Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Toyota elää maagista hetkeä. Japanilainen talo ei ole vain parantanut imagoaan koko sähköistysprosessin osalta, mutta sen maailmanlaajuinen myynti ei ole kärsinyt kuten on tapahtunut joidenkin kilpailijoidensa kanssa. Oli miten oli, vastuulliset ovat «erittäin keskittyneitä» ja näyttää siltä, ​​että heidän tulevaisuudensuunnitelmansa ovat vakaat. Todiste tästä olisi, vaikka sen ei tarvitse olla niin, a immateriaalioikeushakemus USPTO:ssa.

Olemme puhuneet Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastosta tuhat kertaa, ja nyt muistutamme, mitä se on. Tämä on Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto ja yksi tärkeimmistä koko maailmassa. Siellä yritykset rekisteröivät innovaationsa, jotta niitä ei varastettaisi, ja heidän verkkosivuillaan sukeltaessamme olemme löytäneet «aarteen». Toyota on hakenut oikeussuojaa kauppanimelle Crown Signia. Tiedätkö mitä varten?

Toyota Crown Signialla voisi ajatella ylellisempää ja eksklusiivisempaa versiota…

toyota-kruunu-etu

kuten hyvin tiedät Crown on japanilaisen valmistajan laitos. Sen historia on myyttinen ja pari kuukautta sitten tapahtui uusimman sukupolven debyytti. Edeltäjäänsä verrattuna se on paljon parempi, eikä se ole ainoa asia, jonka voimme mainita: sen estetiikka on kiehtovampaa ja houkuttelevampaa. Siksi tätä «melua» hyödyntäen koko huhuverkosto käynnistettiin sen osoittamiseksi He voisivat ajatella coupe-versiota ja toista cabriota…

Teoriassa tämä kruunun deklinaatio sijaitsisi Toyotan valikoimassa Lexus LC:n alapuolella. Mutta tulos on, että se olisi ristiriidassa RC: n kanssa, eikä siinä näytä olevan paljon järkeä. Kuitenkin pyynnöstä Crown Signia -nimen oikeudellinen suoja nämä huhut vievät taas paljon voimaa. Varsinkin johtuen siitä, että mukana on tunnuslause «Signia», joka tavalla tai toisella osoittaisi, että kyseessä olisi ylellisempi versio.

Ja tämä Crownin mahdollinen coupé cabrio -versio olisi täydellinen ilmoittamaan Signiasta. Itse asiassa, jos tarkastelemme Crownin debyyttiä, huomaamme, että sen valikoima niveltyy näiden versioiden ympärille: Urheilutyyppi (Urheilumaastoauto), Sedan tyyppi (perinteinen sedan), omaisuuden tyyppi (perhetyylinen SUV) ja Crossover tyyppi (crossover sedan). Tästä syystä syntyy kaksi teoriaa: että Signia ei ole uusi runko tai että siitä tulee eksklusiivisempi viimeistely.

Meidän on oltava erittäin tarkkaavaisia ​​mahdollisille Toyotan uutisille, koska uusi Crown näyttää erittäin hyvältä. sääli se on tuskin koskaan tule Eurooppaan tai että se ei näe päivänvaloa, kuten monissa muissa tuotenimiä suojaavissa sovelluksissa tapahtuu… Kerta toisensa jälkeen…

Lähde – USPTO