Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Abarthin historiaa ei voitaisi ymmärtää ilman Fiatia ja päinvastoin. Itse asiassa se oli vuonna 1949, jolloin italialainen talo syntyi: yksi erikoisimmista ammattitaitonsa ja urheilullisen konseptinsa ansiosta. Autoalan kehitys on kuitenkin vienyt sen monimutkaiseen äärimmäisyyteen: urheilullisuus ja autonomia ovat kuin öljyä ja vettä. Silti Stellantisissa he ovat päättäneet haudata tuon tabu ja uusi Abarth 500e on todiste. Itse asiassa hän haluaa olla ainutlaatuinen…

kyllä, koska vaikka palaa ottamaan tukikohtakseen veljensä Fiat 500e:n saada etäisyyttä. Ja muuten laittoivat kilpailijansa köysiä vastaan: Honda ja Mini Cooper SE. Ennen heitä hän esittelee differentiaalisuunnittelua ja tekniikkaa, joka ei ole vallankumouksellinen, mutta auttaa häntä pääsemään niiden edellä. Lisäksi vaikka emme vielä tiedä, mikä sen hinta on, valikoima on varmasti tiukempi. Kaiken kaikkiaan, jos pidät siitä ja haluat tutustua häneen, älä missaa sitä, koska hän haluaa menestyä…

Uuden Abarth 500e:n estetiikka on radikaalimpi ja houkuttelevampi kuin sen veljensä Fiat 500e…

Esteettisellä tasolla, kuten olemme aiemmin osoittaneet, uusi Abarth 500e perustuu Fiat 500e:hen. Itse asiassa se on sama ajoneuvo, vaikkakin huomattavia parannuksia sen etäisyyteen. Tätä tarkoitusta varten se noudattaa kirjaimellisesti mottoa «Uusi aikakausi, samat juuret, sama DNA». Nyt Abarth-logo menee konepellin linjaan ja grillissä keskialueella merkin nimi. Hajottimen tai puskurin lisäksi hunajakennoverkko keskellä.

Sivunäkymä on identtinen sen Fiat-sisaruksen kanssa. Siitä huolimatta se esittelee Scorpion-talon sähköistettyä sivulogoa etäisyyden vuoksi. Omalta osaltaan kevytmetallivanteet, jotka voivat olla 18 tuumaa, ovat myös uusia. Eikä se ole ainoa asia, sillä siinä on vakiona takaikkuna ja sävytetyt takaikkunat, jotka tarjoavat enemmän yksityisyyttä matkustamossa. Mitä tulee Cabrio CC -versioon, se integroi a spoileri, joka antaa sille urheilullisemman ulkonäön.

500e:n sisustus on tuttu, mutta nyt siihen on urheilullisia lisäyksiä…

Uusi Abarth 500e

Jos Abarth 500e:n ulkomuoto muistuttaa Fiat 500e:tä, sama tapahtuu sisällä. Lisäksi siinä ei ole suuria eroja, paitsi sen sisustamiseen käytetyissä materiaaleissa ja kuvioissa. Ensinnäkin se kiinnittää huomion siihen runsas 10,25 tuuman keskuskosketusnäyttö. Se herää henkiin uConnect-järjestelmän ansiosta, joka sisältää navigoinnin, Apple CarPlay- ja Android Auto -yhteyden tai uuden «Suorituskykysivut”.

Kuten Abarth on sanonut, he sallivat muokata konfiguroitavaa 7 tuuman digitaalista mittaristoa. Tällä tavalla voit muokata näkymää ja grafiikkaa saadaksesi ne näyttämään urheilullisemmilta. Mitä tulee sisustukseen, tummien sävyjen liitto antaa sille urheilullisen ilmeen sekä elegantin. Lisäksi on mahdollisuus lisätä kontrastisia saumoja, jotka antavat sisustukseen väriä. Ohjauspyörään menevän skorpionin uudistetun logon lisäksi.

Erikoislaukaisuversio «Scorpionissima» on rajoitettu 1 949 yksikköön… ja se saavuttaa varustelutason…

Uusi Abarth 500e 41

Auttaakseen lisäämään uuden Abarth 500e:n alkuperäisiä tilauksia, brändi vei markkinoille «Scorpionissima»-erikoisversion. Ensimmäinen uutuus on se runko voidaan maalata Acid Green tai Poison Blue. Coupe-versiossa on myös 18” Diamond-Cut Titanium Grey -kevytmetallivanteet tai lasikatto. Lopuksi se sisältää urheilulliset teräspolkimet ja kaiverrettu logolevy.

Erikoisversion «Scorpionissima» 1 949 yksikköä kunnioittavat brändin perustamisvuotta. Lisäksi niitä on saatavilla coupe- ja avoautokoreihin

Varusteiden osalta uusi 500e «Scorpionissima” sisältää elementtejä mm JBL premium-äänijärjestelmä tai täydellinen paketti aktiiviset ajoapuvälineet. Erinomaisimpien joukossa ei ole puutetta aktiivisesta vakionopeudensäätimestä, kuolleen kulman varoituksesta tai kaistanpitoavustajasta. Voit luottaa pysäköinnin apuun 360 asteen kamerat. Heti kun sillä on asumiskelpoisuus ja tavaratila, tiedot ovat samat kuin Fiat 500e:ssä.

Hyvä tekninen perusta, mutta joitain salaisuuksia ei ole vielä löydetty…

Uusi Abarth 500e 26

Jos olet päässyt näin pitkälle, huomaat, että Abarth 500e:n tekniikka on sama kuin Fiatissa. Mutta on joukko muutoksia, jotka antavat skorpionimallille enemmän yksinoikeutta. Ensimmäinen sähkömoottori tarjoaa 113,7 kW (155 hv) ja 235 Nm vääntömomentin tai mikä on sama, 37 CV enemmän kuin Fiat. Itsensä ruokkimiseen se käyttää 42 kWh akkua, josta se edelleen emme tiedä mikä sen autonomia on koska italialainen yritys ei ole antanut tätä lukua.

Abarth ilmoittaa a kiihtyvyys 0-100 km/h 7,0 sekunnissa ja palautuminen 40:stä 60 km/h:iin 1,5 sekunnissa. Mutta hän pitää silti itselleen maksiminopeuden tai autonomian käyttää samaa 42 kWh akkua kuin Fiat 500e

Uutuutena brändi on kehittynyt kolme ajotilaa: Touring, Scorpion Street ja Scorpion Track. Tehosta riippuen se vaihtelee, kuten Turismossa, jossa suorituskyky putoaa 136 CV:iin ja 220 Nm:iin. Scorpion Street -tila puolestaan ​​tuottaa enemmän energiaa käytettäessä. Lopuksi Scorpion Track -tila on suunniteltu nauttimaan sen tehosta piirissä. Lisäksi Abarth parantaa ääntään taajuuskorjaimella.

Mitä tulee kuormaan, erittäin tärkeä osa tämän tyyppisessä mallissa, se noudattaa Fiat 500e:n mallia. Onko tuo sisäänrakennettu laturi on 11 kW ja yksi niistä DC tulee a suurin teho 85 kW. Tällä tavalla voit täyttää akun, edullisimmassa tilanteessa, noin 35 minuutissa. Tämä edustaa 80 % latauksesta, vaikka loput laskevat, jotta akku ei vahingoitu.

Milloin uusi Abarth 500e tulee markkinoille?

Uusi Abarth 500e 15

Toistaiseksi Abarth on pitänyt tämän ja muita salaisuuksia. On kuitenkin päivien tai viikkojen kysymys kaikkien vireillä olevien tietojen julkistamiseksi. Siellä on katso perushintasivaikka se antaa meille nenän, että se on halvempi kuin kilpailijansa… Kuka lyö vetoa…?

Lähde – Abarth