Saltar al contenido

Viisi yksinkertaista vinkkiä, joilla saat auton valmiiksi pakkaselle ja sateelle

31 de julio de 2021
Viisi yksinkertaista vinkkia joilla saat auton valmiiksi pakkaselle ja sateelle

Syksy tuo mukanaan a lämpötilan lasku Y runsaasti sadetta, huono yhdistelmä ajamiseen, minkä vuoksi sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota ajoneuvosi kuntoon. Näiden viiden helposti seurattavan huoltopisteen avulla voit välttää useamman kuin yhden ongelman.

Renkaat

Keskeinen näkökohta ajoturvallisuudessa, mikä on vieläkin tärkeämpää näinä aikoina, kun tienpinta on liukkaampi ja ongelmallisempi. Varmista, että piirustuksen syvyys on vähintään 1,6 millimetriä Paine on oikein ja ettei kumissa ole epätasaista kulumista.

Jarrut

Ne ovat aina tärkeitä, mutta märällä tai jäisellä asfaltilla jarrutusmatkat moninkertaistuvat, joten niiden tulee olla hyvässä kunnossa. Se on suositeltavaa tarkista tyynyt ja levyt 20 000 kilometrin välein tai kuusi kuukautta, kun taas jarruneste on tarkistettava joka toinen vuosi.

Ajovalot

Tähän aikaan vuodesta päivänvalon tunnit ovat yhä harvinaisempia, joten hyvä valaistus tulee entistäkin ajankohtaisemmaksi. Tarkista, että sinulla ei ole palaneita tai huonoja hehkulamppuja, ja tarkista ajovalojen suojukset, jotka ovat saattaneet heikentyä auringon ja kuumuuden vuoksi kesällä. Tämä aiheuttaisi epätasaisen valon leviämisen, vähentää näkyvyyttä moottoritiellä.

Ilmastointilaite

Tämä elementti kärsii kesällä paljon ilmastointilaitteen intensiivisen käytön vuoksi, joten se on tarkistettava, jotta ongelmat eivät ilmene. käytä lämmitystä, Nyt kun kylmä tulee

Suodattimet

Kesäkaudella pöly, hiekka tai hyönteiset voivat tehdä kolhuja ilmansuodattimiin, kytkemällä ne osittain ja vähentämällä niiden tehokkuutta. Niiden vaihtaminen on melko halpaa ja optimaalisissa olosuhteissa ne auttavat vähentämään polttoaineen kulutusta.

Oliko tästä viestistä apua?