Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Skoda Kodiaqin uusi sukupolvi lähestyy. Vaikuttaa uskomattomalta, mutta tämä malli on ollut avain tšekkiläiselle talolle vakiinnuttaa asemansa yleisen segmentin sydämessä. Ja huomioi, että sen viimeistely ja materiaalit ovat lähellä, ellei jopa suurempia, malleja, joilla on paljon painoa ja suosiota Volkswagen-konsernissa. Sen kilpailijat ovat kuitenkin kehittyneet viime kuukausina ja jotta ne eivät pysyisi «vanhoina» hyppää uuteen sukupolveen.

Olemme puhuneet uudesta Skoda Kodiaqista muutaman viikon ajan. Mladá Boleslavin talo Hän on ruokkinut debyyttiään teasereilla ja väärillä «vakooja»-kuvilla lähes päivittäin. Itse asiassa nyt he ovat palanneet parilla teaserilla, joissa voimme nähdä uuden rungon kodiaq. Tämän parin tilannekuvan lisäksi on myös lyhyt teaser-video, jossa ennakoidaan joitain vaiheita, joita talo tekee saadakseen sen kokoonpanolinjalle.

Uuden Skoda Kodiaqin tuotanto jatkuu Kvasinyn tehtaalla…

Skoda Auto valmistautuu valmistamaan seuraavan sukupolven Skoda Kodiaqia

Kuten näet ja voit aistia, näissä kuvissa näkemäsi ruumis ei ole täydellinen. Itse asiassa se ei ole muuta kuin uuden Kodiaqin «kuori», mutta enemmän kuin tarpeeksi intuitoidakseen joitain sen suunnittelun ominaisuuksia. Oli miten oli, tämä uusi edistysaskel on merkittävä, koska se rauhoittaa uuden yksikön haluavien ahdistusta. Varsinkin sen vahvistaessa, että brändin suunnitelmat ovat oikealla tiellä sen kaupallisen lanseerauksen suhteen…

Kaikessa, puskurien, optiikkaan, ikkunoiden ja tuulilasin tai pyörien pyörän puutteesta huolimatta, yksityiskohta on odotettavissa. Sen rungon muotoilu ei poikkea radikaalisti siitä, miltä nykyinen sukupolvi näyttää.. Lisäksi sen korirakenteen perussuhteet ovat lähes samat, vaikka varmistamme tämän debyyttinsä yhteydessä. Tällä hetkellä ainoa vakaa johtoasema meillä on vakoojakuvat, jotka menevät siihen suuntaan, mutta niillä voi olla temppunsa.