Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Tulokset autojen myynti Espanjassa ne eivät aina heijasta Euroopan tasolla saatuja tuloksia. Tarkoitamme autojen prosenttiosuutta asukasta kohti, ajoneuvotyyppiä ja tietysti merkkejä ja malleja. Oli miten oli, meillä on jo autojen rekisteröintitiedot Euroopassa ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Ja yllätyksiä on… Vau, niitä on.

Ennen kuin mennään kokonaan myydyimpiin malleihin, on tärkeää mainita tämä Tällä vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä Euroopan markkinoille on rekisteröity 3 220 000 yksikköä, 17 % enemmän kuin edellisenä vuonna. Sähköajoneuvojen osuus on muuten kasvanut paljon nousten 13,4 prosenttiin kokonaismäärästä.

Akut, joissa on 16 % enemmän autonomiaa

Myydyimmät autot Euroopassa vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen aikana

Keskitymme nyt myydyimpiin autoihin näiden kolmen ensimmäisen vuoden 2023 aikana, suurin yllätys tulee «voittaja», eniten myyntiä saavuttaneesta autosta. Se on noin Tesla Model Y. Tämä sähköinen crossover on rekisteröitynyt yhteensä 71 683 rekisteröitymistä173 % enemmän kuin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Se on silmiinpistävää Vain maaliskuussa niitä myytiin 46 000 kappaletta. Useiden kertyneiden tilausten saapuminen samaan aikaan? Todennäköisesti.

Toiseksi myydyin malli Euroopassa ensimmäisen vuosineljänneksen aikana oli Dacia Sanderokanssa 60 202 yksikköä ja lisäystä 27 prosenttia. Kolmas sija on Volkswagen T-Rocjoka on kertynyt 54 960 rekisteröitymistämikä on 50 % kasvua vuoden 2022 ensimmäiseen neljännekseen verrattuna.