Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volvo on yksi sähköistykseen eniten sitoutuneista premium-valmistajista. Itse asiassa Geelyn sateenvarjon alla oleminen on menestyksen tae, varsinkin kun on kyse tekniikasta ja ohjelmistokehityksestä. Kuka tietää. Jos hän olisi jatkanut Fordin taloudellisen vaikutuksen alaisena, katuisimme silti hänen tulevaisuuttaan No, jenkeillä on vaikeuksia päästä tähän markkinarakoon. Volvo EX90 Excellence on todiste tästä.

Jos teet vähän muistia, muistat, että EX90 debytoi ei kauan sitten. Kuten hyvin tiedät, kyse on noin legendaarisen XC90:n sähköinen seuraaja ja hintansa ansiosta se on vaihtoehto Baijerin sähköisille premium-maastoautoille. Ei ole enää mitään nähtävää hinnat Espanjan markkinoille mutta lisää tulee. Kyllä, koska EX90 Excellence tekee debyyttinsä sarjan huippuversiona, jolla on upea viimeistely ja maharadajan arvoinen ominaisuus.

Volvo EX90 Excellencessä on muun muassa Orrefors-lasia tai luonnonpuuta kosketusohjaimilla…

Mukaan Volvon kaupallisen johtajan ja varatoimitusjohtajan Björn Annwallin lausunto…

«Kanssa EX90 Erinomainenesittelemme omamme kykyä innovoida premium-segmentissä lopullinen ja vastaa markkinoiden erityisvaatimuksiin autoillamme» […] «Sitä tarjotaan ensin KiinassaKiinan markkinat ovat yrityksellemme erittäin tärkeät ja EX90 Excellence luotiin sitä varten vastaamaan huippuluokan autojen kysyntään kuljettajalla«

Sen lähestymistapa huomioon ottaen on ymmärrettävää, että EX90 Excellencen estetiikasta on huolehdittu maksimaalisesti. Niin, Verrattuna «normaaliin» EX90:een, siinä on kontrastivärinen kaksisävyinen kori. Ei myöskään unohdeta 22-tuumaisia ​​taottuja kevytmetallivanteita, joissa on erityinen ja aerodynaamisempi muotoilu. Kaiken kaikkiaan suuri taika on ovien takana, koska tuotemerkki poistaa kolmannen rivin istuimet ja korvaa ne kahdella erillisellä istuimella.

Nyt EX90 Excellence on puhdas ja kova nelipaikkainen ja tämä mahdollistaa muiden ainutlaatuisten yksityiskohtien esiintymisen sisällä. Siten kahden nojatuolin välissä (pehmeillä tyynyillä) on jääkaappi, johon voit säilyttää täysikokoisen pullon. Keskikonsolissa on pala luonnonpuuta, joka piilottaa kosketuspaneelin ohjausta varten istuinlämmitys (kolme tasoa) ja hieronta (viisi tasoa). Mutta tämä ei ole eniten EX90:ssä.