Saltar al contenido

Toyota Camry

17 de agosto de 2021
Toyota Camry

Toyota Camry on Toyota valmistama suuri porrasperä, joka korvaa Toyota Avensiksen. Se on pidempi kuin jälkimmäinen ja se on sijoitettu yhden loven yläpuolelle.

Toyota -logo

Toyota Camryn ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko524 l
tehoa218 hv
kulutus4.4 l / 100 km
hinta 34 850 €
arviointi

The Toyota Camry Se on Toyota valmistama suuri porrasperä, joka korvaa Toyota Avensiksen. Se on pidempi kuin jälkimmäinen ja se on sijoitettu yhden loven yläpuolelle. Vaikka Euroopassa se on tuntematon malli, Toyota Camry on yksi maailman myydyimmistä autoista. Erityisesti se on planeetan ylivoimaisesti myydyin sedan. Itse asiassa Toyota Camry on jo matkalla kahdeksanteen sukupolveen, ja se on ollut malli esittelytilassa vuodesta 1982. Siitä lähtien 19 miljoonaa Toyota Camry -yksikköä on myyty ympäri maailmaa, ja muutama myydään vuosittain. sen yksikköä.

Lähimpien kilpailijoidensa joukosta – yleisellä segmentillä – löydämme Ford Mondeon, Kia Stingerin, Opel Insignian, Peugeot 508: n, Renault Talismanin tai Volkswagen Passatin. Jos aiot ostaa Camryn tai sen kilpailijoiden kaltaisen auton, älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat sedanit.

Saadakseen tarkan käsityksen sen suuresta koosta, Camry mittaa vähintään Pituus 4885 mm, jotain Mercedes E-luokan kaltaista, ja siinä on Tavaratila 525 litraa kapasiteettia. Ilmeisesti se on malli, joka on suunniteltu Amerikan markkinoille, joten sen koko, mutta se voi olla järkevää myös Euroopassa sen kulutuslukujen ja mukautetun hinnan vuoksi.

Toyota Camry 00008

Toyota Camryn paluu Eurooppaan

Vuosien ajan Toyotan ainoa veto kolmen korin sedanista oli Toyota Avensis. Toyota Camry palasi Eurooppaan vuoden 2019 alussa.

Toyota Camry 00004

Vaikka porrasperä on yksi segmenteistä, joka on menettänyt eniten maata viime vuosina ylikierrosten noustessa, ja juuri nämä aiheuttavat eniten menestyksiä Toyotalle Euroopassa, esimerkiksi Toyota RAV4 tai Toyota C-HR, Toyota uskoo, että Euroopan markkinat tarvitsevat uuden porrasperän ja että tämän on välttämättä oltava Toyota Camry, joka on saatavana vain hybridimoottorilla.

Toyota Camry on pidempi malli ja sijoitettu edellisen Toyota Avensiksen yläpuolelle, jonka se itse asiassa korvaa

Toyota Camry palauttaa Euroopan 02

Toyota Camry – vain hybridimoottori

Toyota on osoittanut olevansa halukas poistamaan kaiken dieselin tuotevalikoimastaan ​​Euroopassa ja toiseksi, että suurin osa sen malleista on varustettu hybridimekaniikalla. Toyota Camry ei ollut vähäisempi, ja se on saatavana vain hybridimoottorilla.

Toyota Camry 00010

Toyota Camry on varustettu hybridijärjestelmällä, joka perustuu 2,5 litran nelisylinteriseen bensiinimoottoriin ja Atkinsonin sykliin. Muistakaamme, että tämä hybridijärjestelmä ei ole plug-in, siinä on erittäin kompakti ja kevyt litiumakku, ja se tuskin kykenee kulkemaan kilometriä puhtaassa sähkökäytössä polttomoottorin ollessa irrotettuna. Hybridijärjestelmän, sen sähkömoottorin, joka toimii myös vaihtovirtageneraattorina, ja sen akun tehtävänä on kerätä energiaa pidätyksessä ja jarrutuksessa sekä tukea polttomoottoria kulutuksen vähentämiseksi merkittävästi.

Toyota Camry 00001

Toyota Camryssä on suurin teho 218 hv, pystyy kiihdyttämään 0 + 100 km / h huomattavassa 8,3 sekunnissa ja todistaa WLTP -syklin yhdistetyn keskimääräisen kulutuksen 5,3 l / 100 km.

toyota-camry-2017-2

Toyota Camry -verhoilu

Toyota Camryssä on yksi hybridimoottori, mutta se voidaan yhdistää viimeistelyyn Liiketoiminta, ennakkomaksut ja ylellisyys, alimmasta korkeimpaan varustelutasoon.

The Liike loppuun Siinä on jo kaikki odotettavissa yli 30 000 euron sedanilta, kuten kaksivyöhykkeinen ilmastointi, multimedia -näyttö, kevytmetallivanteet, digitaalinen paneeli ja Toyota Safety Sense.

Toyota Camry 00007

Jos menemme yläpinta, ylellisyyttäLöydämme koko teknologisen näytön, joka sisältää kolmen vyöhykkeen ilmastoinnin, Head-up-näytön ja olennaisten tietojen projisoinnin tuulilasiin, Premium JBL -äänijärjestelmän tai avustetun pysäköinnin.

Oliko tästä viestistä apua?