Saltar al contenido

6 temppua elokuvateatteriverhoiluun 6 temppua täydelliseen auton verhoiluun

10 de octubre de 2021
6 temppua elokuvateatteriverhoiluun 6 temppua taydelliseen auton verhoiluun

6 temppua täydelliseen auton verhoiluun

Koneessa on tahroja auton verhoilu jotka ovat erittäin ärsyttäviä poistaa. Hierot yhä uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja huomaat, ettet pysty saamaan tätä ärsyttävää roiskeita katoamaan. Olet epätoivoinen etkä tiedä mitä tehdä sen poistamiseksi. Tässä vaiheessa kysyt itseltäsi:kuinka puhdistaa auton istuimet kerta kaikkiaan?

Tässä artikkelissa annettavien neuvojen avulla voit puhdistaa autosi verhoilun ja päästä eroon kaikista tahroista. Katso näitä erittäin mielenkiintoisia temppuja, joita käytät tästä lähtien joka päivä.

Tahrojen poistaminen ja auton verhoilun puhdistaminen on helppoa

Verhoilun puhdistus on yksi niistä autonhoitotuotteista Kyse ei ole vain mukavuudesta tai esteettisyydestä. Liian, se on hygieniakysymys joka hyödyttää terveyttämme myönteisesti. Verhoilussa olevat nestemäiset ja ruoka tahrat houkuttelevat hyönteisiä erittäin helposti, etkä varmasti halua sitä. Siksi haluamme tarjota sinulle kuusi temppua poistamaan saastuneen lian ja välttämään sen verhoile auton istuimet.

Muta tahrat

Ne ovat yleisimpiä ajoneuvoissamme. Tulemme rannalta, kenttä tai petollinen sade on yllättänyt meidät ja olemme palanneet autoon käynnissä. Joka tapauksessa nämä paikat ovat yleensä helpoin poistaakoska sinun tarvitsee vain käyttää harjaa. Kun olet siirtänyt kuivan harjan koko alueelle ja poistanut mutajäämät, liota se ja harjaa se uudelleen. Suorita nämä kaksi vaihetta niin monta kertaa kuin tarpeen poistaaksesi jäännökset kokonaan.

Nestemäiset tahrat

Jos haluat poistaa mehun, maidon, öljyn ja jopa veren jäännökset, käytä neutraalia saippuaa. Levitä hieman tätä tuotetta ja vettä lialle ja hiero verhoilu huolellisesti. Anna tahran kuivua. Ja siinä määrin kuin pystyt, yritä poistaa tämäntyyppiset tahrat kuumina päivinä, jotta ne voivat kuivua mahdollisimman nopeasti ja vältä kuivausrummun käyttöä.

Jos roiskuneet nesteet ovat virvoitusjuomia tai kahvia, sinun on käytettävä kuumaa vettä ja lasi- tai monitoimipuhdistinta. Toinen vaihtoehto on tehdä veden, etikan ja alkoholin seos yhtä suurina osina. Käytämme sitä ja huuhtelemme sen uudelleen vedellä.

Jos he ovat punaviinin tahroja, paras vaihtoehto on hieroa ne ennen kuivumista pienellä määrällä valkoviiniä. Jos se ei häviä, voit valmistaa sitruunan ja maissitärkkelyksen seoksen ja levittää sen samalla tavalla kuin pesuaineen kanssa.

Ja lopuksi, jos roiskeet tulevat oluesta, meillä on kolme vaihtoehtoa: hiero tahra alkoholin ja veden seoksella yhtä suurina osina, glyseriinillä tai sienellä, joka on kastettu etikkaan.

Rasva tahrat

Ensinnäkin sinun on kaadettava kiehuvaa vettä värjätyn alueen päälle ja kuivattava se liinalla. Sitten käytät tahranpoistoainetta. Jos huomaat, että meikkituotteista tulee likaa, on parasta käyttää kiehuvaa vettä, pesuainetta ja alkoholia. Jos et poista sitä, sekoita hieman vettä meikinpoistoaineeseen ja levitä sitä puuvillapallon tai liinan avulla.

Monissa tilanteissa voit käyttää talkki jotta ne imevät rasvan ennen kuin jatkavat edellisiä vaiheita.

Tahroja nahkaverhoilussa

The auton verhoilu valmistettu eläimen nahasta, sitä on vaikeampi puhdistaa kuin yleisimpiä kankaita. Tässä tapauksessa on suositeltavaa olla käsittelemättä niitä edellä mainituilla puhdistusaineilla. Paras vaihtoehto on ostaa erityisiä nahan puhdistusaineita mistä tahansa kenkäkaupasta tai tavaratalosta.

Musteen tahrat

Musteen tahran puhdistaminen vaatii kärsivällisyyttä ja hienovaraisuutta. Työskentele a erityinen kynien puhdistusaine (Voit ostaa sen mistä tahansa apteekista) ja levitä se liinalle hellävaraisesti tahraan pienillä kosketuksilla. Päätavoitteesi on estää hämärtyminen leviämästä kaikin keinoin, ei äkillisiä liikkeitä. Mitä herkempi kangas, sitä pehmeämpää sitä kannattaa käyttää puhdistettaessa.

Oksentavat tahrat

Mahdollisesti se on pahin tahra, jonka voit löytää sekä tekstuurin, värin että tuoksun vuoksi. Hiero ensin saippualla ja vedellä ja anna alueen kuivua. Seuraavaksi kaada desinfiointiaine vesialtaaseen ja levitä se haavoittuvalle alueelle sienellä. Tämän pitäisi riittää poistamaan kaikki visuaaliset ja hajujäämät.

Tällainen lika on parasta poistaa mahdollisimman pian. Älä jätä sitä toiseen aikaan ja toimi välittömästi sen poistamiseksi tehokkaasti.

Autosi verhoilun puhdistaminen ei ole enää ongelma

Näiden yksinkertaisten vaiheiden avulla voit poistaa melkein kaikki verhoilussa mahdollisesti esiintyvät tahrat. Ja sinä, miten voit poistaa tahrat auton verhoilu? Jaa kokemuksesi kanssamme.

Oliko tästä viestistä apua?