Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Yhä vähemmän puuttuu, jotta uusi Toyota Crown olisi virallinen. Uusi sukupolvi tekee harppauksen, joka asettaa sen uudelle markkina-alueelle, koska se hylkää perinteisen sedanin rungon. Emme tiedä, tuleeko siitä menestys vai myynti epäonnistuminen, mutta kun japanilainen talo on päättänyt ottaa tämän askeleen, he ovat vakuuttuneita. Mutta kyse ei ole vain esteettisestä muutoksesta, vaan se ottaa myös uuden teknisen lähestymistavan alustaan ​​ja moottoreihin.

SUV-muoti on pakottanut Toyotan kehittymään. Tällä tavalla TNGA-pohjan etuja hyödyntäen he aikovat antaa suunnanmuutoksen tarjotakseen ideoiden sulautumisesta syntynyt tuote. Se haluaa jäljitellä sedaneja, mutta se sopii myös crossover-kuvalla varustettujen SUV-autojen nykyiseen malliin. Mutta lisäksi siinä on myös viivoja ja elementtejä, jotka tuovat sen lähemmäksi coupea. Ja nyt, päiviä ennen virallista debyyttiään, tämä lyhyt videoteiseri näkee valon.

Uusi Toyota Crown näyttää tässä yhteydessä osan sivulinjastaan…

Videoleike kestää noin 40 sekuntia, mutta se riittää katsomaan millaisia ​​niistä tulee olemaan. suunnittelun elementtejä. Etualalla näkyy sen Full LED -etulinssi, joka on samanlainen kuin patentissa ja bZ4X:ssä jo nähty. Alla kaksoistasossa näkyy grillin yläosa ja sama optiikka sen takana. Ensimmäinen kiinnittää huomiomme etupäätä hallitseva kruunu ja toisessa musta «naamio», joka kietoutuu takaosan ympärille.

Kolmannessa tasossa meillä on kolme suunnitteluelementtiä. Ensinnäkin kevytmetallivanteet, toinen taka- ja kolmas osa fronto-sivulinjasta. Musta valloittaa melkein koko koneen, mutta näyttää siltä, ​​että kyseessä on malli, jolle on syntynyt kiinnittää huomiota sedanien ja maastoautojen välillä. Lopulta on vielä kaksi konetta. Yhdessä näet kadulle projisoituvan kruunun varjon ja viimeisessä sen LED-valaistusjärjestelmän tehon.

Kuitenkin näiden 40 sekunnin aikana useita viestejä sekoittuvat. Tärkein kysyy meiltä Sedan vai SUV? Vaikka ennen sen lukemista he heittävät meille tämän kysymyksen: Mikä on kruunu? olipa miten tahansa Toyotassa he pelaavat tietämättömiä «poistumaan mielestämme» odottamisen edessä. Joka tapauksessa, hänen debyyttinsä on ensi heinäkuun 15 ja silloin näemme kuinka hyvä tämä uusi Crown on. Kuka tietää, ehkä he onnistuvat…

Lähde – Toyota Crown – Toyota YouTubelta