Saltar al contenido

Toyota toisinpäin

18 de agosto de 2021
Toyota toisinpain

Toyota päivitti tila -autonsa, Toyota Verson, yksinkertaisella tavalla ja muutamilla uutuuksilla, joiden vuoden 2013 sukupolvi on nyt muotoilultaan linjassa muun valikoiman kanssa, uusia ominaisuuksia sisältä ja sisältää myös uuden BMW -dieselmoottorin sen moottorivalikoima. Sen suorimmat kilpailijat ovat Renault Scenic, Volkswagen Touran tai Citroën C4 Picasso. Konservatiivinen estetiikka ja multimedia -sisustus Toyotassa he päättivät yhtenäistää tuotekuvan ja Toyota Verso sai uuden Aurisin etuosan merkittävimpänä esteettisenä muutoksena.

Toyota -logo

Toyota Verson ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen tila -auto
ovet
aukioita5-7
runko484 l
tehoa CV
kulutus l / 100 km
hinta 17 500 euroa
arviointi

Toyota päivitti tila -autonsa Toyota toisinpäin, jonka vuoden 2013 sukupolvi on nyt muotoilultaan linjassa muun valikoiman kanssa, sen sisätiloissa on uusia ominaisuuksia ja siinä on myös uusi BMW -alkuperää oleva dieselmoottori laajentaakseen moottorivalikoimaansa. Sen suorimmat kilpailijat olisivat Renault Scenic, Volkswagen Touran tai Citroën C4 Picasso.

toyota-verso-2013-04

Konservatiivinen estetiikka ja multimedia -sisustus

Toyotassa he päättivät yhtenäistää tuotekuvan ja Toyota Verso sai uuden Aurisin etuosan merkittävimmäksi esteettiseksi muutokseksi. Myöhemmin brändi päätti lisätä uusia värejä tila -autoonsa, kuten Pronssi Maroctai uudet renkaat, joiden koko voi olla 16 tai 17 tuumaa. Muuten jae pysyi ennallaan.

Brändi huomauttaa, että tässä päivityksessä sisätilat saivat paremman viimeistelyn ja korkeamman pinnoitteen, jotka tarjoavat miellyttävämmän kosketuksen vaihteenvalitsimeen sekä kaksi uutta verhoilua. Teknologiset parannukset tulevat käsi kädessä uuden multimediajärjestelmän kanssa Toyota touch 2 ja Toyota Touch 2 & Go. Tämän tieto- ja viihdejärjestelmän avulla meillä on 6,1 tuuman värillinen kosketusnäyttö jonka näytöllä on nyt uusi muotoilu, jossa on syvempi 3D -vaikutus, sekä suurempi resoluutio 400 x 240 – 800 x 400. Se sisältää myös äänijärjestelmän tiedot, Bluetooth -yhteyden matkapuhelimeen ja langattoman toiston sekä USB -yhteyden ja auton tiedot.

toyota-verso-2013-10

Uusi jäsen moottorivalikoimassa

Toyota korvaa 120D -dieselmoottorin 115D -moottorilla, 1,6-litrainen BMW-dieselmoottori, joka tuottaa 112 hv: n tehon ja 270 Nm: n vääntömomentin 1700 rpm: stä ja 2250 rpm: stä, jolloin kulutus on vain 4,5 l / 100 km ja hiilidioksidipäästöt 119 g / km. Vaikka moottorilohko on peräisin toiselta merkiltä, ​​Toyota on suunnitellut uudelleen monia uusia komponentteja, kuten kiinnikkeet, vaihteistot ja kaksimassavauhtipyörän.

Tämän lisäksi Versossa on kaksi muuta dieselmoottoria, kuten moottori 150D A-DRV 150 CV automaattivaihteistolla ja 180D 177 CV: stä. Omalta osaltamme bensiinissä meillä on 130 alkaen 132 hv ja 140 M-DRV 147 hv automaattivaihteistolla.

toyota-verso-2013-08

Valikoima kaksi viimeistelyä ja jopa 7 istuinta

Toyota Verson vuoden 2014 sukupolvessa on kaksi varustetasoa ja kaksi istuinkokoonpanoa Espanjassa, ja valittavana on 5–7 istuinta. Perusviimeistelyssä ja 130 bensiinimoottorilla varustetussa 5-paikkaisessa versiossa lähtöhinta on 16 960 euroa.

Maali Liiketoiminta vakiona 16 tuuman pyörät, etusumuvalot, LED-takavalot, lämmitettävät ja sähköisesti säädettävät ulkopeilit, peruutuskamera, sähköinen takaluukun avaaja, nahkainen ohjauspyörä, vakionopeudensäädin, manuaalinen ilmastointi ja Toyota-järjestelmä Touch 2.

Maalissa Etukäteen meillä on 17-tuumaiset pyörät, kromipinnoite edessä, sade- ja valoanturit, sähköisesti taittuvat peilit, nahkainen vaihdevipu, sähköiset takaikkunat, tuuletusaukkojen kromipinnoite, taittuva pöytä etuistuinten selkänojissa, häikäisemätön sisäpeili, kaksoisvyöhyke ilmastointi, keskikonsolin valaistus ja pistorasia takana.

Oliko tästä viestistä apua?