Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volvo Cars on yksi valmistajista, jolla on paras maine malliensa turvallisuudesta. Jo pitkän historiansa ajan se on erottunut joukosta tarjoamalla viimeisimmät turvallisuuden edistykset, mikä tekee siitä halutun kaikkialla maailmassa. Itse asiassa, tämä oli yksi syistä, miksi Geely sai sen käsiinsä kun Ford käänsi sille selkänsä ja laittoi sen myyntiin muutama vuosi sitten. Ja onneksi he eivät ole lopettaneet vedonlyöntiä tällä alueella.

Olipa miten tahansa Volvo on turvallisuuden mittapuu. Ja todiste siitä, että emme liioittele, löytyvät hyvistä tuloksista, jotka heidän uusimmat mallinsa ovat saaneet EuroNCAP-turvallisuustesteissä. Sen lisäksi, että jokaisen uuden lanseerauksen yhteydessä ne ylitetään ja uusi EX90 sähköinen vahvistaa sen siis. Pysyäkseen huipulla he tekevät parhaansa toisen mallin kanssa, jonka he ovat lanseeraamassa: The Volvo EX30 sataprosenttisesti sähköllä.

Volvo EX30 lupaa todella korkeaa kaupunkiturvallisuutta…

Jos muistat vähän, muistat sen Olemme jo kertoneet sinulle uudesta Volvo EX30:stä. Ensimmäinen kerta oli pian EX90:n debytoimisen jälkeen, ja se syntyi, koska he julkaisivat teaserin, joka piti debyyttiään tänä vuonna itsestäänselvyytenä. Sitten hänen patenttinsa vuoti ja hänen ilmeensä näkyi kaikille, mihin brändi vastasi ilmoittamalla esittelypäivän. Ja nyt kun sen tiedämme saapuu kesäkuun 7 He ovat palanneet lisää.

Se on, ei enempää eikä vähempää, kuin seuraava ilmoitus…

«Täyssähköinen Volvo EX30 pieni SUV vie kaupunkiturvallisuuden uudelle tasolle»

Tätä varten he julkaisevat a teaser, jossa näemme osan sen vasemman ulkopeilin suunnittelusta. Se näyttää LED-merkkivaloa, joka vastaa yhtä mielenkiintoisimmista ajon apuvälineistä. Eikä edistyminen rajoitu tähän, sillä siellä on myös teaser-video, jossa he näyttävät kuinka tämä apu toimii. Avataksesi suusi kerromme, että se on oven auki -hälytys sisältyi Safe Space -järjestelmä.