Saltar al contenido

Volkswagen sharan

19 de agosto de 2021
Volkswagen sharan

Volkswagen Sharan on ryhmän suurin 7-paikkainen tila-auto ja se sijaitsee Volkswagen Touranin yläpuolella, myös 7-paikkainen, mutta se tarjoaa vieläkin tilavamman sisätilan ja erityisesti kaksi istuinta viimeisellä istuinrivillä paljon käyttökelpoisempia kuin kaksi Touran -turvaistuinta. Sharan on SEAT Alhambran kaksoisveli, tila -auto, joka on käytännössä identtinen sisältä ja ulkoa, mutta valmistettu Volkswagen -konserniin kuuluvalla SEAT -tuotemerkillä. Alhambra tuo pöydälle saman sisätilojen kapasiteetin, mekaniikan ja varustelumahdollisuudet hieman halvemmalla hinnalla, vaikka Volkswagen-brändillä on käytettyjen markkinoiden ylimääräinen tunnettu ja arvostettu kohde, mikä saa Sharanin säilyttämään jotain parempaa. ajan myötä.

Volkswagenin logo

Volkswagen Sharanin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri tila -auto
ovet5
aukioita7
runko300 l
tehoa150 hv
kulutus6,7 – 7 l / 100 km
hinta 35 250 €
arviointi

The Volkswagen sharan on vanhin 7-paikkainen tila-auto ryhmä ja sijaitsee Volkswagen Touranin yläpuolella, joka on myös 7-paikkainen, mutta tarjoaa vieläkin tilavamman sisätilan ja erityisesti kaksi istuinta viimeisellä istuinrivillä, jotka ovat paljon käyttökelpoisempia kuin Touranin kaksi hätäistuinta.

Sharan on SEAT Alhambran kaksoisveli, tila -auto, joka on käytännössä identtinen sisältä ja ulkoa, mutta valmistettu Volkswagen -konserniin kuuluvalla SEAT -tuotemerkillä. Alhambra tuo pöydälle saman sisätilojen kapasiteetin, mekaniikan ja varustelumahdollisuudet hieman halvemmalla hinnalla Volkswagen-brändillä on ylimääräinen tunnettu ja arvostettu kohde käytettyjen markkinoiden markkinoilla, mikä saa Sharanin säilyttämään arvonsa jonkin verran paremmaksi ajan myötä. Jos aiot ostaa Sharanin kaltaisen auton, älä missaa 7-paikkaista suuren MPV-osto-oppaamme.

volkswagen-SHARAN-102

Se on a täysin käytännöllinen perheauto, vaikka sen ajotuntuma on paljon enemmän «auto» kuin miltä se saattaa näyttää, tekee siitä ajamisen erittäin miellyttävää.

Volkswagen Sharan -mallisto

Sharan on saatavana useissa viimeistelyissä ja moottoreissa, vaikka se on kokonsa ja kokoonpanonsa vuoksi melko erikoinen malli. Sharan -valikoimassa on kolme viimeistelyä: Edition, Advance ja Sport, varusteiden nousevassa järjestyksessä, vaikka kaikki moottorit eivät ole yhteensopivia kaikkien viimeistelyjen kanssa.

Kaikissa versioissa on vakiona 7 istuintaMikä on täysin järkevää, koska Sharanin tavoitteena on juuri saada nämä lisäistuimet kohtuulliseen tilaan.

volkswagen-SHARAN-108

Volkswagen Sharan -moottorit

Dieselmoottoreiden osalta laskemme moottorin 2.0 TDI 115, 150 ja 177 hv: n versioissa lisävarusteena DSG-kaksoiskytkinvaihteisto kahdessa tehokkaimmassa ja 4Motion-nelivetoisessa 150 hv: n versiossa.
Bensiinivalikoimasta löytyy vain 1.4 TSI 150 hv.

volkswagen-SHARAN-107

Volkswagen Sharanin kohokohdat

Sharan on suuri perheauto, syntynyt kuljettamaan 7 matkustajaa. Koska kolmannen rivin istuimet vievät tavaratilan, meidän on itse asiassa valittava matkustajien tai matkatavaroiden välillä, koska istuinten 6 ja 7 selkänojien takana oleva tavaratila on todistus.

Tämä rajoitus on yhteinen käytännöllisesti katsoen kaikille 7-paikkaisille autoille niiden koosta tai muodosta riippumatta (tila-auto tai katumaasturi). Ainoa poikkeus tähän sääntöön on Ssangyong Rodius, todellinen 7-paikkainen bussi aikuisille, joka on yhteensopiva huomattavan tavaratilan kanssa, ja Mercedes V-luokka, erittäin hyvin viimeistelty teollisuusauto, joka on mukautettu matkustajaliikenteeseen.

volkswagen-SHARAN-106

Kaiken tämän kanssa Sharan kasvot suuri rajoitus, koska matkustajia ja matkatavaroita ei voida kuljettaa samanaikaisesti, ja se pakottaa meidät turvautumaan enemmän kuin todennäköiseen laatikkoon katolla, joka helpottaa pitkien matkojen tekemistä suurperheille.
Nykyaikaisen diesel- tai bensiinimekaniikan ansiosta erinomainen DSG -automaattivaihteisto ja erittäin hyvä ajotuntuma, isäsi ja äitisi, jotka ovat kohdeasiakkaasi, voivat nauttia laajasta kuljetusmenetelmästä kärsimättä ollenkaan ajaessaan tällä pienellä bussilla.

Oliko tästä viestistä apua?