Saltar al contenido

TOP 10 halpaa SUV:ta: ostoopas

22 de marzo de 2022
TOP 10 halpaa SUVta ostoopas

Haluatko ostaa a halpa SUV second hand ja tilaisuus Etkä ole vielä päättänyt kumman valitset? Älä huoli, tässä postauksessa näytämme sinulle markkinoiden halvimmat katumaasturit.

The SUV-autot ovat automarkkinoiden omistajia jo muutaman vuoden ajan, ja valmistajien sitoutuminen tämäntyyppisiin ajoneuvoihin on vakaa. Sinun tarvitsee vain tarkastella SUV-mallien määrää, joita tuotemerkeillä on valikoimassaan.

Ja se on, että SUV:n monipuolisuus ja crossover on hirveä: tilavia ajoneuvoja, jotka ovat läsnä, sopivat kaupunkiin ja maaseudulle ja sopivat sekä nuorille perheille että aikuisille pariskunnille. Lisäksi hänen mukautetut hinnat tehdä niistä parhaan kilpailukyvyn.

Istu istumaan ja katso tätä 10 parasta halpaa maastoautoa ja…hyvissä käsissä!

Avaamme luettelon halvoista SUV-autoista yhdellä kaupunkien SUV-markkinoiden myydyimmistä: the Citroën C3 Aircross. Miksi? Koska se on täydellinen SUV sisätilojen modulaarisuuden suhteen: tasainen lattia, taitettava matkustajan istuin ja säädettävät takaistuimet; Siinä on enemmän kuin hyväksyttävä varustelu ja jopa 520 litran tavaratila… Äläkä sano, että se ei ole komea!

katso meidän Citroën C3 Aircross second hand ja tilaisuus?

Kova kilpailu C3 Aicrossista Stellantis-konsernissa sen serkkuna Peugeot 2008on toinen segmentin suosituimmista jakotyypeistä.

Puhumme Peugeot 2008:sta kaupunkimaastoautona, joka tuhlaa luokkaa kaikilla neljällä puolella suurella määrällä (ja laadukkaalla) laitteita. Sen muotoilu osoittaa kestävyyttä ja sen ajomukavuus on moitteeton.

Clicarsilla meillä on useita yksiköitä Peugeot 2008 second hand ja tilaisuus.

peugeot 2008 maastoauto

Jos se, mitä teemme, puhuu halpoja maastoautoja Emme voi unohtaa myydyintä katumaasturia, joka täyttää teitämme: Renault Capture.

Luca de Meon nyt hallitsema ranskalainen tuotemerkki on aina pyrkinyt tarjoamaan käyttäjälle suuren määrän huipputeknologiaa, loputtomat moottorit ja sekä hyvä sisustus asumiskelpoisuus ja Renault Captur käytettyjä ja tilaisuuksia Se vastaa enemmän kuin kolme lähtökohtaa.

renault captur SUV

Yksi uraauurtavia malleja 4×4 SUV-markkinoilla Se on Nissan Qashqai. Japanilainen merkki on tarjonnut SUV-autoja jo vuosia edulliseen hintaan, hyvin varusteltuina ja erittäin luotettavina (erityisesti dieselmoottoreita); pystyy matkustamaan satoja tuhansia kilometrejä ilman suurta huolta.

Jos etsimäsi on käytetty dieselmaasturi hyvään hintaan, aina se on pakko ottaa huomioon the Nissan Qashqai diesel 1.6 dci käytetty ja tilaus.

nissan qashqai offroad

kuinka pidämme Käytetty Opel Mokka! SUV upealla dynaamisella, hyvin varusteltu, elegantti ja ajomukavuus kuin harvat muut. Ja älkäämme unohtako sen tehokasta moottoria, erittäin hyvin rakennettua… ja kovaa kuin kivi!

The Vauxhall Mokka Se on katumaasturi, joka kannattaa harkita, jos etsit halpaa maastoautoa, kuten harvat muut. Löydä se Clicarsista!

opel mokka maastoauto

Puhu halvoista maastoautoista ja unohda Dacia Duster Se olisi käytännössä pyhäinhäväistystä. Meillä on todella vähän sanottavaa budjettimaastoautojen kuningas. Sinun täytyy vain muistaa, että se on toimiva ajoneuvo, yksinkertainen, erittäin käytetty ja… kaikkiin taskuihin!

jos haluat a Dacia Duster diesel 115 hv käytettynä ja tilaisuudessa Katso romanialaisen yrityksen katumaasturi.

dacia pölymaasturi

The Mazda CX-5 Se on maastoauto, joka erottuu C-segmentistä runsaan varustelumääränsä, hillityn hinnan ja turvallisuuden ansiosta. Ei turhaan, tämä malli voi ylpeillä saaneensa tunnustuksen Paras Safety Pick+ vuonna 2014.

Joten miksi ei harkitse a Mazda CX-5 bensiini 165 hv käytettynä ja tilaisuudessa?

mazda cx-5 maastoauto

Skoda tarjoaa myös meille hyviä halpoja maastoautoja. Sen lisäksi, että sinulla on skoda kamiq SUV B -segmentin referenssinä VAG-konsernin tšekkiläinen merkki tarjoaa hyvän kilpailun myös Mazda CX-5:lle, josta juuri puhuimme: skoda karok.

Skoda Karoq on maastoauto, jossa on a korkea sisävarustelu, VAG-moottoreilla ja helposti tunnistettavalla hillityllä muotoilulla. Keskikokoisella koolla (4,38 metriä) se tarjoaa 521 litran kantavuuden. Täydellinen perheelle.

Katsokaa tätä maastoautoa Skoda Karoq diesel 115 hv käytettynä ja tilaisuudessa.

skoda karoq maastoauto

pieni niistä SEAT-perhemaastoauto ansaitsee paikan tässä 10 parhaan halvan SUV:n joukossa.

The Seat Arona on myydyin kaupunkimaastoautojen markkinoilla käytännöllisyyden, varustelun ja hinnan ansiosta. Me pidämme Seat Arona bensiini 110 hv käytettynä ja tilaisuudessa koska se on yksi halvimmista ja kannattavimmista crossovereista.

istuin arona allroad

Sinun on suljettava tämä Top 10 halpaa SUV:ta Ford Kuga omien ansioidensa perusteella: moottorit EcoBoost Fordilta ovat enemmän kuin vakava takuu, amerikkalaisen merkin luotettavuus tunnetaan enemmän kuin tiedetään ja sen hinta tekee Ford Kuga bensiini 1.5 EcoBoost käytettynä ja tilaisuudessa olla benchmark 4 × 4 -maastoautojen markkinoilla.

ford kuga maastoauto

Pst! Se on hieman pienempi, mutta älä anna sen Ford EcoSport bensiini 100 hv käytettynä ja tilaisuudessa.

Jos tarvitset lisätietoja jostakin hyväkuntoisesta ajoneuvostamme, voit Clicarsissa tutustua kunkin yksikön teknisiin tietoihin ja siten tietää sen kaikki ominaisuudet. Vieraile verkkosivuillamme äläkä jää ilman käytettyä ja käytettyä ajoneuvoasi.

Oliko tästä viestistä apua?