Display -järjestelmä.

Yaris Int 1 V05

Tila laivalla on hyvä, vaikka se ei erottu erityisesti tältä osin. Tämä on tilava sisustus, joka sopii neljälle henkilölle, mutta ei erityisen sopiva viidelle matkustajalle. Tavaratilan tilavuus on noin 300 litraa, samanlainen kuin muiden kilpailukykyisten mallien.

Laite on erittäin täydellinen, koska edellä mainittujen elementtien lisäksi Toyota yaris tarjoaa esimerkiksi panoraamakattolasin, ympäristön valaistusjärjestelmän eteen, puoliautomaattisen pysäköintijärjestelmän, a turvatyyny etuistuinten välissä, yhteys Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa tai ennaltaehkäisevien turvatoimien paketti Toyota Safety Sense.

Toyota Tnga B 5

Toyota Yarisin dynamiikka

Toyota Yariksen neljäs sukupolvi ei ole vielä kulkenut käsiemme läpi, mutta on huomattava, että tämä sukupolvi on rakennettu uudelle modulaariselle alustalle nimeltä TNGA-B, joka lupaa korkean tason tehokkuutta ja ajamisen hauskaa mm jäykempi jousitus, suorempi ohjaus ja huomattavasti suurempi vääntöjäykkyys edeltäjiensä omaan.

Tnga 001

The Toyota yaris kilpailee siten kaltaisten mallien kanssa Mazda 2 tai Suzuki nopea pystyä asemoimaan itsensä hauskaksi ajettavaksi ajoneuvoksi, mikä ei yleisesti tapahtunut edeltäjiensä kanssa. Suurempi akseliväli takaa paremman vakauden ja tasapainon suurilla nopeuksilla.

Esittelyvideo Toyota Yaris

1629287601 362 Toyota yaris

Oliko tästä viestistä apua?