Saltar al contenido

Volkswagen Touran

19 de agosto de 2021
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran on kompakti 7-paikkainen tila-auto, 5-paikkaisen Golf Sportsvanin vanhempi veli, joka puolestaan ​​on Volkswagen Golfin tila-autoversio. Se on rakennettu Volkswagenin MQB-alustalle, kuten Golf ja lukemattomat muut mallit ryhmässä, ja se on itse asiassa 5 + 2-paikkainen, koska kahdella takaosalla on pienempi tila.

Volkswagenin logo

Volkswagen Touranin ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen tila -auto
ovet5
aukioita7
runko137 l
tehoa122-150 hv
kulutus5.1 – 6.6 l / 100 km
hinta 33 015 €
arviointi

Volkswagen Touran on kompakti 7-paikkainen tila-auto, 5-paikkaisen Golf Sportsvanin vanhempi veli, joka puolestaan ​​on Volkswagen Golfin tila-autoversio. Se on rakennettu Volkswagenin MQB -alustalla, kuten Golf ja lukemattomat ryhmän mallit, ja todellisuudessa se on 5 + 2 -paikkainen, koska kahdessa myöhemmässä on vähemmän tilaa. Sitä valmistetaan Wolfsburgin tehtaalla, samassa tehtaassa, joka valmistaa myös sellaisia ​​symbolisia malleja kuin Golf itse ja Tiguan.

Voidaan sanoa sitä vastaan, että sen klassinen tila-autoesteettiikka käy läpi lyhyitä tunteja markkinoilla, joita hallitsevat 7-paikkaisten perhemaastureiden emotionaalinen osto, eikä Touranin tarjoama käytännöllisyys ja järki. Volkswagen Touranin pituus on 4527 mm, leveys 1829 mm ja korkeus 1659 mm, akseliväli 2791 mm. Sen kantavuus 5-paikkaisessa versiossa on 743 litraa, ja se voidaan laajentaa 1 980 litraksi taittamalla istuimet.

volkswagen-TOURAN-101

Volkswagen Touranin hinta on keskimäärin korkeampi kuin muiden yleisten merkkien 7-paikkaisten tila-autojenkuten Ford Grand C-MAX, Opel Zafira Tourer tai Toyota Verso, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan puolivälissä näiden ja BMW 2-sarjan Gran Tourerin välillä, myös 7-paikkainen, vaikkakin paljon eksklusiivisempi.

Sisätilat ovat erittäin monipuoliset, koska 5 takaistuinta ja matkustajan istuin voidaan taittaa alas muodostaen valtava ja tasainen kuormituspinta. Tämän lisäksi keskirivillä on ominaisuuksia kolme erillistä istuinta riippumaton selkänojan kallistuksen säätö ja mahdollisuus liikkua pituussuunnassa noin 20 cm, mikä mahdollistaa säätää kahden viimeisen istuimen jalkojen tilaa ja leiki käynnistysäänellä haluamallasi tavalla.

volkswagen-TOURAN-104

Volkswagen Touranin moottorivalikoima ja viimeistely

Volkswagen Touranissa, kuten kaikissa muissakin henkilöautoissa, on laaja moottorivalikoima uusimman sukupolven, sekä dieselissä että bensiinissä. Jälkimmäinen laskee 1.2 110 CV: n YTE, 150 CV: n 1.4 YTE ja 180 CV: n 1.8 YTE.

Diesel -sarjassa on 1.6 TDI 110 hvja a 2.0 TDI 150 hv ja 190 hv versioissa. Kaikki moottorit ovat yhteensopivia erinomaisen kanssa DSG kaksoiskytkin automaattivaihteisto paitsi 110 CV.

Viimeistelyalueella on kolme tasoa, alkaen Painos, yksinkertaisin, yhteensopiva vain pienitehoisten moottoreiden kanssa ja siinä on teräspyörät, ilmastointi, sähköpeilit, sähköinen käsijarru, multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä, MP3 ja vakionopeudensäädin. Niihin liittyy Etukäteen Y Urheilu, jälkimmäinen on alueen huippu ja ainoa, joka voi ylittää 150 hevosvoimaa.

volkswagen-TOURAN-107

Ennakkoon Meidän on mainittava, että Edition-maaliin lisätään katolla olevat tangot, sävytetyt ikkunat, 16 tuuman kevytmetallivanteet, sumuvalot, kokoontaitettavat pöydät toisella rivillä, käsinojat ensimmäisellä ja toisella rivillä, valo- ja sadetunnistimet, tavaratilan luukku, säilytystilat, pistoke toiseen riviin, kaihtimet takaikkunoihin ja nopeudenrajoitin.

Sport jättää erittäin täydellisen varustelun, lisäämällä Advanceen elementtejä, kuten kromattuja kattotelineitä, sähköisesti taittuvat peilit, kromipinnoite ikkunanpuitteille, istuimet «alkuun Mukavuus”, Uudet sisäosat, värillinen monitoiminäyttö, mukautuva vakionopeudensäädin, yhdistetty sovellusjärjestelmä älypuhelimet Android tai Apple, kolmen vyöhykkeen ilmastointi, ympäristön valo, multimediajärjestelmä navigaattorilla, ajotilan valitsin, Bluetooh, monitoiminen ohjauspyörä, monitoiminen värinäyttö ja LED -takavalot.

volkswagen-TOURAN-106

Oliko tästä viestistä apua?