Saltar al contenido

Toyota hilux

18 de agosto de 2021
Toyota

Toyota Hilux on pick-up-maastoajoneuvo, jota Toyota on valmistanut vuodesta 1968. Tällä hetkellä kahdeksas sukupolvi on myynnissä, esitelty vuonna 2015 ja päivitetty vuonna 2020.

Toyota -logo

Toyota Hiluxin ominaisuudet

päällirakenteetNoukkia
ovet
aukioita2
runko l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 20 058 €
arviointi

The Toyota hilux on Toyotan vuodesta 1968. valmistama maastoajoneuvo-noukin. Tällä hetkellä kahdeksas sukupolvi on myynnissä, esitelty vuonna 2015 ja päivitetty vuonna 2020. Toyota Hilux on yksi vaikeimmista ja kestävimmistä autoista, joita voidaan ostaa, ja sille on ominaista pitkän historian kaupallinen a legendaarinen luotettavuus ja loistava kyky kestää jatkuvaa väärinkäyttöä, kuten sen ennätys todistaa. Euroopan markkinoille tarkoitettuja yksiköitä valmistetaan pääasiassa Toyotan tehtaalla Durbanissa (Etelä -Afrikka), vaikka yksiköitä vastaanotetaan myös Chachoengsaon (Thaimaa) tehtaalta.

Toyota Hiluxin suoria kilpailijoita markkinoilla ovat Ford Ranger, Mitsubishi L-200 tai Nissan Navara. Kaikilla on samanlainen muoto kuin Toyota Hiluxilla, ja ne kattavat laajan valikoiman hintoja ja etuja noutomuodossa.

Toyota Hilux 2021 ennakkomyynti 10

Toyota Hilux -mallin nouto

Toyota Hiluxille on ominaista tarjonta jatkuva esteettinen ja helposti tunnistettavissa sukulinjassaan. Sen mittasuhteet ja korkeudet ovat tavanomaisia ​​keskikokoisen noukin segmentissä, ja todetaan kyllä ajankohtaisempi ja silmiinpistävä kuva edestä sen viimeisen, vuonna 2020 esitellyn version jälkeen.

Tässä viimeisimmässä päivityksessä on syytä korostaa aggressiivisempaa etuosaa, jossa on LED -tekniikalla varustettu optiikka tai päähenkilöllisempi etusäleikkö, noudattaen siten suunnittelumallia, joka näkyy muissa tuotemerkin malleissa, kuten RAV4: ssä tai Highlanderissa.

Toyota Hilux 2021 ennakkomyynti 15

Toyota Hilux moottori

Hilux -sarjan mekaanisessa tarjouksessa on kaksi mekaanista dieselvaihtoehtoa: 2,4 / 150 CV ja 2,8 / 204 CV. Puhumme moottoreista, jotka ovat brändin hyväksi todistettuja ja tarjoavat korkean luotettavuuden ja työntövoiman, mikä takaa hyvän suorituskyvyn raskaiden kuormien kuljettamisessa pahimmassa mahdollisessa tilanteessa. Vaihteisto on aina 6-vaihteinen manuaalinen tai 6-nopeuksinen vääntömomentinmuunnin.

Toyota Hilux perustuu tukipalkkiin ja siinä on lehtijousitettu takajousitus, vaihdelaatikko, taka -tasauspyörästön lukko ja keskierän täydellinen puuttuminen.

Toyota Hilux 2021 ennakkomyynti 12

Tämä tasauspyörästön puuttuminen on yksinkertaisin ja tehokkain ratkaisu käsiteltäessä vaikeaa maastoa, jossa on erittäin alhainen pito, kuten jyrkkiä likaisia ​​rinteitä tai lunta, mutta vastineeksi se estää meitä ajamasta kuivalla asfaltilla 4×4 -vetovoiman ollessa päällä, koska etupyörät joutuisivat antamaan saman määrän kierroksia kuin takapyörät, jolloin vaihteisto rikkoutuisi.

Hiluxin takalevyjousitus on optimaalinen kestämään suuria kuormia ilman sekaannusta ja kiertämään rikkoutuneessa maastossa täysin helposti, vaikka se ei ole sopivin, kun puhumme käyttäytymisestä tiellä, koska se pyrkii pomppimaan erityisesti silloin, kun kiertämme ilman kuormaa. On muistettava, että tämä on pohjimmiltaan työkone, vaikka löysimme myös leikkisän lähestymistavan, joka sopii monille ostajille.

Toyota Hilux 2021 ennakkomyynti 16

Toyota Hiluxin sisustus

Toyota Hiluxissa on yhden ohjaamon ja kahden ohjaamon versiot ja viimeistelyjä, jotka vaihtelevat alkeellisimmasta teollisuusautosta modernin ja tilavan maastoauton kuorma -autoon, josta Toyota on huolehtinut uusimmissa päivityksissään tarjotakseen varustetasoa ja tekniikkaa nykyaikaisimpien henkilöautojen tai katumaastureiden mukaan.

Sen huippuluokan versioissa voidaan käyttää perheautona, koska sen mukavuus ja eristys ovat samanlaisia ​​kuin auton, vaikka sillä olisi kaksi tärkeää rajoitusta.

Toyota Hilux 2021 ennakkomyynti 14

Ensimmäinen selkeä rajoitus perheautona on sen kokonaispituus, joka ylittää helposti yli 5 metriä ja jolla voi kiertää tällaisella autolla minkä tahansa Euroopan kaupungin läpi, muuttuisi nopeasti painajaiseksi pysäköintialueelle saapuessaan tai yksinkertaisesti kiertämällä tai pysäköimällä kapeille kaduille.

Toinen kriittinen kohta, jonka tämä teollisuusajoneuvo osoittaa, jos yritämme käyttää sitä yksityisautona, olisi sen oma hieman kriittinen käyttäytyminen, jos haluamme kiertää onnellisella vauhdilla, koska asfaltilla joudumme käyttämään takapyörää. Tämä lisätty lehtijousituksen jousitukseen rajoittaa sen ajodynamiikkaa ja tarjoaa käyttäytymisen, joka on liian «vilkas», jos ajamme vain vähän tai ei lainkaan taka -akselin kuormitusta.

Toyota Hilux 2021 Ennakkomyynti 05

Esittelyvideo Toyota Hilux

1629255978 200 Toyota

Oliko tästä viestistä apua?