että crossover mallit pysyä markkinoiden trendi on asia, jota emme voi epäillä. Tästä syystä valmistajat painottavat paljon tämäntyyppisiä ajoneuvoja suuren myynnin vuoksi.

Kuten kuumamoottoriissa haluamme tyydyttää kaikki lukijamme, olemme päättäneet kertoa sinulle, mitkä ovat 5 parasta kompaktia katumaasturia että voimme löytää tämän vuonna 2022.

hyundai tucson

hyundai tucson

The Tucson on korealaisen Hyundain tähtiauto ja siitä on tullut myydyin malli tältä kuluneelta vuodelta 2021 luokkaansa uudenlaisen ulkonäön, laajan mekaniikkavalikoiman ja mikä tärkeintä, erittäin hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

Merkittävin asia on sen tyylikäs muotoilu, mutta samalla erottuva. Näkyvissä on suuri etusäleikkö sisäänrakennetuilla LED-valoilla, takaosa optiikalla, joka ei varmasti jää huomaamatta, sekä huomaamaton mutta modernisoitu sisustus, jossa on kaksi suurta näyttöä ja erittäin hyvät ominaisuudet.

Se tarjoaa myös laajan valikoiman mekaaninen diesel, bensiini, mild hybridi, perinteinen hybridi ja ladattava hybridi. Pienin käytettävissä oleva teho alkaa 115 hv ja saavuttaa 230 hv tehokkaimmassa versiossaan. Meillä on myös mahdollisuus valita etu- tai kokonaispito sekä manuaali- tai automaattivaihteiston välillä.

cupra formentor

Testaa Cupra Formentoria

kupra Hän on tehnyt hienoa työtä sen kanssa. Formentor ja se on näkynyt viime vuoden myynnin määrässä. Siksi se on erittäin hyvä vaihtoehto mahdollisille ostajille, jotka etsivät tulevaa autoaan kompaktien katumaastureiden markkinoilla.

Cupra Formentoria näkemällä erottuu eniten sen aggressiivinen muotoilu. Siinä on erittäin selkeät linjat kaikissa kulmissa, mikä luo urheilullisuuden tunteen. On totta, että sen sisällä on paljon minimalistisempaa ja vähän fyysisiä painikkeita, joten kaikki on suunnattu ohjattavaksi infotainment-näytöltä.

Tämän crossoverin suuri etu on, että se tarjoaa a laaja valikoima konfiguraatioita jättääksesi sen täysin mielesi mukaan. Valittavana on 10 erilaista mekaniikkaa, jotka liittyvät sekä manuaali- että automaattivaihteistoon, etu- tai kokonaispitoon sekä moottoreihin. bensiini, diesel tai ladattava hybridi he tarjoavat alkaen 150 hv sen vähemmän tehokkaassa versiossa jopa jopa 390 hv VZ5-versiossa, joka on muuten rajoitettu.

nissan qashqai

Testaa Nissan Qashqai 2021

The kolmas sukupolvi Nissan Qashqaista, joka muuten oli edelläkävijä tässä katumaasturit, tuli markkinoille vasta muutama kuukausi sitten ja olimme iloisesti yllättyneitä. Siksi uskomme, että se on epäilemättä tämän top 5:n joukossa olemisen arvoinen.

Mitä tulee sen innovatiiviseen muotoiluun, voimme korostaa sen aggressiivisempaa kosketusta, mutta menemättä liian pitkälle, jotain hienovaraista mutta erottuvaa. Varsinkin tuon V-muotoisen etusäleikön, silmiinpistävän optiikan ja erittäin tyylikkään takaosan vuoksi. Sisältä löytyy myös merkittäviä eroja, täysin konfiguroitavissa oleva digitaalinen kojetaulu, kosketusnäyttö uusimmalla liitettävyydellä ja hyvällä viimeistelyllä on se, mitä voimme korostaa eniten.

Nissanin maastoautossa on vain mekaniikka mikrohybridisoitu bensiini alkaen 140 hv Y 158 hv. Voit valita sekä manuaali- että automaattivaihteiston sekä etu- tai integroidun vetovoiman.

Kia Sportsage

2022 Kia Sportage testi

The Kia Sportsage on kärsinyt a radikaali muutos kaikilta osin, eikä meillä ole epäilystäkään siitä, että siitä tulee yksi myydyimmistä malleista vuonna 2022.

Sen mukana tulee muotoilu, jossa on paljon persoonallisuutta ja ennen kaikkea riskialtisempi, mutta joka ei riskeeraa, ei voita. Edessä voimme korostaa sitä valtavaa etusäleikköä, joka on kiinnitetty bumerangin muotoiseen LED-tyyppiseen optiikkaan. Selkäosa on pehmeä, mutta kontrastien ja teknisen tyylin ansiosta se ei jää huomaamatta. Tämän Kian sisustus jättää sinut nyt sanattomaksi. Siinä on kaksinkertainen kaareva näyttö kojetaululle ja infotainmentille ja ominaisuuksia He ovat todella kiva kosketukseen ja antaa erittäin hyvän tunteen.

Kia Sportagesta, kuten sen Hyundai Tucsonin serkkusta, on versioita diesel, bensiini, mikrohybridi, hybridi ja ladattava hybridi jotka alkavat 115 hv kunnes 265 hv sen tehokkaimmassa versiossa, sen lisäksi, että voi valita manuaali- tai automaattivaihteiston ja etu- tai integroidun vetovoiman välillä.

Lexus NX

The toisen sukupolven Lexus NX Se on täysin kunnostettu, ja siinä on huomattavia eroja ulko- ja sisustussuunnittelussa. On syytä korostaa, että tämä malli on luokkansa suurimpien joukossa, tai voisi jopa sanoa, että se on yksi ylemmän segmentin pienimmistä. 4,6 metrin pituuden ansiosta se on C-maastoautojen ja D-maastoautojen puolivälissä.

Siinä on erittäin tyypillinen muotoilu, jossa on suuri etusäleikkö, suuremmat pyöränkaapit ja takana on täysi LED-optiikka, jotka on liitetty yhteen keskeltä. Jotain uteliasta, ja monet merkit ovat alkaneet tehdä, on jättää logo pois ja laittaa suoraan valmistajan nimi. Myös sisustusta on uudistettu, mutta se säilyttää Lexuksen olemuksen. Kaikki on suunnattu kuljettajaa kohti, jotta Lexuksen mukaan häiriötekijä ratin takana on mahdollisimman vähän. Toyotan premium-merkin ominaisuudet ovat yksinkertaisesti näyttäviä ja kaikki yksityiskohdat on huolehdittu, jotta meillä on tunne, että olemme erittäin hyvässä ajoneuvossa.

Lexus NX:ssä on mekaniikka perinteinen hybridi bensiini kanssa 242 hv Mitä ladattava hybridi alkaen 306 hv. Molemmat moottorit on välttämättä kytketty automaattiseen vaihteistoon.