Saltar al contenido

Video, joka muistuttaa sinua, miksi ole varovainen auton lastaamisessa

21 de agosto de 2021
Video joka muistuttaa sinua miksi ole varovainen auton lastaamisessa

He opettavat sitä autokouluissa ja Yleiset liikennesäännöt tekee sen hyvin selväksi osassaan 2, mutta on monia kuljettajia, jotka he unohtavat sen sinnikkäästi. Huomiota ja huolenpitoa esineiden lataaminen Ajoneuvojen ulkopuolella ja sisäpuolella niiden pitäisi olla autoilijoiden etusijalla, vaikka näiden linjojen kaltaiset videot osoittavat, että Ei ole aina näin.

Auto ajaa tiellä sisään Campbelltown (Australia) teltan vetäminen kevyeen perävaunuun, mikä on hyvin yleinen ratkaisu leirintäharrastajien keskuudessa. Kansi, joka peittää sen Sitä ei suljettu kunnolla ja se ammutaan valtatiellä, aiheuttaa tilanteen ilmeinen vaara muille seuraavaksi kiertäville ajoneuvoille, kuten yhden ajoneuvon sisäkamera on tallentanut. Onneksi tapahtuma se ratkaistiin ilman suuria seurauksia koska muut kuljettajat pystyivät välttämään tien päälle hajallaan olevia roskia.

The normatiivinen tässä suhteessa se on hyvin selvää. The rahti ja tarvikkeet kuljetettavien on oltava aiheita jotta he eivät voi vetää, pudota tai liikkua vaarallisella tavalla; vaarantaa vakauden aiheuttaa melua, pölyä tai muita häiriöitä; ja piilota kuljettajilta valaistus- tai merkinantoelementit, kuten rekisterikilvet ja jopa manuaaliset varoitukset.

Samalla tavalla, lukuun ottamatta kuljetukseen tarkoitettuja ajoneuvoja, rahtia voi vain erottua sen takana a 10% sen pituudesta ja jos se olisi jakamaton, jopa 15%. Lisäksi se on merkittävä plaketilla V-20 hyväksytty (neliön mitat ja punaiset lävistävät raidat valkoisella pohjalla).

Sen lisäksi, mitä yleiset liikennesäännöt keräävät ja joiden noudattamatta jättäminen voi johtaa vastaavat seuraamukset, Kuljettajan on oltava vastuussa ajoneuvonsa lastaamisesta yksinkertaisimmista perusteista tervettä järkeä ja turvallisuutta. Esineitä ei saa koskaan kantaa liikaa iso tai raskas, se on aina tehtävä asianmukaisella turvajärjestelmällä ja noudattaen mahdollisimman suuria varotoimia sinun kiinnityksesi. Jos pienintäkään epäilystä rahdin kuljetuksen kätevyydestä, tulisi välttää etsii vaihtoehtoa ominaisuuksiensa mukaan, mutta älä koskaan vaaranna liikenneturvallisuutta täysin vältettävän huolimattomuuden vuoksi.

Oliko tästä viestistä apua?