Saltar al contenido

Voiko samasta syystä saada sakkoja useita kertoja päivässä?

15 de agosto de 2021
Onko liikennesakkoilla vanhentumispaiva

Kiire, joten liikenneturvallisuuden vihollinen, voi vahingoittaa vakavasti taskukirjaasi kahdesti, kolme kertaa … Kuljettajakotelot metsästetty ylinopeudesta kaksi tai useampi kerta samana päivänä ja osuudella – sama tutka ymmärtää – on useampi kuin voisi ajatella ja tämä epäily toistuu aina kuljettajissa. Eikö sakko päivässä riitä samasta syystä? No ei. Jos seuraamuksen perimmäinen tavoite on oikea käyttäytyminen normin vastaisesti, niin on sekin Liikennelaki Se ei tee alennuksia volyymista, joka tapauksessa nopeasta maksusta, joten jos rikkomukset tehdään sarjassa, niistä veloitetaan riippumatta.

Ehkä se on selkeämpi toisella oletuksella: ajaa liikennevaloa esimerkiksi matkalla töihin ja tee se sekä matkalla ulos että paluumatkalla. Joko kameran läsnä ollessa tai agentti, joka tarkkailee laitonta ja täyttää valituskirje, asiakirja sisältää aina päivämäärän ja kellonajan, joten jos tosiasia toistuu, «sinua voidaan käsitellä rangaistus jokainen tekemäsi rikkomus. Se ei ole sama sakko, koska ne eivät osu ajassa «, hän selventää Jordi Marí, ARAG -liikenneturvallisuusasiantuntija.

Niin kauan kuin on minuutin ero toisen ja toisen välillä, ei ole mitään tekemistä. Tietysti kannattaa tarkistaa, että päivämäärä ja kellonaika eivät täsmää siitä lähtien toisesta tai peräkkäisestä ilmoituksesta, joka olisi sama rikkomus, voitaisiin valittaa.

Pysähdy pisteille

Tämän lisäksi laissa säädetään a raja pisteiden peruuttamiselle ajokortista: «Et voi hävitä enemmän kuin kahdeksan päivässä Ellei joitakin vakavia rikkomuksia tapahdu lain mukaan ”, Marí täsmentää. Jos puhumme ylinopeudesta, vakavaan pätevyyteen tullessa siihen liittyy taloudellisen rangaistuksen lisäksi kahden pisteen menetys, vaikka neljännesosasta vähennys lopetetaan kyseiselle päivälle, jos mitään vakavaksi luokiteltua rikkomusta ei ole tehtye odotetuista, kuten läpäissyt alkoholin raja sallittu.

Ole varovainen kaupungin keskustan kanssa

Yksi yleisimmistä skenaarioista kerätä useita sakkoja samana päivänä annetaan asuinalueilla, joilla monilla kaupungeilla on jo – ei vain Espanjassa – suojellakseen historiallisia keskuksiaan tai torjuakseen liiallinen liikenne kaupungin keskustasta. Siksi on suositeltavaa ottaa selvää tästä mahdollisuudesta, jos aiot käyttää autoa toisessa kaupungissa, jossa emme ole tottuneet liikkumaan.

Marin mukaan on hyvin yleistä, että kun teemme matkailua, emme kiinnitä huomiota tällaisiin rajoituksiin, koska GPS -rinteet eikä tämä varoita meitä näistä rajoituksista. » «Tulet ja poistut kielletyltä alueelta ja palaat kotiin saat paljon sakkoja siitä paikasta missä olit lomalla. «

Ja jos majoitus on tällä alueella, «ei ole haittaa tarkistaa ensin, onko tarpeen hyväksyä automme rekisteröinti, jotta myöhemmin meillä ei olisi ongelmia, kun pääsemme pysäköintialueelle».

Ainoa poikkeus?

Joka on luultavasti ainoa poikkeus kaikki kommentoitavat johtuvat tämän vuoden tuomiosta Kiistanalainen hallinto-oikeuden numero 34 Madridissa jossa esittämä valitus henkilöä sakotettiin 14 kertaa kolmen viikon aikana auton pysäköimiseksi kiellettyyn paikkaan koko ajan. Madridin kaupunginvaltuuston virhe oli ilmoita kaikista rikkomuksista postitse kerralla ja aloittaa seuraamusmenettelyn kullekin niistä. 14 sakkoa alennetaan yhteen per sakko vastaaja ei ole tietoinen valituksesta ja käsitellä samaa tosiasiaa.

Tältä osin ARAGin asianajaja viittaa siihen, mitä Lain 39/2015 63.3 §, julkishallintojen yhteisen hallinnollisen menettelyn mukaisesti, jossa todetaan, että ”ei uutta seuraamusmenettelyistä rikkomuksiksi luokitelluista teoista tai teoista, joissa rikoksentekijä jatkuu jatkuvasti niin kauan kuin uusiutumista ei ole tapahtunut ensimmäinen rangaistuspäätös, johtajan luonteella ”.

«Kuten liikennelaissa, sitä ei ole määritetty pysäköinnin suhteen aina, kun voit sakko samasta rikoksesta Tämä määräys väitetään yleensä tämän lain täydentävällä soveltamisella.Tämä tuomio voi auttaa valituksia, joissa kyseistä artiklaa väitetään Saako ne menestyä tähän asti resurssit eivät aina tehneet sitä; tulos oli epätasainen ”, hän päättää.

Oliko tästä viestistä apua?