Saltar al contenido

10 parasta auton valvontakameraa

28 de marzo de 2022
10 parasta auton valvontakameraa

The valvontakamerat tai kojelautakamera hänelle uusi tai käytetty auto ja tilaisuus Ne ovat vempain, jota käytetään yhä enemmän autoissa, sekä uusissa että käytettyissä ja tilaisuuksissa. Ne ovat turvaelementti, mutta niillä on joitain erityispiirteitä.

Tässä postauksessa kerromme kuinka käyttää autovalvontakameraa oikein ja mitkä ovat parhaita tällä hetkellä myytäviä autovalvontakameroita.

Älä menetä yksityiskohtia, me tarkkailemme sinua!

Mitä ovat autovalvontakamerat?

The valvontakamerat autoon Ne ovat pieniä laitteita, jotka asennetaan autojen etuosaan ja tallentavat mitä edessä tai sivuilla tapahtuu. Yleensä ne ovat ulkoisia laitteita.

The valvontakamerat tai kojelautakamera Niillä ei ole mitään tekemistä kameroiden kanssa, joita auto voi tuoda avuksi parkkipaikoilla tai kaupunkiliikenteessä. Valvontakameroista tuli suosittuja muissa maissa, joissa lainsäädäntö on tältä osin joustavampaa.

Voinko asentaa valvontakameran autoon?

Ja se on, että ennen valvontakameran asentamista autoon sinun tulee tietää, mitä laki sanoo siitä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että tässä asiassa on tietty lainvastaisuus, koska kriteerit vaihtelevat sen ilmoittavan lähteen mukaan.

Mutta voit asentaa autoon valvontakameran tai kojelautakameran, jos käytät sitä oikein. Auton valvontakamerat eivät voi tallentaa kolmansia osapuolia ilman heidän suostumustaan.

The valvontakamerat autoon ne eivät siis voi tallentaa laukausta jatkuvasti, mutta ne voidaan aktivoida tietyissä tapauksissa. Jos kuvien käyttö on yksityistä, videovalvontana käytettäessä ei synny ongelmia.

Jos käytämme tämän tyyppistä kameraa tai kojelautaa nähdäksemme, mitä automme ympärillä tapahtuu, meidän on noudatettava Espanjan tietosuojaviraston kesäkuuhun 2020 päivitettyä ohjetta. Pohjimmiltaan tämä rajoita meidät kahteen oletukseen:

 • Voisimme käyttää auton valvontakameran kuvia oikeusjutussa onnettomuuden sattuessa.
 • Emme voineet käyttää valvontakameran kuvia missään tapauksessa levittämiseen Internetissä (ellei kyseessä ole yleisen edun mukainen uutistapahtuma tai pikseloimme kaikkia esiin tulevia tunnistettavia elementtejä)

Jos valvontakameran tallentaminen esitetään todisteena, sen pitäisi kuitenkin olla perusteltua rikostutkinnan osana. Välttämättömyys, soveltuvuus ja suhteellisuus ovat avaimia turvallisuuden ja tietosuojan välisen tasapainon löytämisessä.

Parhaat valvontakamerat autoosi

Kun tiedämme valvontakameroiden käyttötarkoitukset ja rajoitukset autossasi, aiomme laatia luettelon kymmenestä parhaasta avuksi ostoksessasi.

 1. Garmin Dash Cam: Kevyt kamera, jossa on magneettikiinnitys, joka on helppo kiinnittää. Sen akku: puoli tuntia
 2. Dash Cam Viofo: kamera, jolla on suuri vastus ja kompaktit mitat, jotka helpottavat sen käsittelyä
 3. Dash Cam Ankeway High Resolution IR Night Vision: tässä kamerassa on anturit, jotka tallentavat paitsi mitä tiellä tapahtuu, myös mitä tapahtuu ajoneuvon sisällä.
 4. Dash Cam Azdone – Yksi parhaista hinta-laatusuhteeltaan valvontakameroista suurella muistilla, laajennettavissa microSD-korteilla.
 5. ThiEye 2BEN: omituinen kamera taustapeilin muodossa, kosketuksella ja 1080 pikselin teräväpiirtotallennuksella.
 6. Apexcam Tour 4: kaksilinssinen etu- ja takakamera, joka toimii ajo-avustajana ja myös turvakamerana.
 7. Awesafe-ESP-Q7: Yksi markkinoiden hienovaraisimmista valvontakameroista, huomaamaton ja hyvällä resoluutiolla. Hänellä on yönäkö.
 8. ABASK Q40S: kamera, joka näyttää tavalliselta valokuvakameralta ja jonka avulla voit tallentaa auton etu- ja takaosaa mahdollisimman turvallisesti.
 9. Aigoss TC-TC306-B: Kamera, joka tallentaa kuvia korkealaatuisina ja jolla on laaja näkyvyys. Voit keskeyttää tallennuksen ja aktivoituu liikkeellä.
 10. Vantrue T3: valvontakamera, joka tallentaa erittäin laadukkaasti ja jossa on GPS-tila moninkertaistaakseen sen toiminnot, tietäen laitteen ja sen varustavan auton sijainnin.

Kaikki nämä valvontakamerat uuteen autoosi tai second hand ja tilaisuus voit löytää ne markkinapaikat kuten Amazon tai AliExpress.

Jos haluat tehdä lahjan autolle, muistutamme, että tähän blogiin postaukseen kootaan parhaat vempaimet.

Oliko tästä viestistä apua?