Saltar al contenido

Toyota RAV4

18 de agosto de 2021
Toyota RAV4

Toyota RAV4 on kompakti maastoauto, jota on myyty viidennessä sukupolvessaan joulukuusta 2018 lähtien. muutamia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat markkinoille tämän kokoonpanon.

Toyota -logo

Toyota RAV4: n ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko490 l
tehoa218-306 hv
kulutus1.2 – 4.6 l / 100 km
hinta 32 951 €
arviointi

The Toyota RAV4 se on kompakti katumaasturi, jota on myyty viidennen sukupolven ajan joulukuussa 2018. Puhumme yhdestä SUV -konseptin edeltäjäautoista, jotka erottuvat tällä hetkellä tarjoamalla bensiinihybridimekaniikkaa, joka tekee siitä yhden harvoista vaihtoehdoista, joita markkinoilla on tällä kokoonpanolla. Puhumme mallista, joka Toyota-sarjassa sijaitsee Toyota C-HR: n (myös hybridi) yläpuolella ja Toyota Land Cruiserin alapuolella. The Toyota RAV4 hinta osa 35 100 eurosta Espanjassa.

Toyota RAV4 on saatavana vain bensiinimoottorilla, jonka teho on enintään 222 hv

Pienikokoisten maastoautojen kilpailluilla markkinoilla Toyota RAV4: lle on huomattava määrä kilpailijoita, mutta sen tärkein vaihtoehto on Honda CR-V, koska se tarjoaa bensiinihybridimekaniikan, jolla on erilainen lähestymistapa, mutta samanlaiset edut (katso Honda-testi CR -V hybridi). Muita moottorityyppejä – diesel- ja bensiinimoottoreita – harkitsevia kilpailijoita ovat Nissan Qashqai, Peugeot 3008 tai Hyundai Tucson.

Jos olet kiinnostunut ostamaan hybridimaasturin, älä missaa osto -oppaamme, joka sisältää kaikki markkinoilla olevat hybridimaasturit.

Toyota Rav4 -hybridikulutus 2019 5

Toyota RAV4 ulkoasu

Toyota valitsi täysin uuden ja erottuvan mallin Toyota RAV4: n uusimmassa sukupolvessa. Sen merkittävimmistä kohdista löytyy suuri grilli, erittäin terävien iskujen ja suorien viivojen käyttö, yhtä hyvin kuin erittäin erottuva C -pilarirakenne kelluvan tyyppisen katon rinnalla joka voidaan maalata eri väriseksi kuin muu kori.

RAV4 -tarjouksen estetiikka lihaksikas kuva urheilullisilla sävyillä joka vahvistaa jälleen erottuvan muotoiltujen pyöräkaariensa näkyvyyttä. Sen tulo markkinoille on myös jatkoa C-HR: n julkaisemille tyylimalleille.

toyota_rav4_2019_19

RAV4 hybridimoottori

Toyota RAV4: ssä on vain hybridi -bensiinimoottori. Aikaisemmissa sukupolvissa on ollut mahdollista löytää diesel- ja bensiinimoottoreita valikoimastaan, mutta viidennessä ja nykyisessä sukupolvessa ainoa mahdollinen kokoonpano on hybridilaitos, joka yhdistää 4-sylinterisen bensiinimoottorin, jossa on 2,5 litran iskutilavuus ja ilmakehän imu. sähkömoottori epicyklisen junan e-CVT kautta. Paristot ovat NiMh -tyyppisiä.

Tämän hybridimoottorin suurin teho on 218 hv, jos veto on 4×2 ja 222 hv, jos veto on 4×4. RAV4: n nelivetojärjestelmä perustuu siihen, että taka-akseliin on lisätty toinen sähkömoottori. Siksi akseleiden välillä ei ole fyysistä yhteyttä, mikä tarkoittaa, että se on elektroninen hallintayksikkö, joka vastaa yhden tai toisen akselin toiminnasta motoristen taitojen heikkenemisestä riippuen. 4×4 -versioissa on Trail -tila, joka parantaa jokaisen pyörän otteen hallintaa.

Toyota Rav4 Hybrid Kulutus 2019 2

Sisustussuunnittelu ja varusteet

RAV4: n sisustukselle on ominaista suorien viivojen käyttö ja hallintalaitteiden käytännöllinen järjestely, mikä korostaa multimediakäyttöliittymää ja kojelaudan kelluvaa kosketusnäyttöä, jonka koko on 7 «. Koristeellisen ulkomuodon edessä matkustamo tarjoaa järjestelmällisemmän kuvan ja raikkaammat sävyt. Tällä hetkellä on vain mahdollisuus saada 5 paikkaa, vaikka on mahdollista, että tulevaisuudessa markkinoidaan 7-paikkainen versio. Tavaratilan tilavuus on 580 litraa.

toyota_rav4_2019_17

Varusteiden osalta Toyota RAV4 tarjoaa täyden valikoiman ajonavustajia ja turvajärjestelmiä. Löydämme itsenäisen hätäjarrutuksen, jossa jalankulkijat ja pyöräilijät tunnistetaan, mukautuva vakionopeudensäädin, liikennemerkkien tunnistus, hälytys tahattomasta kaistanvaihdosta, 360 asteen näkökamera, täysi-LED-valaistus optiikalle tai sisäpeili, joka on lisäksi Electrochromic pystyy näyttämään peruutuskameralla otetut kuvat.

Toyota RAV4 Highlight Video

1629276203 772 Toyota RAV4

Oliko tästä viestistä apua?