Saltar al contenido

4×4 tarvikkeet: ostoopas

13 de octubre de 2022
10 parasta pienta sahkoautoa

Jos olet todellinen rakastaja 4×4 saatat olla aina valmis lähtemään seikkailuun. Ei ihme, koska maastoautoilla on nälkä teitä. Auttaaksemme sinua kokemuksessa olemme tehneet valinnan parhaista 4×4 tarvikkeet. Tunnetko heidät?

Ennen kuin lähdet tielle, suosittelemme miettimään, mitä saatat tarvita, jos joudut jumiin tai törmäät muihin ongelmiin. Tässä artikkelissa tarkastelemme 4×4 lisävarusteita, joita sinun tulee aina kuljettaa mukanasi pakoissasi

palautussarja

Uuden auton ensimmainen oljynvaihto milloin se kannattaa tehda ja kuinkaVoit kuljettaa a palautussarja voi pelastaa sinut, varsinkin jos maastoautossasi ei ole vinssiä, josta voi tulla paras liittolainen monimutkaisissa tilanteissa. Palautussarjan tulee kestää kovaa jännitystä, joten on tärkeää valita hyväksytty.

Sen ostamisen lisäksi on erittäin tärkeää tarkistaa se aika ajoin varmistaaksesi, että se ei ole kulunut. Ihanteen valitsemiseksi sinun on otettava huomioon autosi paino ja valitse sellainen, joka kestää jopa neljä kertaa painonsa. Kiinnitä huomiota myös liitoshakkeihin.

työvalo

The työvalo Se on yksi niistä 4 × 4 -lisävarusteista, jotka tekevät eron. Sen on oltava kestävä, jotta voit nähdä sen mitä tahansa tehtäviä suorittaessasi. Ihanteellinen on, että lyöt vetoa Ledistä, jossa on magneetit ja koukut, jotta se on helpompi asettaa käyttämättä käsiäsi. Tarkista, että se tarjoaa hyvän autonomian ja että se voidaan ladata omalla ajoneuvollasi ja kotona.

4×4 lankkuja

The 4×4 lankkuja Ne ovat toinen tärkeä 4 × 4 -lisävaruste turvallisuutesi kannalta. Nämä kilvet helpottavat ajoneuvojen talteenottoa, joten ne ovat välttämättömiä. Näiden levyjen avulla voidaan myös kaivaa pyörien viereen ja päästä pois ahtaista paikoista.

renkaan korjaussarja

1643252428 712 Autolla matkustaminen talvella avaimet turvalliseen ajamiseenRikkaukset ovat todellinen päänsärky, jos sinulla on maastoauto tai mikä tahansa auto. Siksi renkaan korjaussarja Se on erittäin tärkeä 4 × 4 -lisävaruste. Tällä tavalla pääset eroon kaikista tapauksista.

Ilmakompressori

Voit valita unelmakompressori, Tarkista, että se vie vähän ja että se on turvallinen. Paineiden säätäminen on helppoa, joten se on ihanteellinen nauttia monimutkaisesta maastosta. Muista, että mitä pienempi paine, sitä suurempi on renkaiden puhkeamisriski.

Jos sinulla ei vielä ole maastoautoasi, mitä odotat käydäksesi Clicarsissa ja valitaksesi parhaan käytettyjä 4×4? Et tule katumaan.

Oliko tästä viestistä apua?