Saltar al contenido

9 temppua, jotka estävät rannan hiekkaa häiritsemästä autoa

20 de agosto de 2021

Useimmat espanjalaiset valitsevat rannan viettämään kesän. Prosentti voi vaihdella mainitusta tutkimuksesta riippuen, mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että vähintään puolet väestöstä on ensisijainen kohde Espanjan rannat. Ja on olemassa kaksi muuta melko selvää käyttäytymismallia: ihmiset yöpyvät hotelleissa ja matkustaa autolla hiekalle.

Näin ollen autoja ovat enemmän kuin alttiina kauheille Rantahiekka, elementti, joka voi aiheuttaa melko paljon auton vaurioita jos asianmukaisia ​​varotoimia ei noudateta. Kuinka välttää, että rannikkomatkat tuhoavat autosi? Ovat ranta ja siisti auto kaksi täysin yhteensopimatonta käsitettä?

Aluksi ne ovat melko antagonistisia, mutta vaikeuksissa ne ovat olemassa pieniä temppuja varmistaaksemme, että tämä saastainen elementti ei tuhoa autoa.

ENNAKOIVAT TOIMENPITEET hiekkaa vastaan

Käyttää vaihtomatot kesällä. Koska ne ovat edullisia tuotteita, miksei niitä olisi kaksi? Yksi talvikaudesta ja rannasta. Kun loma on ohi, «matonvaihto» on tehty, auton sisätilat imuroidaan hyvin ja talviset laitetaan päälle, puhtaat ja kiiltävät.

laittaa istuinsuojat. Joten hiekka ei vahingoita verhoilua. Hyvä vaihtoehto on käyttää neopreeniä. Vaikka ne on suunniteltu ja suunniteltu surffaajille, ne sopivat kaikille, jotka ovat suorassa kosketuksessa rannan kanssa.

Pysäköi aina selkä rannikolle. Tämä vähentää merituulen vaikutusta, joka aina, enemmän tai vähemmän, tuo mukanaan hiekkaa.

Puhdista jalat perusteellisesti. Se on laatikon neuvo, mutta ei haittaa muistaa se. Poista kaikki hiekka ennen kuin nouset autoon. On totta, että joskus ei ole helppoa poistaa märkä hiekka pyyhkeellä, mutta a hyvä temppu on ripotella hieman talkkijauhetta jalkoihin. Tämä imee kosteuden ja vain kuiva hiekka jää jäljelle, mikä on helpompi poistaa.

MITEN PUHDISTAA AUTO ASENNETTAVASTI?

Jos kaikki nämä varotoimenpiteet eivät toimi, ja vaikka he olisivat tehneet sen vähemmän tai enemmän, sinun on aina puhdista auto perusteellisesti kun rantakausi on ohi. Hiekka muuttuu koverummaksi päivien kuluessa ja voi aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa korille, lasille tai ajovaloille. Joten sinun pitäisi puhdistaa autosi:

Käytä paineilmaa. Se on ensimmäinen askel oikeaan puhdistukseen. Se voi olla kesämaton täytön tai huoltoaseman kompressorin arvoinen, mutta on välttämätöntä poistaa kaikki hiekka ennen kuin kaadat sen päälle vettä.

Käytä paineistettua vettä. Kun hiekka on poistettu, käytämme paineistettua vettä niin, että kaikki on loistavaa, mutta hankaamatta. Tämä johtuu siitä, että heti kun hiekkaa on jäljellä, jos hieromme kovaa, naarmutamme koria. Tästä syystä on suositeltavaa olla käyttämättä rättejä tai kovat sienet.

Puhdista runko. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä antaa hyvää tarkastus auton alapuolelle, ne suuret unohtaneet siivouksen. Siinä tapauksessa, että sinulla ei ole auton tavaratilaa – jotain erittäin edullista, muuten, että ei ole haittaa kantaa sitä aina tavaratilassa – ratkaisu on viedä se autopesulaan noudattaen tiettyjä varotoimia.

Vältä rullia, joissa on muoviset harjakset. Valitse autopesussa pisin pesuohjelma ja vältä rullia, joissa on muoviset harjakset. Käpristyäksesi, valitse hoitoja suolaton vesi, että poistaa kloorin, kalkin ja muut aineet, jotka voivat jättää tahroja autoon.

Lsisäinen epärehellisyys. Ntai on suuria salaisuuksia: pölynimuri, tarkkuus ja kärsivällisyys. Etsi ja jahtaa jokaista viimeistä hiekanjyvää ikään kuin elämäsi olisi riippuvainen siitä. Visualisoi hiekka ikään kuin se olisi pahin vihollisesi ja kanavoi kaikki negatiivinen energia, joka sinulla varmasti on, kun palaat lomalta lopettaaksesi ne helvetin näppylöitä kuka on syyllinen kaikkeen.

Oliko tästä viestistä apua?