Saltar al contenido

Video, joka osoittaa pyörän huomion tärkeyden

9 de agosto de 2021

Oletetaan, että häiriötekijöitä on tullut yksi suurimmista liikenteen vitsauksista, mistä on seurauksia jopa suuremmat kuin alkoholin ja huumeiden vaikutukset ajamisessa. Muiden syiden takia mm paljon enemmän autoilijoita tekee ensimmäisen huolimattomuuden kuin toisessa, millä mahdollisuuksia onnettomuudet lisääntyvät eksponentiaalisesti.

Liikenteen pääosasto (DGT) kiinnittää erityistä huomiota näihin rikoksiin ja järjestää erityisiä kampanjoita, jotka ovat sekä informatiivisia että rankaisevia. Se on ilmeisesti ongelma laajalle levinnyt missä tahansa maassa ja näin poliisilta Ontario (Kanada) he myös esiintyvät informatiivista työtä kuten tässä videossa.

Maakuntaelimen edustaja pitää kynää kädessään tien varressa muistellen sitä liikenneturvallisuus on jokaisen vastuulla kuljettajia. Neuvo tarkkaile usein ympäristöä ja mahdolliset esteet, kaikki näennäisesti normaalina ja herättää huomionsa kuvallaan näytöstä.

Juuri kun mainitset sen koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua ja laita kynä alas että hän pitää kädessään, ilmestyy moottoripyörä, joka oli piilotettu useita sekunteja kokonaan niin pienellä pinnalla kuin kynän pinta.

Todiste, joka kehottaa meitä muistamaan jälleen kerran matkapuhelimien käytön välttämättömyys ajaessa ei handsfree-laitteita Ja tietenkin, älä kirjoita niihin ratissa. Haavoittuvimmat käyttäjät, jalankulkijat, polkupyörät ja moottoripyörät, ne ovat erityisesti vaikea visualisoida näissä olosuhteissa.

Oliko tästä viestistä apua?