Saltar al contenido

25 parasta vempainta autoon

30 de diciembre de 2021
25 parasta vempainta autoon

The auton vempaimia ne täydentävät erinomaisesti ajoneuvojamme. Autotekniikkaan tai siivoukseen on vempaimia ja ne auttavat parantamaan tiettyjä auton toimintoja.

Gadgetit ovat erityisen hyödyllisiä käytetyissä ja käytetyissä autoissa, joissa jotkin toiminnot ovat rajoitettuja.

Tässä postauksessa esittelemme sinulle 25 vempainta autolle, mutta jos aiot tehdä hyvän lahjan, tässä postauksessa kerromme sinulle 15 parasta lahjaa autoon. Hyviä ideoita lyödä niitä, jotka rakastavat neljää pyörää!

1. Mobiilituki

Matkapuhelimen tuki on välttämätön auton laitteissa. Mukavin tapa käyttää kaikkia älypuhelimen toimintoja – vastuullisesti.

On olemassa erilaisia ​​tyyppejä:

 • Mobiilituki sisään ilmasäleikkö
 • Mobiilituki sisään tuulilasi ja kojelauta
 • Tuki reunassa kojelauta
 • Tuki CD-paikka

2. Valo V-16, korvaa kolmio

V-16-valo on luettelon tarpeellisin vempain, koska tämä valomajakka on pakollinen vuodesta 2026 alkaen kaikille kuljettajille.

Se korvaa hätäkolmion ja se liitetään jatkossa DGT:hen raportoimaan onnettomuuksista ja muista vaaratilanteista.

3. Mobiililaturi autoon

Auton mobiililaturi on toinen välttämätön vempain missä tahansa autossa. Joissakin ajoneuvoissa on USB-liitännät tai langattomat pinnat, kahdenlaisia ​​latureita, jotka voidaan saavuttaa myös ulkoisilla laitteilla.

Autoon löytyy erilaisia ​​matkapuhelimen latureita:

 • Laturi, joka liitetään tupakansytyttimeen ja jossa on pistorasia
 • Laturi, joka liitetään tupakansytyttimeen ja jossa on useita pistorasioita
 • Langaton laturi, joka kiinnittyy auton ritilään

4. Auton käynnistyspuristimet

Auton käynnistyspuristimet ovat klassinen vempain, jonka avulla ajoneuvo voidaan käynnistää, jos sen akku loppuu.

5. Nopeuskameran varoitus autolle

Auton tutkavaroituslaitteet ovat laillisia Espanjassa, toisin kuin estäjät. Niitä myydään erillisinä laitteina ja ne lähettävät ääni- tai visuaalisia signaaleja lähestyessämme tutkaa.

Jotkut käyttävät yhteistyöalustoja, joissa käyttäjät antavat tietoa tutkien sijainnista.

6. Kojekamera tai valvontakamera

Dascham tai turvakamerat ovat yksi viime vuosina suosiotaan kasvattaneista laitteista. Ne tallentavat kaiken, mitä tapahtuu auton edessä tai takana.

Sen käyttö Espanjassa on laillista niin kauan kuin sitä käytetään todisteena tai mahdollisten liikenteen aikana tapahtuvien vaaratilanteiden tallentamiseen. He eivät voi vain tallentaa julkisia tiloja.

7. Varkaudenesto GPS

Auton varkaudenesto-GPS on turvalaite, joka voi olla erittäin hyödyllinen. On olemassa erilaisia ​​varkaudenesto-GPS-laitteita, joiden avulla voit paikantaa auton:

 • Kannettava varkaudenesto GPS: voidaan kuljettaa yksi henkilö tai sijoittaa auton osaan
 • Vesitiivis varkaudenesto GPS: asennetaan mihin tahansa ajoneuvoon
 • Magneettinen varkaudenesto-GPS: se menee kiinteään asentoon ja sitä on vaikeampi poistaa
 • Varkaudenesto GPS seurantalaitteella – vaatii monimutkaisempaa asennusta, mutta on tarkin

8. Handsfree-autosarja

Vaikka autossasi ei olisi sisäänrakennettua handsfree-laitetta, tämä toiminto on mahdollista yhdistää sarjoihin, jotka koostuvat periaatteessa lähettimestä, mikrofonista ja kaiuttimesta.

On handsfree-sarjoja, jotka vaativat asennusta, toiset ovat kannettavia eivätkä vaadi asennusta, ja on autoradioita, joissa on jo handsfree-järjestelmä.

9. FM-lähetin

FM-lähettimet käyttävät radion FM-taajuuksia musiikin toistamiseen auton kaiuttimista. Tällä tavalla voit kuunnella kappaleita tai ohjelmia, jotka sinulla on matkapuhelimellasi, mutta myös CD-levyllä tai USB:llä.

Ne on yleensä kytketty sytyttimeen ja ainoa vaatimus niiden toiminnalle on löytää vapaa taajuus, jolla ääniraitoja lähetetään.

10. Auton ääniavustaja

Auton ääniavustimet ovat yksi kuljettajien arvostetuimmista toiminnoista. On gadgeteja, joiden avulla voit toistaa sen edut.

Nämä Amazonin tai Googlen kaltaisten palveluntarjoajien laitteet mahdollistavat äänen ohjaamisen yhdellä äänellä tai vältytään käyttämästä käsiämme ja irrotettaessa katseemme tieltä esimerkiksi kappaleiden vaihtamiseen.

11. Wi-Fi-tukiasema autolle

On olemassa erilaisia ​​tapoja käyttää Internetiä autossa. Jotkut valmistajat tarjoavat integroituja eSim-kortteja ja antenneja tarjotakseen Wi-Fi-yhteyden reitittimenä.

Mutta jos autossamme ei ole vakiona Wi-Fi-yhteyttä, voimme valita signaalin välittävän laitteen. Ne ovat pieniä reitittimiä, jotka muodostavat yhteyden ulkopuolelta SIM-kortilla.

12. Rengaspaineen valvontajärjestelmät

Pyörien paine on yksi auton tärkeimmistä osista. Voit mitata sen kannettavilla laitteilla, joiden avulla voit tarkistaa renkaiden kunnon.

Ne ovat laitteita, jotka täydentävät tai täydentävät autojen itsensä lähettämiä hälytyksiä. Ne on kytketty auton tupakansytyttimeen. Samoin on kannettavia täyttölaitteita, joissa on samanlainen virtalähde.

13. Kannettava auton ilmanpuhdistin

Erittäin hyödyllinen vempain nykyään on kannettava ilmanpuhdistin autoon, joka toimii tupakansytyttimen kanssa. Ne lähettävät negatiivisia ioneja neutraloimaan saasteita, savua, pölyä, siitepölyä tai bakteereja.

14. Auton jäänpoisto tai jäänpuhdistin

Nopea ratkaisu pakkasen torjuntaan ovat suihkeet auton tuulilasin puhdistamiseen. Ne toimivat muutamassa minuutissa ja välttävät kaavin käyttöä.

15. Auton pysäköintijärjestelmä

Useimmissa uusissa autoissa on pysäköintijärjestelmä, joka helpottaa kuljettajien liikkumista. Autot, joissa ei ole tätä lisävarustusta, voivat tehdä sen käyttämällä ulkoista laitetta, joka koostuu antureiden asentamisesta ajoneuvon ulkopuolelle.

16. Kuolleen kulman estävä peili autoon

Auton kuolleen kulman peilit ovat analoginen vempain, mutta erittäin hyödyllinen. Ne ovat pieniä ja yleensä pyöreitä. Ne asennetaan olemassa olevien päälle ja mahdollistavat lisänäkyvyyden.

auton lisävarusteet

17. Auton tavara- tai tavaralaatikot

Joskus auton tavaratila ei riitä kuorman tai matkatavaroiden kuljettamiseen. Siellä on vempain, jonka avulla voit siirtää matkatavaroita ja lisäkuormia. Ne ovat auton tavaratilaa tai arkkua.

Ihanteellisen konepellin tai tavaratilan valitsemiseksi kannattaa katsoa ADAC:n kaltaisten organisaatioiden laatimia arviointiraportteja, joissa arvioidaan rakenteen laatua, käsiteltävyyttä, käyttäytymistä ajon aikana tai turvallisuutta törmäyksiä vastaan.

18. Auton tavaratilan järjestäjä

Auton tavaratilan järjestäjä on lisävaruste, joka helpottaa matkatavaroiden ja muiden kuormien kuljetusta. On muitakin järjestäjiä, jotka on suunniteltu ajoneuvon sisätiloihin.

19. Auton kahvinkeitin

Joskus on tarpeen juoda kahvi ja tauko. Tätä varten autoon on olemassa kannettavat kahvinkeittimet, jotka toimivat 12 V tai 24 V pistorasioilla, jotka on kytketty auton tupakansytyttimeen.

20. Kannettava autopölynimuri

Kannettava pölynimuri on hyödyllinen siivouslaite autollesi. Tämän työkalun avulla voit poistaa viimeisetkin pölyhiukkaset. On pölynimureita, jotka liitetään auton tupakansytyttimeen, ja muita, jotka toimivat akuilla.

21. Auton puhdistuskumi

Auton puhdistuskumit ovat ihanteellinen väline tuuletusaukkojen, kojelaudan tai auton sisätilojen puhdistamiseen. Ne ovat eräänlainen kitti, joka vangitsee kaikki epäpuhtaudet.

22. Vyö ja peitto koirille

Gadgetit eivät ainoastaan ​​paranna ihmisten, vaan myös heidän lemmikkiensä käyttökokemusta. Tämä koskee koirien vyötä ja peittoa, joiden kanssa matkustat mukavasti ja turvallisesti autossa.

23. Avaimen seuranta

Tämän blogin toisessa postauksessa kerromme, mitä tehdä, jos kadotat auton avaimet, mutta niiden katoamisen välttämiseksi on hyödyllisiä vempaimia. Ne ovat pieniä paikantimia, joilla on sama muoto kuin avaimenperällä.

24. Kannettava autopöytä

Joissakin autoissa on alustat työskentelyyn tai esineiden tukemiseen matkan aikana. Mutta on vempain, joka tarjoaa tämän toiminnon: jäykempi ja säädettävä kannettava autopöytä.

25. Sisätilojen LED-nauhat autoon

LED-sisustus on koristeeksi suunniteltu vempain autoon. Ne ovat ulkoinen korvike valaistusympäristöille, joita jotkut autot voivat luoda itse.

Niitä hallitaan sovelluksilla, joiden avulla voit muuttaa värejä tai voimakkuutta. Joissakin LED-nauhoissa on jopa järjestys, joka menee auton musiikin tahtiin.

Oliko tästä viestistä apua?