Saltar al contenido

Vältä positiivista alkometria 1000 eurolla

10 de agosto de 2021
Valta positiivista alkometria 1000 eurolla

Joka neljäs liikennekuolema Euroopassa se liittyy alkoholiin. Espanjassa viime vuonna 95 000 kuljettajaa testasi positiivisesti alkometritesteissä, eli ne ylittivät ratin taakse pääsemiseksi asetetut lailliset rajat. On kiistatonta, että ei ole parempaa vaihtoehtoa ajaa ajoneuvoa kuin välttää kokonaan alkoholin tai huumeiden nauttiminen, riippumatta siitä, kuinka paljon laki harkitsee joitakin enimmäishinnat joilla tämä toiminta on sallittua (0,25 mg / l uloshengitetyssä ilmassa yleensä ja 0,15 mg / l ammattilaisille ja aloittelijoille).

Alkaen Toukokuu 2022, Kaikissa Euroopan unionissa hyväksytyissä ajoneuvoissa on oltava laite, joka mittaa uloshengitetyn ilman alkoholin ja jonka avulla se voidaan pysäyttää, jos lakisääteiset rajat ylittyvät. Asetus, jota sovelletaan kaikki Euroopassa rekisteröityjä kaksi vuotta myöhemmin, toukokuusta 2024 lähtien. Tämän asetuksen tarkoituksena on estää humalassa kuljettajat voivat jopa aloittaa ajamisen tällaisissa olosuhteissa.

Nykyään laite on nyt mahdollista asentaa mihin tahansa ajoneuvoon näistä ominaisuuksista vapaaehtoisesti. Tämä koskee saksalaisen yrityksen yksityisille käyttäjille tai laivastoille myymää tuotetta Dräger, jota on valmistettu yli 130 vuotta laitteet haitallisten aineiden havaitsemiseksi ja analysoimiseksi terveydelle. Ja tästä lähtien neljännesvuosisata, jonka luettelossa on kannettava laite alkoholin hallitsemiseksi uloshengitetyssä ilmassa, mukaan lukien Espanjan turvallisuusjoukkojen käyttämät.

Se oli vuonna 1994, kun he julkaisivat ensimmäisen Lukitus Yhdysvalloissa ja ovat sittemmin tuottaneet yli 400 000 yksikköä. Edistynein ja nykyisin on 7000 -malli kolmas sukupolvi kehityksestä, joka käyttää tehtäväänsä sähkökemiallisia antureita ja infrapunatekniikoita.

Pohjimmiltaan elektroninen laite se estää moottorin käynnistymisen häiritsemällä sen polttoaineen saantia, lukitus avataan vasta, kun kuljettaja puhaltaa vastaavan suuttimen läpi ja tarjoaa mittaus alle lakisääteisen rajan. On myös mahdollista säätää laitteen ohjelmistoa käyttäjän valitsemat arvot, nollasta milligrammasta lain sallimaan enimmäismäärään.

Korkea hinta

The päähaitta Tämän turvajärjestelmän saatavuus on sinun edelleen korkea hinta. Kierrä 1000 euroa ja tähän määrään sinun on lisättävä kokoonpano, joka ajoneuvosta riippuen 100-150 euroa, on mahdollista asentaa mihin tahansa autoelektroniikkaan erikoistuneeseen korjaamoon. Brändi toimii muodossa laitteiden käyttö vuokralle, yhdestä kolmeen vuoteen ja arvioituun hintaan 100 euroa kuukaudessa.

Alkometri

Laite vie vähän tilaa ja voidaan säilyttää auton hansikaslokerossa.

Sitä ei tarvitse suorittaa kaikki matkustamon muutokset auton elektroninen ohjausyksikkö on integroitu kojelautaan ja yleisin alkometrin sijainti on hansikaslokero, koko asennus käännettävissä tarvittaessa käytettäväksi toisessa ajoneuvossa.

Estääksesi lukituksen väärinkäytön, houkuttelevat käyttäjät juomaan sallitun rajan, laite ei näytä aluksi alkoholin mittausta uloshengitetyssä ilmassa, vaikka se on mahdollista ohjelmoidaksesi tämän ominaisuuden käyttöön jos niin halutaan. Vihreä tai punainen signaali ilmestyy yksinkertaisesti, mikä jälkimmäisessä tapauksessa estää moottorin käynnistymisen jos ohjelmoidut määrät ylittyvät. Positiivisessa tapauksessa mittaus voi olla toistaa ajanjaksoina, jotka voidaan myös ohjelmoida enintään tunnin ajan valmistajan ohjeiden mukaan vähintään viisitoista minuuttia.

Laite on voimassa myös moottoripyörät, tietyn laitoksen kanssa ja sen sijainti yleensä satulan alle. Lisäksi jos asiakas vaatii jonkinlaista vanhempien tai työn valvonta on mahdollisuus turvautua a videokamera, jossa on kasvojentunnistus kuljettaja, joka tallentaa kuvia toiminnastaan ​​ja estää siten mahdollisen henkilöllisyyspetos positiivisissa kontrolleissa.

Oliko tästä viestistä apua?