Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volkswagen Atlasilla baijerilainen talo yritti pysäyttää Yhdysvalloissa eläneen myynnin vuodon. Sen johtajat kokivat vähintäänkin kaoottisen tilanteen, joka johtui hiilidioksidipäästökriisistä, joka vaikutti EA189 TDi moottorit. Itse asiassa sen lanseerauksen myötä he näkivät myyntinsä piristyvän ja vahvistaakseen niitä he menivät askeleen pidemmälle ottamalla Atlas Cross Sport coupe sävytysversio. Ja nyt molemmat on päivitetty.

Kyllä ja Tämän hienovaraisen uudelleenmuotoilun taustalla ei ole mikään muu kuin myyntiasteen säilyttäminen. Siksi he ovat päivittäneet itsensä, jotta he eivät joutuisi myymään heitä enemmän kilpailijoilta, jotka vainoavat heitä. Muutos, joka kiinnittää huomiomme eniten, on esteettinen, mutta hänen ihonsa alla on myös uutisia. Kaiken kaikkiaan meitä satuttaa edelleen se, että Volkswagen Atlas ja sen Cross Sport coupe -johdannaiset eivät ole saatavilla Euroopassa. Jos ei, pidä muutoksia silmällä.

Päivitetyt Volkswagen Atlas ja Atlas Cross Sport näyttävät nyt tyylikkäämmiltä ja teknisemmiltä…

Kuten olemme ilmoittaneet, Volkswagen Atlas ja Atlas Cross Sport muuttuvat esteettisesti. Ensinnäkin huomion herättää entistä anteliaampi LED-optiikka, joka ympäröi uuden grillin verkkoverkolla ja on yhdistetty logon yläosan läpi ulottuvalla LED-nauhalla. Tämä elementti myös syttyy. Toinen elementti, joka on «poistettu», ovat kromielementit, jotka korvataan mustat lamput Kuten kattotelineet…

Sivunäkymästä näet uudet kevytmetallivanteet, jotka voivat olla 18-20 tuumaa. Toisaalta urheiluversio R-Line esittelee urheiluleikkauksen 21 tuumalla. Lisäksi se esittelee R-Line-logoja ja mustia applikaatioita hajallaan ympäri kehoa. Takana on uusi spoileri takaluukussa ja takaluukussa uusi valopalkki, joka liittyy Full LED -optiikkaan jotka perusversiossa pidetään erillään…

Suljettujen ovien takana Atlas ja Atlas Cross Sportin uutuudet ovat myös patentteja. Eniten huomiota herättävä muutos on visuaalisesti ja tuntokykyisempien materiaalien käyttö kojelaudan ja ovien peittämiseen. Eikä yritys lopu tähän, koska se käyttää tilaisuutta hyväkseen Upouusi 12 tuuman kosketusnäyttö ja 10,2 tuuman virtuaalinen ohjaamo. Kaikki tämä Apple CarPlay- ja Android Auto -liitännöillä, langattomalla laturilla tai 6 USB C -liitännällä.

Mitä tulee turvallisuuteen, IQ.Drive-järjestelmästä tulee vakio joka sisältää kaistan keskitysavustimen tai automaattisen jarrutuksen. Mukautuva vakionopeussäädin ja Head-Up Display ovat kuitenkin valinnaisia.

Huono puoli on VR6-moottorin menetys…

Volkswagen Atlas 2024 22

Toinen uudistuneiden Volkswagen Atlasin ja Atlas Cross Sportin uutuus on ihon alla. Se on moottorivalikoima, joka animoi sen siitä lähtien menettää lohkon VR6 suosii suoraruiskutus 2.0 TSI turboahdettu nelisylinterinen. Tämä lohko tuottaa 269 hv tehoa ja 370 Nm vääntömomenttia sekä vastaa V6:n vetokapasiteettiin 2 268 kilolla. Kaikkea tätä tehoa hallitsee 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

Lisäksi voima tulee maahan etuakselin kautta lähtien 4Motion-neliveto on lisävaruste. Joka tapauksessa uudistetun Atlasin kaupallistaminen tapahtuu Yhdysvalloissa vasta tämän vuoden lopussa. saamme tietää hinnasto ja varustemahdollisuudet kun aika lähestyy. On aika olla kärsivällinen…

Lähde – Volkswagen