Ja suuri päivä on koittanut. The Wiesmann Project Thunderball näkee auringonvalon ja muistuttaa meitä siitä, että autoala ei ole yksinomaan kaduilla ahtautuvien suurten katumaastureiden yksinoikeus. Kuten tiedät, gekko-yritys oli ollut jonkin aikaa varjossa valmistelemassa jotain suurta, jolla herättää huomiota. Ja näyttää siltä, ​​että he ovat osuneet naulan päähän, koska heidän esittämänsä malli ei vain osoita premium-segmentin huippua, vaan myös upottaa sen täysin sähköön.

Jos muistat, sinun on muistettava se Olemme kertoneet sinulle useita kertoja Wiesmann Project Thunderballista. Mutta tiedot, jotka heillä oli hänestä, näyttivät olevan vääriä. Kyllä, koska me kaikki pidimme itsestäänselvyytenä, että olimme tekemisissä lämpömoottorilla varustetun urheiluauton kanssa, mutta yllätys oli valtava, kun saimme tietää, että se on sataprosenttisesti sähköinen. Eikä vain sitä, sillä siinä on muotoilu, jota he haluaisivat enemmän kuin premium-rotumallin itselleen. Ota huomioon, koska se lupaa…

Wiesmann Project Thunderball tarvitsee «vain» 2,9 sekuntia kiihtyäkseen nollasta sataan…

Wiesmann Project Thunderball

Ensinnäkin meidän on tunnustettava se Wiesmann Project Thunderball -linja on kaunis. Kuten odotettiin, sen tekijät ovat onnistuneet yhdistämään edeltäjiensä esteettisen vaikutuksen esimerkiksi munanmuotoiseen grilliin. Aamen kaksinkertainen pyöreä etuoptiikka pystyasennossa. Toisaalta meillä on lihaksikas huppu, joka virtaa olkapäälinjaan ja päättyy takaosaan, joka osaa piilottaa katon puutteen.

Sisäpuolelta Project Thunderball yhdistää täydellisesti perinteet nykyaikaisuuteen. On enemmän nähtävää suuri kosketusnäyttö tai konfiguroitava digitaalinen mittaristo. Suunnittelun suhteen hyvin vähän haittoja: se on kaksipaikkainen avoauto, jossa on yksinkertaisten linjojen kojelauta, jossa on erilaiset analogiset kellot mekaniikkaan liittyvien tietojen näyttämiseksi. Lisäksi hiilikuidusta tai laadukkaasta nahasta valmistetuista istuimista ei ole pulaa.

Kaiken kaikkiaan tärkein asia Wiesmann Project Thunderballissa on sen ihon alla. Kuten olemme sanoneet, se liikkuu a sähköinen voimansiirto, joka koostuu kahdesta moottorista tuo tarjous a suorituskyky 671 hv ja 1100 Nm parista Ruokkiessaan hän turvautuu a Akun kapasiteetti 83 kWh ja 800 volttia, joka voidaan ladata 300 kW:iin asti. Brändin mukaan sen arvioiden mukaan se tarjoaa a autonomia jopa 500 kilometriin.

Ja joitain infarktin etuja… Riittää kun sanotaan nollasta sataan kilometriin tunnissa vain 2,9 sekunnissa painaa lähes 1700 kiloa. Suurin nopeus ei ole virallinen ja myös merkki sanoo, että järjestelmä on luotu tarjoamaan jopa viisi regenerointitilaa. Kuitenkin, monet sen salaisuuksista ovat vielä selvittämättä, mutta jos haluat yksikön, voit varata sen heidän verkkosivuiltaan. Sillä välin on aika olla kärsivällinen…

Lähde – Wiesmann