Saltar al contenido

Tutustu SEAT Aronan sisätiloihin: mukavuutta ja tyyliä jokaisella matkalla

13 de junio de 2023
Tutustu SEAT Aronan sisatiloihin mukavuutta ja tyylia jokaisella matkalla

Jos harkitset autosi vaihtoa, meidän on sanottava, että SEAT Arona Se on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista, kuten markkinaluvut osoittavat. Itse asiassa se ei vain korosta SEAT Arona sisustus, mutta myös ulkomuotoilu sekä viimeistely tai sen sisältämä tekniikka, mikä lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Siksi puhumme ajoneuvosta, joka sopii myös lapsiperheille.

Tässä meidän täytyy pysähtyä ominaisuudet sellaisenaan, koska ne vaikuttavat a mukavuus yhteensä matkan aikana. Lisäksi kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon viimeistelyssä ja auton yleisessä suunnittelussa, istuimista ohjauspyörään, kojetauluun tai keskustietokoneeseen, jotta voit paremmin hallita kaikkea, mitä jokaisen matkan aikana tapahtuu.

Tekniset ja liitettävyysominaisuudet

Hän tyyli SEAT Arona sanoo, että se on auto, joka herättää huomion kaikkialla, mutta ei pidä unohtaa, että nykyisissä ajoneuvoissa on enemmän kuin edistynyttä tekniikkaa. Tässä mielessä SEAT Aronassa on laaja valikoima aktiivisia turvajärjestelmiä ja ajoapua. Se sisältää vakiona ominaisuuksia, kuten automaattisen hätäjarrutuksen, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja mäkilähtöavustimen. Se tarjoaa myös valinnaisia ​​ominaisuuksia, kuten automaattisen pysäköinnin, pysähdyksentunnistuksen ja poikkiliikenteen hälytyksen peruutettaessa.

Myös, SEAT Arona Siinä on korkearesoluutioinen peruutuskamera, joka näyttää kuvat ajoneuvon näytöllä. Se tarjoaa myös kätevän langattoman latauksen matkapuhelimille.

Vuodesta 2021 alkaen SEAT Arona on parantanut aktiivista turvallisuuttaan lisäämällä siihen liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, ajoneuvon vapaalla -varoitusjärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen, joka toimii jopa 210 km/h nopeuksissa ja kaukovaloavustimen. .

Varastointikapasiteetti ja monipuolisuus

Se on ajoneuvo, joka on suunniteltu tehokkaasti maksimoimaan sisätila. Takaistuimet ovat mukavia, helppopääsyisiä ja tarjoavat mahtavan avaruuden tunteen.

Toinen kohokohta on SEAT Aronan tavaratila, jonka tilavuus on 400 litraa. Se on säännöllisen ja käyttökelpoisen muodon ansiosta helppo lastata ja tarjoaa riittävästi tilaa tarvittavien matkatavaroiden kuljettamiseen. Verrattuna SEAT IbizaanArona tarjoaa 45 litraa enemmän tavaratilaaja ylittää SEAT Leónin jopa 20 litralla. Lisäksi tavaratilassa on kaksoispohja, jonka avulla voit järjestää ja varastoida esineitä tehokkaammin. Kääntämällä takaistuimet alas tavaratilan tilavuus lähestyy 1500 litraa, mikä tarjoaa entistä enemmän tilaa suurempien tavaroiden lastaamiseen.

istuin arona tavaratila

Mukavuutta ja mukavuutta SEAT Aronassa

Hän design kojetaulusta on ollut kokonaan kunnostettu. Uusi keskinäyttö on lisätty, joka on nyt korkeammalla. Perusversiossa näytön koko on 8,25 tuumaa, mutta suurempi 9,2 tuuman vaihtoehto on tarjolla. Tämä keskusnäyttö vastaa tietojen toimittamisesta ja ajoneuvon eri toimintojen ohjaamisesta, mikä tarjoaa nykyaikaisemman ja teknisemmän kokemuksen SEAT Aronan sisällä.

SEAT Aronan saatavilla olevat versiot

Virallisesti esitelty klo Barcelonan ja Frankfurtin autonäyttelytmolemmat vuonna 2017, tähän päivään asti on ollut useita versioita monilla muilla ominaisuuksilla, jotka korostavat tällä hetkellä seuraavia saatavilla olevia versioita:

  • Arona 1.0 TSI 70kW (95CV) Reference XM, bensiinimoottorilla, keskikulutus 4,8 litraa 100 kilometrillä ja hinta 18 822 euroa
  • Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) Reference XM, bensiinimoottorilla, keskikulutus 4,8 litraa 100 kilometrillä ja hinta 20 079 euroa
  • Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) Reference XS, bensiinimoottorilla, keskikulutus 4,8 litraa 100 kilometrillä ja hinta 21 593 euroa
  • Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) DGS font-weight: 400;» aria-level=»1″>Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) FR XM, bensiinimoottorilla, keskikulutus 4,8 litraa 100 kilometrillä ja hinta 22 672 euroa
  • Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) DGS Xperience XS, bensiinimoottorilla, keskikulutuksella 4,8 litraa/100 kilometriä ja hintaan 24 066 euroa
  • Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) font-weight: 400;» aria-level=»1″>Arona 1.0 TSI 81kW (110CV) DGS FR XM, bensiinimoottorilla, keskikulutus 4,8 litraa/100 kilometriä ja hinta 24 983 euroa

Lyhyesti sanottuna SEAT Arona Se on auto, joka on mullistanut alan, ja todisteet tästä ovat hyvät luvut, joita sillä on valmistettujen myynnin suhteen, osittain sen mukavuuden, tyylin ja ominaisuuksien vuoksi. Samoin se on malli, jossa on hyvä integroitu teknologinen järjestelmä ja runsaasti tilaa matkustajille sekä riittävästi säilytystilaa matkalle lähtemiseen.

Nyt kun tiedät kaikki sen ominaisuudet SEAT Arona ja sen tarjoaman upean ajokokemuksen, sinun on vain löydettävä se helposti ja tätä varten kehotamme sinua ottamaan yhteyttä eri SEAT Arona saatavilla. Tämän avulla olet hyvin lähellä saada unelmiesi auto, ihanteellinen malli sinkkuille, pariskunnille tai lapsiperheille. Voit jopa kokeilla sitä a Ajokoe.

Oliko tästä viestistä apua?