Saltar al contenido

Vuoden 2021 viisi turvaistuinta, jotka riippuvat turvallisesti

12 de agosto de 2021
Vuoden 2021 viisi turvaistuinta jotka riippuvat turvallisesti

Viisi lasten tuolit autoja, jotka myydään nyt Espanjassa, eivät ole turvallinen pienille. Tämä päätös tulee vuoden 2021 ensimmäisestä eurooppalaisesta raportista turvajärjestelmät, jossa 26 mallia analysoidaan yleisesti positiivisilla tuloksilla. Kahdeksantoista mallia saavuttaa neljän tähden luokituksen ja kolme muuta kolme tähteä.

Nämä tuolit – raportissa korostetaan – ylittävät «kohdassa vahvistetut vaatimukset homologisointisäännöt ”, kehityksestään lähtien «kuluttajansuojatestin tiukat protokollat ​​on otettu huomioon«.

Raportin laatijat kiinnittävät kuitenkin huomiota testien negatiiviseen osaan, jonka konsortio on tehnyt autoilijoiden seurat (mukaan lukien espanjalainen RACE) ja kuluttajajärjestöt: viisi mallia on saanut vain yhden tähden, kuten voidaan nähdä testien yhteenvetotaulukosta. Niissä kolmessa, myrkyllisiä aineita niiden valmistuksessa, yhdessä tapauksessa «kantaja heitettiin pohjasta”Etutörmäystestissä.

Lasten turvajärjestelmien analyysin tekijät korostavat kuitenkin toista yksityiskohtaa: kolme valmistajaa ovat reagoineet huonoihin testituloksiin ja «tarjous ilmaiset päivitykset vanhemmille ”. Chicco, esim. «vaihda Isofix -alusta parempaan”, kun Osann antaa vaihtaa «hartioiden pehmuste toisella ilman myrkyllisiä aineita”. Mitä tulee Swandoo, «Muuttaa vaikuttavat kannet«.

Tärkeimmät arviointiperusteet lasten tuolit Ne ovat turvallisia etu- ja sivutörmäyksiä vastaan ​​(mukaan lukien kiinnitys Isofix -ankkureihin), helppokäyttöisyys ja puhdistus, ergonomia (vauvan tai lapsen mukavuuden varmistaminen) ja myrkyllisten aineiden läsnäolo materiaaleissa. Äskettäin julkaistu tutkimus keskittyy tuotteisiin, jotka on hyväksytty ECE 44/04 -standardi ja normin mukaan i-koko (UN / ECE: n UN 129).

Vuoden 2021 viisi turvaistuinta jotka riippuvat turvallisesti

Asiantuntijan neuvoja

Turvajärjestelmiä tutkivat asiantuntijat selittävät, että lastenistuimia ei pitäisi analysoida yksinään «kaikki istuimet eivät sovi yhtä hyvin kaikkiin ajoneuvoihin«. Tutkimus kiinnittää huomiota useisiin seikkoihin.

  • Asennuksen jälkeen tuoli on tuettava mahdollisimman lujasti.
  • Optimaalisen tuen varmistamiseksi hihnojen tulee olla mahdollisimman suoria ja ilman taitoksia.
  • Lastenvaunujen tapauksessa sinun on tarkistettava, onko vyön pituus riittävä kiinnittämiseen (ja halaa häntä) turvallisella tavalla.
  • Jos on kyse vahvistimet selkänojalla, joskus tapahtuu niin, että vyö ei kelaudu automaattisesti sisään, kun lapsi nojaa eteenpäin. Siinä tapauksessa sinun on löydettävä malli, jonka ylempi ohjain mukautuu parhaiten vyöjärjestelmän kulmiin ajoneuvoon.
  • Osittain yleismaailmallisesti hyväksyttyjä lastenistuimia ei voida asentaa kaikkiin malleihin. Nämä tuotteet sisältävät luettelon yhteensopivista autoista.
  • Pienen painonsa ja pienempien mittojensa ansiosta kaksiosaisia ​​tuoleja (kiinnitysjärjestelmä ja Isofix -pohja) ne on yleensä helpompi asentaa, mutta useimpia niistä ei käännetä pienten lasten istuma- ja taittumisprosessin helpottamiseksi.

Neljä perusvinkkiä

  • Vyön on aina oltava erittäin tiukka.
  • Vältä lapsen asettamista tuolille turkin kanssa, jotta vyö sopii mahdollisimman hyvin vartaloon.
  • Sekä vyö (tai valjaat) että selkänoja on sovitettava lapsen pituuden mukaan sen kasvaessa.
  • Älä koskaan vaihda tuolia isommaksi etukäteen

Oliko tästä viestistä apua?